Ko to laže na Enfildu?! Mamadu Sako napao Klopa i završio karijeru u Liverpulu!

Francuski defanzivac će teško posle ovoga opet zaigrati za Redse!

Fudbal 27.09.2016 | 11:30
Ko to laže na Enfildu?! Mamadu Sako napao Klopa i završio karijeru u Liverpulu!
Jirgen Klop stiče sve više neprijatelja tokom menadžerskog manadata u Liverpulu. PosleMartina Škrtela, Kristijana Bentekea i Marija Balotelija koji su napustili klub i nisu imali lepe reči za nemačkog stručnjaka, sada ga je javno kritikovao i aktuelni fudbaler Redsa,Mamadu Sako.

I verovatno na taj način završio svoju karijeru u Liverpulu.

Sako je van terena od aprila kada ga je klub suspendovao pošto je prekršio pravila na doping testu. Kasnije je utvrđeno da Sako nije koristio nedozvoljena sredstva, ali je šteta već napravljena i on je propustio finiš sezone kao i učešće na EP u Francuskoj.

Međutim, tu nije bio kraj problema za francuskog štopera. Varnice na relaciji sa JirgenomKlopom su počele već na startu priprema. Nemac je odlučio da Sakoa vrati kući sa priprema jer je kršio disciplinski pravilnik. Zakasnio je na avionski let, a pre toga konstantno kasnio na treninge i zajedničke obroke sa ostatakom tima. Klop je izgubio strpljenje i precrtao Sakoa na početku sezone.

U finišu prelaznog roka, klub je stavio do znanja Sakou da je naujbolje da ode u neku drugu sredinu, u opticaju su bile pozajmice u Sanderlend, Stouk, Bešiktaš i VBA ali je Francuz sve odbio i rešio da ostane. Uprkos tome što je Klop rešio da forsira Lovrena iMatipa kao prvi štoperski tandem i što je doveo Klavana iz Augzburga kao alternativu.

Sako je izbrisan iz prvog tima, ali je Klop tokom nedelje najavio mogućnost da bi Francuz mogao uskoro da zaigra. tačnije, kada se poptuno oporavi od povrede... Međutim, Sakotvrdi da trener nije pričao istinu.

„Završio sam rehabilitaciju i već tri nedelje sam potpuno spreman da zaigram. Ali oni ne žele da igram ni za drugi tim. Zašto? Ne znam... Mogu da prihvatim situaciju u kojoj se nalazim, ali ne mogu da prihvatim laži koje se plasiraju. Navijači zaslužuju da čuju istinu i hvala im na podršci. I dalje sam srećan što sam deo Liverpulove familije i nadam se da ću uskoro dobitoi šansu da opet zaigram“, poručio je Sako preko društvenih mreža.

Ipak, ne verujemo da će mu se želje ostavriti... Može da traži drugi klub. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar