Ћаби Алонсо о крају каријере: Приближило се...

Фудбалер Бајерна одлучио где ће "окачити копачке о клин"...

Фудбал 28.09.2016 | 14:30
Ћаби Алонсо о крају каријере: Приближило се...
Ћаби Алонсо има 34 године и размишља о завршетку каријере. Када ће то бити? Тачан одговор још не зна, али зна у којем би то клубу могло да буде.

Шпанац је имао успешну каријеру у Сосиједаду, Ливерпулу, Реал Мадриду и сада у Бајерну и током ње успео је да освоји два трофеја Лиге шампиона, али и титулу светског и двоструког европског првака са репрезентацијом.

Он верује да би Бајерн могао да буде његов последњи клуб, упркос томе што има понуде из Серије А.

"Мислим да ће Бајерн бити мој последњи клуб у играчкој каријери. Док моје тело може да издржи потрудићу се да играм на највишем нивоу. И то ће бити у Минхену, јер, реално, мислим да за мене не постоји наредни корак у каријери. Ишао бих у Италију, али немам времена да се доказујем тамо и максимално посветим игри", изјавио је за "Марку" Алонсо.

Његов уговор са Баварцима истиче на крају сезоне, али он није сигуран да ли ће га и продужити.

"Још нисам одлучио. Како време буде пролазило, определићу се за једну или другу страну. Видећу шта осећам и да ли ће челни људи клуба сести са мном да разговарају. Време ће показати... Нисам оптерећен том одлуком, имам слободу да одлучим и нисам оптерећен роковима", рекао је Алонсо, који је у Бајерн стигао 2014. и од тада уписао 84 наступа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар