Provokacija za ''Kraljevski klub'': Muči li vas to žuto?!

Viljareal, Las Palmas, večeras Borusija?!

Fudbal 27.09.2016 | 15:00
Provokacija za ''Kraljevski klub'': Muči li vas to žuto?!
Robert Levandovski je izneverio Dortmund i otišao u Bajern, ali sećanje je ostalo. I ne bledi. Jedan od najponosnijih trenutaka u istoriji Borusije. Polufinale Lige šampiona u sezoni 2012/2013. Na Vestfalenu četiri gola Levandovskog i plasman u finale. Real je bio ponižen kao retko kad.

Istina, već naredne sezone je eliminisao Borusiju. Da se ne lažemo, veći je klub. Mnogo veći. I baš zato će se tih 4:1 iz 2013. u Dortmundu pamtiti mnogo više nego u Madridu. Uz nadu da će se ponoviti. Možda već u utorak kad se sastanu u Ligi šampiona?

Stoga i mala provokacija za Kraljevski klub. Na Tviteru šaljivo pitanje.

"Muče vas ti timovi u žutim dresovima, zar ne?", bocnula je Borusija Madriđane posle remija sa Las Palmasom.

Pre toga remi i sa Viljarelom, još jednim žutim klubom. U utorak Borusija. U prvom kolu je isprašila Legiju sa 6:0. Neće biti lako Realu na Vestfalenu. Aktuelni prvak Evrope je na startu Lige šampiona savladao Sporting golovima Kristijana Ronalda u 89. i AlvaraMorate tek u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Otud su se i lisabonski Lavovi prikačili na ćaskanje Borusije i Reala.

"Muče i ovi zeleni? Srećno i jednima i drugima", glasila je Sportingova poruka.

Dobro raspoloženje, zašto da ne? Bez obzira na to što su ovu Borusijinu šalu pojedini ostrašćeni navijači Reala malo preozbiljno shvatili.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar