Porodični ručak Đokovića u Beogradu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković s porodicom boravi u Beogradu, a "Blic" ekskluzivno donosi slike njihovog sasvim običnog jutra u jednom hotelu.

Zabava 27.09.2016 | 10:06
 Porodični ručak Đokovića u Beogradu
"Blic" je ekskluzivno došao u posed fotografija koje prikazuju svakodnevne momente iz života najboljeg tenisera na svetu i njegove porodice dok se odmaraju u našoj prestonici.

 Novak, Jelena i Stefan su ručali u jednom hotelu u centru grada koji može da isprati potrebe Novakove specijalne bezglutenske ishrane.

Porodica Đoković je uzela kašu i salatu sa semenkama, a na stolu su se našli i sveže voće, kao i mnogo vode. Dok je Novak završavao doručak, Jelena je sve vreme animirala Stefana i nešto mu pokazivala.

Izgleda da se njihovom sinu ipak najviše svideo štapić, koji nije ispuštao iz ruku i koji je grickao tokom doručka.

U jednom trenutku je seo pored tate, koji je nastavio da ga hrani.


Novak i Jelena Đoković u Beograd su stigli u petak, dan posle velike humanitarne akcije u Milanu "Novak Đoković i prijatelji", čiji vrhunac je predstavljao egzibicioni meč našeg asa i Rafaela Nadala.

Novak i Jelena su dan pre porodičnog doručka bili na svadbi Jelenine rođene sestre Marije Ristić na kojoj je najveseliji svat bio Nole.


Na svadbi su bili i ostali članovi porodice Đoković pa su se Noletu na podijumu pridružila i braća Marko i Đorđe.

Svojom lepotom je plenila i Novakova supruga Jelena, koja je bila posebno raspoložena zbog sestrine udaje.

Jelena i Marija su vrlo bliske iako jedna živi u Monte Karlu, a druga u Americi. Marija je svojevremeno radila i u Novakovoj humanitarnoj fondaciji.

Blic
foto: blic

Komentari / 0

Ostavite komentar