Избори у ФС РС: Ковачевић остао предсједник, Јелић честитао!

Миле Ковачевић остаће на челу Фудбалског савеза РС још четири године, пошто је на Скупштини ФСРС добио више гласова од противкандидата Петра Јелића.

Фудбал 26.09.2016 | 17:00
Избори у ФС РС: Ковачевић остао предсједник, Јелић честитао!
Делегати Скупштине ФСРС бирали су између два кандидата, Миле Ковачевића и Петра Јелића, а послије бурне сједнице одржане у Банском двору повјерење је добио Ковачевић, актуелни предсједник ФСРС.

Он је изабран са 30 гласова, док је Јелић добио 22 гласа, а један глас је проглашен неважећим.

Ковачевић ће тако наставити да обавља функцију предсједника ФСРС, коју је преузео 2007. године послије смрти Милана Јелића, оца његовог данашњег противкандидата.

Петар Јелић кандидован је на овим изборима испред Подручног фудбалског савеза Бањалука и најављивао је да ће побиједити Ковачевића, међутим, није успио обезбиједити довољну подршку делегата из других подручних савеза.

Јелић је послије реизбора Ковачевића честитао свом противкандидату.

"Помало сам разочаран, али тако су делегати одлучили. Честитам Ковачевићу на реизбору. Неки људи су ме мало разочарали, имао сам обећања за подршку,ал и нека то њима служи на част", рекао је Јелић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

АЦО В .

26.09.2016 16:49

Овај це намирити 13 година власти,а Родољуб Петковиц вец сада има 24 године фотеље.Клубови пропали,а балонске сколе фудбала на сваком цоску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

27.09.2016 07:40

Као сто би Бајага рекао: ''Године пролазе, ми стојимо''. Свјетска истраживања кажу, да уколико се човјек максимално да у обављању своје функције, два мандата су капа, али ето нама изгледа нису довољна ни два, три, четири, пет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гајдобра

27.09.2016 08:25

Велика подрска за Петра,несмес да одустанес!!!

ОДГОВОРИТЕ