Провокација за ''Краљевски клуб'': Мучи ли вас то жуто?!

Виљареал, Лас Палмас, вечерас Борусија?!

Фудбал 27.09.2016 | 15:00
Провокација за ''Краљевски клуб'': Мучи ли вас то жуто?!
Роберт Левандовски је изневерио Дортмунд и отишао у Бајерн, али сећање је остало. И не бледи. Један од најпоноснијих тренутака у историји Борусије. Полуфинале Лиге шампиона у сезони 2012/2013. На Вестфалену четири гола Левандовског и пласман у финале. Реал је био понижен као ретко кад.

Истина, већ наредне сезоне је елиминисао Борусију. Да се не лажемо, већи је клуб. Много већи. И баш зато ће се тих 4:1 из 2013. у Дортмунду памтити много више него у Мадриду. Уз наду да ће се поновити. Можда већ у уторак кад се састану у Лиги шампиона?

Стога и мала провокација за Краљевски клуб. На Твитеру шаљиво питање.

"Муче вас ти тимови у жутим дресовима, зар не?", боцнула је Борусија Мадриђане после ремија са Лас Палмасом.

Пре тога реми и са Виљарелом, још једним жутим клубом. У уторак Борусија. У првом колу је испрашила Легију са 6:0. Неће бити лако Реалу на Вестфалену. Актуелни првак Европе је на старту Лиге шампиона савладао Спортинг головима Кристијана Роналда у 89. и АлвараМорате тек у четвртом минуту судијске надокнаде. Отуд су се и лисабонски Лавови прикачили на ћаскање Борусије и Реала.

"Муче и ови зелени? Срећно и једнима и другима", гласила је Спортингова порука.

Добро расположење, зашто да не? Без обзира на то што су ову Борусијину шалу поједини острашћени навијачи Реала мало преозбиљно схватили.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар