RUS: CSKA dao šansu Spartaku da pobjegne na plus 4!

Tošić asistirao, vrhunska majstorija Smolova! Krasnodar odneo bod iz Moskve!

Fudbal 25.09.2016 | 11:15
RUS: CSKA dao šansu Spartaku da pobjegne na plus 4!
Jedan kraj Moskve tuguje, drugi se raduje! CSKA je zabeležio treći remi u sezoni odigravši samo 1:1 protiv Krasnodara, čime je omogućio gradskom rivalu Spartaku da odmakne na plus 4! Spartak skoro nije bio u takvoj situaciji i biće zanimljivo videti kako će crveno-beli reagovati na sutrašnjem meču protiv UFE. 

CSKA je bio bolji u mini-derbiju od Krasnodara, ali ni rano vođstvo ni kontrola utakmice u većem delu nisu bili dovoljni da domaćin upiše pobedu. Naš Zoran Tošić sjajno je proigrao Lasinu Traorea u 3. minutu za 1:0. Delovalo je tada da se gostima ne piše dobro, međutim, Krasnodar je brzo stigao do izjednačenja iz jednog od retkih pokušaja danas i ispostavilo se, postavio konačan rezultat.

Ali bio je to i najlepši momenat na utakmici. Fedor Smolov je majstorski, poputRonaldinja prebacio loptu prteko glave svog čuvara, a onda ne čekajući da ona padne na zemlju opalio i - pogodio.

CSKA je punih 75 minuta posle tog pogotka napadao i pokušavao, a Krasnodar se uspešno branio, branio i na kraju odbranio...  

RUSIJA - 8. KOLO

Subota:
CSKA - Krasodar 1:1 (1:1)
/Traore 3 - Smolov 15/

Rostov - Lokomotiva 1:0 (1:0)
/Poloz 41/

Nedelja:
11.00: Orenburg - Ural
13.30: Arsenal - Terek
16.00: Spartak - UFA
18.30: Anži - Zenit

Ponedeljak:
16.00: Amkar - Krila Sovjetov
18.30: Rubin - Tomsk

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar