„Крени и ти стопама Михајла Ристића“

У Доњој Трнови, код Угљевика, јуче је одржан турнир под називом „Крени и ти стопама Михајла Ристића“ у организацији Школе фудбала „Трнова“ категорије 2005. годишта на ком учествује шест екипа из Брчког, Бијељине и Доње Трнове.

Република Српска 25.09.2016 | 14:05
„Крени и ти стопама Михајла Ристића“
Тренер Велибор Вујић рекао је да овај турнир носи назив по успешном фудбалеру Црвене звезде из Београда, који је мештанин Доње Трнове и поникао у овој школи фудбала.

Вујић је уручио захвалницу начелнику општине Угљевик Василију Перићу за помоћ у раду школи фудбала „Трнова“.



"Ово је прилика да се малишани друже, деца су посвећена спорту, многи од њих куцају на врата водећих клубова", рекао је Вујић и захвалио се на помоћи општини Угљевик која, према његовим рачима, има разумевање за овај клуб.

Он је истакао да Школа фудбала „Трнова“ ради од 2001. године да има 50 чланова и да са великим успехом презентује Угљевик и Републику Српску на домаћим и међународним такмичењима.



Начелник општине Угљевик Василије Перић свечано је отворио турнир и истакао да је Школа фудбала „Трнова“ одличан пример како могу да се организују спортске активности и најмлађи подстакну да живе здрав живот.

БН телевизија (В.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар