„Kreni i ti stopama Mihajla Ristića“

U Donjoj Trnovi, kod Ugljevika, juče je održan turnir pod nazivom „Kreni i ti stopama Mihajla Ristića“ u organizaciji Škole fudbala „Trnova“ kategorije 2005. godišta na kom učestvuje šest ekipa iz Brčkog, Bijeljine i Donje Trnove.

Republika Srpska 25.09.2016 | 14:05
„Kreni i ti stopama Mihajla Ristića“
Trener Velibor Vujić rekao je da ovaj turnir nosi naziv po uspešnom fudbaleru Crvene zvezde iz Beograda, koji je meštanin Donje Trnove i ponikao u ovoj školi fudbala.

Vujić je uručio zahvalnicu načelniku opštine Ugljevik Vasiliju Periću za pomoć u radu školi fudbala „Trnova“.



"Ovo je prilika da se mališani druže, deca su posvećena sportu, mnogi od njih kucaju na vrata vodećih klubova", rekao je Vujić i zahvalio se na pomoći opštini Ugljevik koja, prema njegovim račima, ima razumevanje za ovaj klub.

On je istakao da Škola fudbala „Trnova“ radi od 2001. godine da ima 50 članova i da sa velikim uspehom prezentuje Ugljevik i Republiku Srpsku na domaćim i međunarodnim takmičenjima.



Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić svečano je otvorio turnir i istakao da je Škola fudbala „Trnova“ odličan primer kako mogu da se organizuju sportske aktivnosti i najmlađi podstaknu da žive zdrav život.

BN televizija (V.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar