Ćabi Alonso o kraju karijere: Približilo se...

Fudbaler Bajerna odlučio gde će "okačiti kopačke o klin"...

Fudbal 28.09.2016 | 14:30
Ćabi Alonso o kraju karijere: Približilo se...
Ćabi Alonso ima 34 godine i razmišlja o završetku karijere. Kada će to biti? Tačan odgovor još ne zna, ali zna u kojem bi to klubu moglo da bude.

Španac je imao uspešnu karijeru u Sosijedadu, Liverpulu, Real Madridu i sada u Bajernu i tokom nje uspeo je da osvoji dva trofeja Lige šampiona, ali i titulu svetskog i dvostrukog evropskog prvaka sa reprezentacijom.

On veruje da bi Bajern mogao da bude njegov poslednji klub, uprkos tome što ima ponude iz Serije A.

"Mislim da će Bajern biti moj poslednji klub u igračkoj karijeri. Dok moje telo može da izdrži potrudiću se da igram na najvišem nivou. I to će biti u Minhenu, jer, realno, mislim da za mene ne postoji naredni korak u karijeri. Išao bih u Italiju, ali nemam vremena da se dokazujem tamo i maksimalno posvetim igri", izjavio je za "Marku" Alonso.

Njegov ugovor sa Bavarcima ističe na kraju sezone, ali on nije siguran da li će ga i produžiti.

"Još nisam odlučio. Kako vreme bude prolazilo, opredeliću se za jednu ili drugu stranu. Videću šta osećam i da li će čelni ljudi kluba sesti sa mnom da razgovaraju. Vreme će pokazati... Nisam opterećen tom odlukom, imam slobodu da odlučim i nisam opterećen rokovima", rekao je Alonso, koji je u Bajern stigao 2014. i od tada upisao 84 nastupa.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar