ABA: Košarkaška groznica u Baru - dolazi Partizan!

Košarkaška groznica trese Bar pred debi Mornara u ABA ligi i meč sa Partizanom koji u najveći crnogorski primorski grad stiže nakon pune dve decenije! Grobari iz Nikšića najavljuju masovan dolazak.

Košarka 28.09.2016 | 14:15
ABA: Košarkaška groznica u Baru - dolazi Partizan!
Uprava Mornara odlučila je da obraduje navijače kluba i ljubitelje košarke u Baru paket aranžmanom ulaznica za meč sa Partizanom i Igokeom koja gostuje u četvrtak u okviru revanš meča kvalifikacija za FIBA ligu šampiona.

Po ceni jedne ulaznice (7 evra parter, 5 i 6 evra bočne tribine i 3 evra tribine iza koša), zainteresovani će, naime, moći da uđu i na meč sa šampionom BiH i na gostovanje bivšeg prvaka Evrope i šestostrukog šampiona ABA lige.

Prodaja karata počinje u sredu od 10 sati u prostorijama KK Mornar u SC "Topolica" a na biletarnicama će se naći od četvrtka u 8 sati.

Utakmica će biti opdigrana u subotu, 1. oktobra od 19 časova.

"Bilo je malih problema prilikom štampanja karata zbog čega su nam kasnije stigle pa nismo mogli da organizujemo prodaju odmah na biletarnicama i prvog dana moći će da se kupe u našim prostorijama. Biće to faktički karte za meč sa Partizanom kojom će moći da se uđe i na duel sa Igokeom u okviru revanša kvalifikacija za FIBA ligu šampiona“, objasnio je za mondo.me potpredsednik Mornara i bivši igrač Partizana Đuro Ostojić.

Kapacitet dvorane Topolica u Baru trenutno je nešto više od 3.000 mesta. Minulih nedelja prodato je nekoliko stotina sezonskih karata za mečeve Mornara u ABA ligi.

Izvor: mondo.me

Komentari / 0

Ostavite komentar