РУС: ЦСКА дао шансу Спартаку да побјегне на плус 4!

Тошић асистирао, врхунска мајсторија Смолова! Краснодар однео бод из Москве!

Фудбал 25.09.2016 | 11:15
РУС: ЦСКА дао шансу Спартаку да побјегне на плус 4!
Један крај Москве тугује, други се радује! ЦСКА је забележио трећи реми у сезони одигравши само 1:1 против Краснодара, чиме је омогућио градском ривалу Спартаку да одмакне на плус 4! Спартак скоро није био у таквој ситуацији и биће занимљиво видети како ће црвено-бели реаговати на сутрашњем мечу против УФЕ. 

ЦСКА је био бољи у мини-дербију од Краснодара, али ни рано вођство ни контрола утакмице у већем делу нису били довољни да домаћин упише победу. Наш Зоран Тошић сјајно је проиграо Ласину Траореа у 3. минуту за 1:0. Деловало је тада да се гостима не пише добро, међутим, Краснодар је брзо стигао до изједначења из једног од ретких покушаја данас и испоставило се, поставио коначан резултат.

Али био је то и најлепши моменат на утакмици. Федор Смолов је мајсторски, попутРоналдиња пребацио лопту пртеко главе свог чувара, а онда не чекајући да она падне на земљу опалио и - погодио.

ЦСКА је пуних 75 минута после тог поготка нападао и покушавао, а Краснодар се успешно бранио, бранио и на крају одбранио...  

РУСИЈА - 8. КОЛО

Субота:
ЦСКА - Красодар 1:1 (1:1)
/Траоре 3 - Смолов 15/

Ростов - Локомотива 1:0 (1:0)
/Полоз 41/

Недеља:
11.00: Оренбург - Урал
13.30: Арсенал - Терек
16.00: Спартак - УФА
18.30: Анжи - Зенит

Понедељак:
16.00: Амкар - Крила Совјетов
18.30: Рубин - Томск

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар