Тумба објавио списак Црногораца...

Тандем из Партизана и један отписани Звездаш... Селектор црногорске репрезентације саопштио имена 30 фудбалера на које рачуна у квалификационим мечевима против Данске и Казахстана.

Фудбал 27.09.2016 | 20:00
Тумба објавио списак Црногораца...
Утакмице у Суперлиги се с посебном пажњом прате и у Црној Гори, па су се тако тројица фудбалера из српског шампионата нашла на списку селектора црногорске репрезентацијеЉубише Тумбаковића за квалификационе мечеве које очекује Соколове у октобру.

Тумбаковић је за мечеве мундијалских квалификација против Данске и Казахстана позвао 30 фудбалера међу којима су двојица фудбалера Партизана и један из крушевачког Напретка. Из табора црно-белих су позвани Марко Јанковић који се после вечитог дербија вратио у стартну постави, али и Небојша Косовић који је ван планова тренера Николића и није одиграо ниједан првенствени меч. Позив је добио и Владимир Јововић којег је Црвена звезда овог лета позајмила Напретку.

“Списак играча за које смо се одлучили нема битних разлика у односу на претходну утакмицу. То је група играча која је издефинисана кроз наша последња три окупљања и овог момента желимо подршку када је њихово здравље у питању, да буде што мање повреда. На списку се препознају четворица играча из младе репрезентације - Јанковић, Јововић, Косовић и Ђорђевић - који су били и на претходном окупљању, а на које ми у А репрезентацији најозбиљније рачунамо”, рекао је Тумбаковић.

Утакмица са Казахстаном игра се 8. октобра 2016. године на Градском стадиону у Подгорици од 18.00 часова. Утакмица са Данском игра се 11. октобра на Паркен стадиону у Копенхагену са почетком у 20.45.

Голмани: Младен Божовић (Зета), Милан Мијатовић (Дечић), Данијел Петковић (МТК).

Одбрана: Марко Баша (Лил), Стефан Савић (Атлетико Мадрид), Жарко Томашевић (Остенде), Марко Симић (Хапоел Тел Авив), Александар Шофранац (Ријека), Елсад Зверотић (Сион), Ристо Радуновић (Будућност), Немања Мијушковић (Вардар), Филип Стојковић (Минхен 1860).

Везни ред: Адам Марушић (Остенде), Немања Николић (Хапоел Тел Авив), Никола Вукчевић (Брага), Марко Бакић (Брага), Александар Шћекић (Генчлербирлиги), Марко Вешовић (Ријека), Владимир Бољевић (АЕК Ларнака), Владимир Родић (Карабук), Дамир Којашевић (Вардар), Владимир Јововић (Напредак), Марко Јанковић (Партизан), Небојша Косовић (Партизан).

Напад: Стеван Јоветић (Интер), Фатос Бећирај (Динамо Москва), Стефан Мугоша (Минхен 1860), Филип Раичевић (Вићенца), Лука Ђорђевић (Зенит), Мирко Вучинић (Ал Џазира).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар