Užas: Majka bacila bebu u bunar

Beživotno tijelo dvomjesečne bebe pronađeno je u bunaru u dvorištu kuće porodice Đevljadinović u Gračanici. Majka (21) djeteta priznala je da ga je bacila.

Srbija 27.09.2016 | 19:55
Užas: Majka bacila bebu u bunar
Nestanak bebe prijavili su roditelji jutros u osam sati.

Ispostavilo se da je dječaka, prema sopstvenom priznanju, u bunar bacila dvadeset jednogodišnja majka.

"Po prijavi roditelja policija je alarmirala vatrogasnu službu, čiji su pripadnici tijelo izvadili iz bunara. Hitna pomoć je mrtvo dijete prebacila na obdukciju u Prištinu", kažu u policijskoj stanici u Gračanici, gdje ne žele da kažu detalje vezane za ovaj slučaj, ali potvrđuju saznanja da je uhapšena majka dvomjesečnog dečaka priznala zločin i da je policija pokrenula postupak protiv majke koja se sumnjiči za teško ubistvo.

Prema jednoj od nezvaničnih verzija iz ovog naselja, zvanog Romska mahala, u kome živi stotinjak porodica, beba se ugušila tokom sisanja, pa je majka tijelo bacila u bunar kako bi prikrila smrt. Ima onih koji sumnjaju u pomenutu verziju, koji se pitaju zbog čega roditelji nisu pozvali hitnu pomoć kada su vidjeli da se dijete guši.

Kako se saznaje iz istrage, majka je prvo u bunar bacila bebu, a zatim veliki kamen kako bi se teže otkrilo da se u bunaru nalazi tijelo dečaka.

Izvor: Alo.rs
Foto: pixabay.com

Komentari / 0

Ostavite komentar