Нека нова "хемија" између Муриња и Мате...!

Пре две године, Жозе Мурињо је рекао Хуану Мати да му није потребан у Челсију. Али, у Манчестер јунајтеду њих двојица лепо сарађују. Шпанац би да продужи уговор.

Фудбал 28.09.2016 | 15:30
Нека нова "хемија" између Муриња и Мате...!
Навијачи Челсија били су не мало изненађени када је тадашњи тренер "плаваца" Жозе Мурињо, не трепнувши, рекао да Хуан Мата може да иде у Манчестер јунајтед. Чак је и тренер Арсенала Арсен Венгер подигао обрву и рекао да му "није јасно како неко може да појачава директног конкурента за титулу".

Две године касније, путеви Муриња и Мате су се поново укрстили у Манчестер јунајтеду. Али, сада, Мурињо и те како рачуна на шпанског везисту.

Британски медији данас пишу да је Мата, чији уговор са Јунајтедом важи још две године, рекао Мурињу да жели да продужи сарадњу са енглеским гигантом и после 2018. године.

"Било је већ неких прелиминарних разговора, али Матина будућност у Јунајтеду још је под знаком питања. Он жарко жели да остане, свиђа му се живот у Енглеској. Све је сада на Мурињу", рекао не неименовани извор близак клубу лондонском "Сану".

Мата, који недељно зарађује око 150.000 евра, све чешће добија прилику код Муриња, а био је један од најважнијих играча у победи Јунајтеда над Лестером (и стрелац једног гола) протеклог викенда.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар