Ужас: Мајка бацила бебу у бунар

Беживотно тијело двомјесечне бебе пронађено је у бунару у дворишту куће породице Ђевљадиновић у Грачаници. Мајка (21) дјетета признала је да га је бацила.

Србија 27.09.2016 | 19:55
Ужас: Мајка бацила бебу у бунар
Нестанак бебе пријавили су родитељи јутрос у осам сати.

Испоставило се да је дјечака, према сопственом признању, у бунар бацила двадесет једногодишња мајка.

"По пријави родитеља полиција је алармирала ватрогасну службу, чији су припадници тијело извадили из бунара. Хитна помоћ је мртво дијете пребацила на обдукцију у Приштину", кажу у полицијској станици у Грачаници, гдје не желе да кажу детаље везане за овај случај, али потврђују сазнања да је ухапшена мајка двомјесечног дечака признала злочин и да је полиција покренула поступак против мајке која се сумњичи за тешко убиство.

Према једној од незваничних верзија из овог насеља, званог Ромска махала, у коме живи стотињак породица, беба се угушила током сисања, па је мајка тијело бацила у бунар како би прикрила смрт. Има оних који сумњају у поменуту верзију, који се питају због чега родитељи нису позвали хитну помоћ када су видјели да се дијете гуши.

Како се сазнаје из истраге, мајка је прво у бунар бацила бебу, а затим велики камен како би се теже открило да се у бунару налази тијело дечака.

Извор: Ало.рс
Фото: пиxабаy.цом

Коментари / 0

Оставите коментар