Фото дана: Барса - више од клуба!

Каталонци имају више чланова стручног штаба (26) него играча у првом тиму (22) и за сваког има места на тимској фотографији!

Фудбал 28.09.2016 | 08:00
Фото дана: Барса - више од клуба!
Да Барса има сјајан тим знамо већ неколико година уназад. Стварно је пребогата ризница клуба са Ноу Кампа значајним трофејима за које су се побринули Меси, Инијеста, Ракитић, Нејмар, Суарез...

Оно што можда нисмо знали је да је у сваки тријумф Каталонаца на терену, поред магије поменутих фудбалера, уткан и труд и рад великог броја клупских радника, а данашње официјелно фотографисање открило нам је тајну колико "штитоноша" имају Катлонаци. 

Наиме, Барсин шампионски тим опслужује чак 26 запослених радника и сви они су данас нашли место на заједничкој фотографији заједно са председником Ђозепом Маријом Бартомеуом и главним звездама ов клуба.

Од кувара до аналитичара, заједно са шефом Луисом Енрикеом, има их чак 26 и веровали или не, четворица их је више од самог тима Барселоне који броји 22 фудбалера. Али, сви су заједно, што је још један доказ да је Барса, као што наслов каже - више од клуба...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар