Izbori u FS RS: Kovačević ostao predsjednik, Jelić čestitao!

Mile Kovačević ostaće na čelu Fudbalskog saveza RS još četiri godine, pošto je na Skupštini FSRS dobio više glasova od protivkandidata Petra Jelića.

Fudbal 26.09.2016 | 17:00
Izbori u FS RS: Kovačević ostao predsjednik, Jelić čestitao!
Delegati Skupštine FSRS birali su između dva kandidata, Mile Kovačevića i Petra Jelića, a poslije burne sjednice održane u Banskom dvoru povjerenje je dobio Kovačević, aktuelni predsjednik FSRS.

On je izabran sa 30 glasova, dok je Jelić dobio 22 glasa, a jedan glas je proglašen nevažećim.

Kovačević će tako nastaviti da obavlja funkciju predsjednika FSRS, koju je preuzeo 2007. godine poslije smrti Milana Jelića, oca njegovog današnjeg protivkandidata.

Petar Jelić kandidovan je na ovim izborima ispred Područnog fudbalskog saveza Banjaluka i najavljivao je da će pobijediti Kovačevića, međutim, nije uspio obezbijediti dovoljnu podršku delegata iz drugih područnih saveza.

Jelić je poslije reizbora Kovačevića čestitao svom protivkandidatu.

"Pomalo sam razočaran, ali tako su delegati odlučili. Čestitam Kovačeviću na reizboru. Neki ljudi su me malo razočarali, imao sam obećanja za podršku,al i neka to njima služi na čast", rekao je Jelić.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ACO V .

26.09.2016 16:49

Ovaj ce namiriti 13 godina vlasti,a Rodoljub Petkovic vec sada ima 24 godine fotelje.Klubovi propali,a balonske skole fudbala na svakom cosku.

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

27.09.2016 07:40

Kao sto bi Bajaga rekao: ''Godine prolaze, mi stojimo''. Svjetska istraživanja kažu, da ukoliko se čovjek maksimalno da u obavljanju svoje funkcije, dva mandata su kapa, ali eto nama izgleda nisu dovoljna ni dva, tri, četiri, pet...

ODGOVORITE
Name

Gajdobra

27.09.2016 08:25

Velika podrska za Petra,nesmes da odustanes!!!

ODGOVORITE