Породични ручак Ђоковића у Београду

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић с породицом борави у Београду, а "Блиц" ексклузивно доноси слике њиховог сасвим обичног јутра у једном хотелу.

Забава 27.09.2016 | 10:06
 Породични ручак Ђоковића у Београду
"Блиц" је ексклузивно дошао у посед фотографија које приказују свакодневне моменте из живота најбољег тенисера на свету и његове породице док се одмарају у нашој престоници.

 Новак, Јелена и Стефан су ручали у једном хотелу у центру града који може да испрати потребе Новакове специјалне безглутенске исхране.

Породица Ђоковић је узела кашу и салату са семенкама, а на столу су се нашли и свеже воће, као и много воде. Док је Новак завршавао доручак, Јелена је све време анимирала Стефана и нешто му показивала.

Изгледа да се њиховом сину ипак највише свидео штапић, који није испуштао из руку и који је грицкао током доручка.

У једном тренутку је сео поред тате, који је наставио да га храни.


Новак и Јелена Ђоковић у Београд су стигли у петак, дан после велике хуманитарне акције у Милану "Новак Ђоковић и пријатељи", чији врхунац је представљао егзибициони меч нашег аса и Рафаела Надала.

Новак и Јелена су дан пре породичног доручка били на свадби Јеленине рођене сестре Марије Ристић на којој је највеселији сват био Ноле.


На свадби су били и остали чланови породице Ђоковић па су се Нолету на подијуму придружила и браћа Марко и Ђорђе.

Својом лепотом је пленила и Новакова супруга Јелена, која је била посебно расположена због сестрине удаје.

Јелена и Марија су врло блиске иако једна живи у Монте Карлу, а друга у Америци. Марија је својевремено радила и у Новаковој хуманитарној фондацији.

Блиц
фото: блиц

Коментари / 0

Оставите коментар