Priča oko Bojana Krkića nije završena!

Rukovodstvo FSS nastavlja borbu sa administracijom Svetske kuće fudbala i ne gubi nadu da bi selektor Muslin već za novembarski duel protiv Velsa mogao da računa na napadača Stouka.

Fudbal 28.09.2016 | 16:00
Priča oko Bojana Krkića nije završena!
Iako su srpski mediji preneli informaciju ESPN-a da je negativan odgovor FIFA definitivan i neoboriv, kolumnista Monda Nebojša Petrović saznaje iz prve ruke da priča oko igranja Bojana Krkića za srpski tim nije završena.

“Priča oko Bojana nešto je o čemu ćemo povesti dosta računa. Tačno je da FIFA donosi konačnu odluku, ali ništa još nije konačno. Mi smo se u startu konsultovali sa Zoranom Lakovićem i nekim ljudima iz UEFA koji se dobro razumeju u propise. Dobili smo tada informaciju da postoji mogućnost Krkić promeni boje. FIFA je nemilosrdna i rigorozna, ali u ovom slučaju postoje dvostruki aršini i to nije dobro. Mi kao Savez činimo sve da se stvar reši na zadovoljstvo stručnog štaba naše reprezentacije. Odgovor je u ovom momentu negativan, ali idemo dalje”, otkriva potpredsednik FSS i tehnički direktor reprezentacije Goran Bunjevčević.

Izjava koja jasno stavlja do znanja da na Terazijama ne odustaju od momka koji je odigrao samo jednu utakmicu za Španiju i nikada više nije dobio priliku da konkuriše za najbolji tim "furije".

“Na nama je da detaljno proučimo dopis koji je stigao iz FIFA. Postoje primeri iz prošlosti koji nas ohrabruju da odluka može da bude donesena i u korist igrača. Setite se Tijaga Mote i Dijega Koste. Naravno, svaki taj primer je slučaj za sebe. Ništa nas ne sprečava da pokušamo”, zaključak je najodgovornijeg čoveka u sportskom sektoru FSS.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar