Процурили нови детаљи интригантног развода

Ијан Халперин, бацио је ново свјетло на однос Бреда Пита и Анђелине Џоли, у књизи "Бранђелина, неиспричана прича", у којој између осталог тврди да је до развода дошло јер је глумица жељела да има "слободнији" брак са оцем њене дјеце.

Свијет 26.09.2016 | 09:33
Процурили нови детаљи интригантног развода
Писац тврди да је Анђелина жељела да се са дјецом одсели у Велику Британију, где би радила и даље на хуманитарним пројектима за дјецу, и успут градила озбиљнију политичку каријеру, док је за Бреда планирала да остане у Лос Анђелесу.

Наиме, Халперин тврди да је Анђелина жељела да се са дјецом одсели у Велику Британију, јер је желела да се посвети хуманитарном раду, док би је њен план за супруга био да остане у Лос Анђелесу. Тако би одржали позитивни имиџ у јавности, али у стварности, Анђелина је желела да има отворен брак, тврди писац.

Међутим, ова идеја се није допала Питу, и управо је Анђелинина жеља да буде са другим мушкарцима пресудно утицала да се њихов брак распадне.



Оно што Халперин такође открива је да су Бред и Анђелина били невјерни једно другом, али да до сада развод није био опција, будући да Пит никада није желио да напусти породицу.

Такође, у књизи је наведено и да је Анђелина била насилна, и да се Бред због њеног бијеса неријетко се "закључавао у собу" док би она "лупала по вратима и вриштала да изађе".

Осим тога, Халперин нимало није штедио славну глумицу па је устврдио да је Анђелинина највећа амбиција "да настави стопама принцезе Дајана, чији је живот до детаља проучавала".

Тек инцидент у авиону послужио је Анђелини као добар повод да покрене бракоразводну парницу.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ниста од тога

26.09.2016 09:12

Прије него су Арапи поплавили Запад и сваку земљу ем опљацкали ем претворили у клаоницу имала је Андја сансе са Сребреницом. Сад кад казес Сребреница прво људи мисле на комсије Арапе. То висе никог не дира нити занима осим оних који су уплетени као праве зртве, као лазне зртве или као поциниоци. Катар и Емир су се повукли, али она не схвата да је то прослост. Принцеза Дијана да је сад зива би била предмет исмијавања са задњим свалером и вецином сто је радила. Залосно је реци, али спасила се сто је умрла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб

26.09.2016 22:07

Извините јел ово у питању муслиманска пријатељица која се прије неколико година звалавила са родјеним братом.Надамо се да це Бакир отпутовати да их покуса помирити.А Бред ако се настави овако понасати могле би услиједити санкције високог представника

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко из масе

27.09.2016 01:49

мене само занима ко је овој лудари дозволио да усвоји дјецу,али и то се изгледа купује,како не подносим лазни сјај и склад,али они су глумци.

ОДГОВОРИТЕ