Увреде обиљежиле прву дебату Трампа и Хилари

Кандидаткиња Демократске партије за председницу САД Хилари Клинтон и њен републикански ривал Доналд Трамп разменили су увреде и били битку око тога ко ће показати већи темперамент, издржљивост и расуђивање у синоћњој ватреној ТВ дебати у којој је Трамп често морао да узмиче, оцењује данас АФП.

Свијет 27.09.2016 | 08:05
Увреде обиљежиле прву дебату Трампа и Хилари
Агенција наводи да је, у дебати одржаној шест недеља пред америчке председничке изборе и с анкетама које показују да су кандидати скоро потпуно изједначени, Клинтонова је упорно доводила у питање спремност њеног ривала да буде у Белој кући.

Пред телевизијским аудиторијумом за који се пред почетак дебате процењивало да би могао да броји и 100 милиона гледалаца, Клинтонова је магната из области некретнина који је постао ријалити звезда представила као некога ко нема везе са тим шта прича и спреман је да каже и "луде ствари" како би био изабран.

Трамп је дебату почео прилично суздржано, али како је "температура расла", и он је почео да прекида Клинтонову током говора и доводи у питање њену издржљивост након упале плућа.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

27.09.2016 06:19

Америцка посла. Опет це они сутра заједно пити и јести!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биће како владри из сијенке одреде

27.09.2016 07:49

У Америци се све унапријед припреми и одређени кругови знају све, па и исход. Кругови моћника, владари у сијенци праве тезу и контратезу , то су та два политичка ривала и онда их пусте у ринг, мало забављају народ и то је то. По принципу тезе и контратезе се праве кризе у свијету и ратови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стикла

27.09.2016 08:31

А докле су стигле стиклице за Мелани?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

27.09.2016 09:19

Овај референдум у САД није уставан. Треба исти забранити од стране високог представника и санкционисати агитаторе за спровођење истога. Шта нешто не предузме "Марић од Хаппy ТВ". Треба обавијестити Вучића да се брзо врати у Америку, због евентуалног рата и ескалације насиља. Тужиоца САД одмах смијенити, а привести Обаму, ако није избјегао у Београд. Питање на референдуму гласи: Дали сте за: 1. Змаја од Шипова , ( одазива се на име Трамп) 2. Вјештица од Запада, ( одазива се на име Хилари). Збогом "Америчка демократијо", а послије "Америчког (не) сна"; видимо се на "Дивљем западу". Са дозом хумора народе; ИСРЕНО И ПОШТЕНО. Ђорђе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ама људи

30.09.2016 05:58

Ово не треба схватати озбиљно. То је само најјефтинија предизборна кампања.Казем јефтина, јер они вероватно за тај наступ на ТВ не плацају ниста, напротив. Неки примецују да је господин Трамп од поцетка медијски мало игнорисан у односу на његовог супарника, вероватно зато да би се побудило интересовање евентуалних гледалаца.

ОДГОВОРИТЕ