Прича око Бојана Кркића није завршена!

Руководство ФСС наставља борбу са администрацијом Светске куће фудбала и не губи наду да би селектор Муслин већ за новембарски дуел против Велса могао да рачуна на нападача Стоука.

Фудбал 28.09.2016 | 16:00
Прича око Бојана Кркића није завршена!
Иако су српски медији пренели информацију ЕСПН-а да је негативан одговор ФИФА дефинитиван и необорив, колумниста Монда Небојша Петровић сазнаје из прве руке да прича око играња Бојана Кркића за српски тим није завршена.

“Прича око Бојана нешто је о чему ћемо повести доста рачуна. Тачно је да ФИФА доноси коначну одлуку, али ништа још није коначно. Ми смо се у старту консултовали са Зораном Лаковићем и неким људима из УЕФА који се добро разумеју у прописе. Добили смо тада информацију да постоји могућност Кркић промени боје. ФИФА је немилосрдна и ригорозна, али у овом случају постоје двоструки аршини и то није добро. Ми као Савез чинимо све да се ствар реши на задовољство стручног штаба наше репрезентације. Одговор је у овом моменту негативан, али идемо даље”, открива потпредседник ФСС и технички директор репрезентације Горан Буњевчевић.

Изјава која јасно ставља до знања да на Теразијама не одустају од момка који је одиграо само једну утакмицу за Шпанију и никада више није добио прилику да конкурише за најбољи тим "фурије".

“На нама је да детаљно проучимо допис који је стигао из ФИФА. Постоје примери из прошлости који нас охрабрују да одлука може да буде донесена и у корист играча. Сетите се Тијага Моте и Дијега Косте. Наравно, сваки тај пример је случај за себе. Ништа нас не спречава да покушамо”, закључак је најодговорнијег човека у спортском сектору ФСС.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар