Neka nova "hemija" između Murinja i Mate...!

Pre dve godine, Žoze Murinjo je rekao Huanu Mati da mu nije potreban u Čelsiju. Ali, u Mančester junajtedu njih dvojica lepo sarađuju. Španac bi da produži ugovor.

Fudbal 28.09.2016 | 15:30
Neka nova "hemija" između Murinja i Mate...!
Navijači Čelsija bili su ne malo iznenađeni kada je tadašnji trener "plavaca" Žoze Murinjo, ne trepnuvši, rekao da Huan Mata može da ide u Mančester junajted. Čak je i trener Arsenala Arsen Venger podigao obrvu i rekao da mu "nije jasno kako neko može da pojačava direktnog konkurenta za titulu".

Dve godine kasnije, putevi Murinja i Mate su se ponovo ukrstili u Mančester junajtedu. Ali, sada, Murinjo i te kako računa na španskog vezistu.

Britanski mediji danas pišu da je Mata, čiji ugovor sa Junajtedom važi još dve godine, rekao Murinju da želi da produži saradnju sa engleskim gigantom i posle 2018. godine.

"Bilo je već nekih preliminarnih razgovora, ali Matina budućnost u Junajtedu još je pod znakom pitanja. On žarko želi da ostane, sviđa mu se život u Engleskoj. Sve je sada na Murinju", rekao ne neimenovani izvor blizak klubu londonskom "Sanu".

Mata, koji nedeljno zarađuje oko 150.000 evra, sve češće dobija priliku kod Murinja, a bio je jedan od najvažnijih igrača u pobedi Junajteda nad Lesterom (i strelac jednog gola) proteklog vikenda.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar