Lester i Ranijeri čekaju januar: Ljetos nije bilo dovoljno 25.000.000 evra...

Šampion Engleske ne odustaje od pojačanja iz tabora šampiona Evrope.

Fudbal 27.09.2016 | 21:00
Lester i Ranijeri čekaju januar: Ljetos nije bilo dovoljno 25.000.000 evra...
Mnogi engleski klubovi nemaju mnogo strpljenja kada je dovođenje pojačanja u pitanju. Ako ne uspeju u jednom prelaznom roku, teško da će i u drugom biti zainteresovani za istog igrača. Uglavnom se okreću drugim metama...

Međutim, Klaudio Ranijeri i Lester imaju drugačiju politiku. Kada žele određenog igrača spremni su da ga čekaju mesecima. Tako je bilo i ove godine. U januaru su jurili AhmedaMusu iz CSKA i Islama Slimanija iz Sportinga i nisu uspeli da ih dovedu. Ali su se vratili letos i uspeli da angažuju pomenuti tandem kao dvojicu najskupljih igrača u istoriji kluba. Sličan recept spremaju i za još jedno pojačanje.

Ranijeri ne odustaje od dovođena Adrijena Silve. Kapiten Sportinga i član šampionskog tima Portugalije za EP nu Francuskoj je letos bio na korak od selidbe u Lester, ali je lisabonski klub odbio ponudu od 25.000.000 evra.

Iako je Silva imao usmeni dogovor sa Sportingom da ga puste kada dođe adkevatna ponuda i iako je već dogovorio svoje uslove sa engleskim klubom, nije dobio zeleno svetslo za selidbu na Ostrvo. Sporting je tražio više para, a nisu urodili plodom ni javni apeli Silve i njegovog oca da klub iz Lisabona popusti. Silva je ostao nezadovoljan u taboru Lavova. Međutim, portugalskom vezisti bi želja mogla da se ostvari sledećeg januara.

„Pratimo mnoge igrače, a Adrijen je jedan od najboljih. Zašto da ne?“, odgovorio jeKlaudio Ranijeri na pitanje da li će opet pokušati da dovede Silvu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar