АБА: Кошаркашка грозница у Бару - долази Партизан!

Кошаркашка грозница тресе Бар пред деби Морнара у АБА лиги и меч са Партизаном који у највећи црногорски приморски град стиже након пуне две деценије! Гробари из Никшића најављују масован долазак.

Кошарка 28.09.2016 | 14:15
АБА: Кошаркашка грозница у Бару - долази Партизан!
Управа Морнара одлучила је да обрадује навијаче клуба и љубитеље кошарке у Бару пакет аранжманом улазница за меч са Партизаном и Игокеом која гостује у четвртак у оквиру реванш меча квалификација за ФИБА лигу шампиона.

По цени једне улазнице (7 евра партер, 5 и 6 евра бочне трибине и 3 евра трибине иза коша), заинтересовани ће, наиме, моћи да уђу и на меч са шампионом БиХ и на гостовање бившег првака Европе и шестоструког шампиона АБА лиге.

Продаја карата почиње у среду од 10 сати у просторијама КК Морнар у СЦ "Тополица" а на билетарницама ће се наћи од четвртка у 8 сати.

Утакмица ће бити опдиграна у суботу, 1. октобра од 19 часова.

"Било је малих проблема приликом штампања карата због чега су нам касније стигле па нисмо могли да организујемо продају одмах на билетарницама и првог дана моћи ће да се купе у нашим просторијама. Биће то фактички карте за меч са Партизаном којом ће моћи да се уђе и на дуел са Игокеом у оквиру реванша квалификација за ФИБА лигу шампиона“, објаснио је за мондо.ме потпредседник Морнара и бивши играч Партизана Ђуро Остојић.

Капацитет дворане Тополица у Бару тренутно је нешто више од 3.000 места. Минулих недеља продато је неколико стотина сезонских карата за мечеве Морнара у АБА лиги.

Извор: мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар