Ко то лаже на Енфилду?! Мамаду Сако напао Клопа и завршио каријеру у Ливерпулу!

Француски дефанзивац ће тешко после овога опет заиграти за Редсе!

Фудбал 27.09.2016 | 11:30
Ко то лаже на Енфилду?! Мамаду Сако напао Клопа и завршио каријеру у Ливерпулу!
Јирген Клоп стиче све више непријатеља током менаџерског манадата у Ливерпулу. ПослеМартина Шкртела, Кристијана Бентекеа и Марија Балотелија који су напустили клуб и нису имали лепе речи за немачког стручњака, сада га је јавно критиковао и актуелни фудбалер Редса,Мамаду Сако.

И вероватно на тај начин завршио своју каријеру у Ливерпулу.

Сако је ван терена од априла када га је клуб суспендовао пошто је прекршио правила на допинг тесту. Касније је утврђено да Сако није користио недозвољена средства, али је штета већ направљена и он је пропустио финиш сезоне као и учешће на ЕП у Француској.

Међутим, ту није био крај проблема за француског штопера. Варнице на релацији са ЈиргеномКлопом су почеле већ на старту припрема. Немац је одлучио да Сакоа врати кући са припрема јер је кршио дисциплински правилник. Закаснио је на авионски лет, а пре тога константно каснио на тренинге и заједничке оброке са остатаком тима. Клоп је изгубио стрпљење и прецртао Сакоа на почетку сезоне.

У финишу прелазног рока, клуб је ставио до знања Сакоу да је наујбоље да оде у неку другу средину, у оптицају су биле позајмице у Сандерленд, Стоук, Бешикташ и ВБА али је Француз све одбио и решио да остане. Упркос томе што је Клоп решио да форсира Ловрена иМатипа као први штоперски тандем и што је довео Клавана из Аугзбурга као алтернативу.

Сако је избрисан из првог тима, али је Клоп током недеље најавио могућност да би Француз могао ускоро да заигра. тачније, када се поптуно опорави од повреде... Међутим, Сакотврди да тренер није причао истину.

„Завршио сам рехабилитацију и већ три недеље сам потпуно спреман да заиграм. Али они не желе да играм ни за други тим. Зашто? Не знам... Могу да прихватим ситуацију у којој се налазим, али не могу да прихватим лажи које се пласирају. Навијачи заслужују да чују истину и хвала им на подршци. И даље сам срећан што сам део Ливерпулове фамилије и надам се да ћу ускоро добитои шансу да опет заиграм“, поручио је Сако преко друштвених мрежа.

Ипак, не верујемо да ће му се жеље оставрити... Може да тражи други клуб. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар