Foto dana: Barsa - više od kluba!

Katalonci imaju više članova stručnog štaba (26) nego igrača u prvom timu (22) i za svakog ima mesta na timskoj fotografiji!

Fudbal 28.09.2016 | 08:00
Foto dana: Barsa - više od kluba!
Da Barsa ima sjajan tim znamo već nekoliko godina unazad. Stvarno je prebogata riznica kluba sa Nou Kampa značajnim trofejima za koje su se pobrinuli Mesi, Inijesta, Rakitić, Nejmar, Suarez...

Ono što možda nismo znali je da je u svaki trijumf Katalonaca na terenu, pored magije pomenutih fudbalera, utkan i trud i rad velikog broja klupskih radnika, a današnje oficijelno fotografisanje otkrilo nam je tajnu koliko "štitonoša" imaju Katlonaci. 

Naime, Barsin šampionski tim opslužuje čak 26 zaposlenih radnika i svi oni su danas našli mesto na zajedničkoj fotografiji zajedno sa predsednikom Đozepom Marijom Bartomeuom i glavnim zvezdama ov kluba.

Od kuvara do analitičara, zajedno sa šefom Luisom Enrikeom, ima ih čak 26 i verovali ili ne, četvorica ih je više od samog tima Barselone koji broji 22 fudbalera. Ali, svi su zajedno, što je još jedan dokaz da je Barsa, kao što naslov kaže - više od kluba...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar