Procurili novi detalji intrigantnog razvoda

Ijan Halperin, bacio je novo svjetlo na odnos Breda Pita i Anđeline Džoli, u knjizi "Branđelina, neispričana priča", u kojoj između ostalog tvrdi da je do razvoda došlo jer je glumica željela da ima "slobodniji" brak sa ocem njene djece.

Svijet 26.09.2016 | 09:33
Procurili novi detalji intrigantnog razvoda
Pisac tvrdi da je Anđelina željela da se sa djecom odseli u Veliku Britaniju, gde bi radila i dalje na humanitarnim projektima za djecu, i usput gradila ozbiljniju političku karijeru, dok je za Breda planirala da ostane u Los Anđelesu.

Naime, Halperin tvrdi da je Anđelina željela da se sa djecom odseli u Veliku Britaniju, jer je želela da se posveti humanitarnom radu, dok bi je njen plan za supruga bio da ostane u Los Anđelesu. Tako bi održali pozitivni imidž u javnosti, ali u stvarnosti, Anđelina je želela da ima otvoren brak, tvrdi pisac.

Međutim, ova ideja se nije dopala Pitu, i upravo je Anđelinina želja da bude sa drugim muškarcima presudno uticala da se njihov brak raspadne.



Ono što Halperin takođe otkriva je da su Bred i Anđelina bili nevjerni jedno drugom, ali da do sada razvod nije bio opcija, budući da Pit nikada nije želio da napusti porodicu.

Takođe, u knjizi je navedeno i da je Anđelina bila nasilna, i da se Bred zbog njenog bijesa nerijetko se "zaključavao u sobu" dok bi ona "lupala po vratima i vrištala da izađe".

Osim toga, Halperin nimalo nije štedio slavnu glumicu pa je ustvrdio da je Anđelinina najveća ambicija "da nastavi stopama princeze Dajana, čiji je život do detalja proučavala".

Tek incident u avionu poslužio je Anđelini kao dobar povod da pokrene brakorazvodnu parnicu.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nista od toga

26.09.2016 09:12

Prije nego su Arapi poplavili Zapad i svaku zemlju em opljackali em pretvorili u klaonicu imala je Andja sanse sa Srebrenicom. Sad kad kazes Srebrenica prvo ljudi misle na komsije Arape. To vise nikog ne dira niti zanima osim onih koji su upleteni kao prave zrtve, kao lazne zrtve ili kao pocinioci. Katar i Emir su se povukli, ali ona ne shvata da je to proslost. Princeza Dijana da je sad ziva bi bila predmet ismijavanja sa zadnjim svalerom i vecinom sto je radila. Zalosno je reci, ali spasila se sto je umrla.

ODGOVORITE
Name

Srb

26.09.2016 22:07

Izvinite jel ovo u pitanju muslimanska prijateljica koja se prije nekoliko godina zvalavila sa rodjenim bratom.Nadamo se da ce Bakir otputovati da ih pokusa pomiriti.A Bred ako se nastavi ovako ponasati mogle bi uslijediti sankcije visokog predstavnika

ODGOVORITE
Name

neko iz mase

27.09.2016 01:49

mene samo zanima ko je ovoj ludari dozvolio da usvoji djecu,ali i to se izgleda kupuje,kako ne podnosim lazni sjaj i sklad,ali oni su glumci.

ODGOVORITE