Лестер и Ранијери чекају јануар: Љетос није било довољно 25.000.000 евра...

Шампион Енглеске не одустаје од појачања из табора шампиона Европе.

Фудбал 27.09.2016 | 21:00
Лестер и Ранијери чекају јануар: Љетос није било довољно 25.000.000 евра...
Многи енглески клубови немају много стрпљења када је довођење појачања у питању. Ако не успеју у једном прелазном року, тешко да ће и у другом бити заинтересовани за истог играча. Углавном се окрећу другим метама...

Међутим, Клаудио Ранијери и Лестер имају другачију политику. Када желе одређеног играча спремни су да га чекају месецима. Тако је било и ове године. У јануару су јурили АхмедаМусу из ЦСКА и Ислама Слиманија из Спортинга и нису успели да их доведу. Али су се вратили летос и успели да ангажују поменути тандем као двојицу најскупљих играча у историји клуба. Сличан рецепт спремају и за још једно појачање.

Ранијери не одустаје од довођена Адријена Силве. Капитен Спортинга и члан шампионског тима Португалије за ЕП ну Француској је летос био на корак од селидбе у Лестер, али је лисабонски клуб одбио понуду од 25.000.000 евра.

Иако је Силва имао усмени договор са Спортингом да га пусте када дође адкеватна понуда и иако је већ договорио своје услове са енглеским клубом, није добио зелено светсло за селидбу на Острво. Спортинг је тражио више пара, а нису уродили плодом ни јавни апели Силве и његовог оца да клуб из Лисабона попусти. Силва је остао незадовољан у табору Лавова. Међутим, португалском везисти би жеља могла да се оствари следећег јануара.

„Пратимо многе играче, а Адријен је један од најбољих. Зашто да не?“, одговорио јеКлаудио Ранијери на питање да ли ће опет покушати да доведе Силву.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар