Пол Погба се широке руке поздравио са Торином - ролекс за све!

Шмекерски потез најскупљег фудбалера света...

Фудбал 26.09.2016 | 08:30
Пол Погба се широке руке поздравио са Торином - ролекс за све!
Пол Погба поново у Торину. Везиста Манчестер јунајтеда на кратко се вратио у клуб који га је лансирао у фудбалску орбиту, али не да би решио проблеме - додуше мале - у игри Јувентуса. Већ само да би се и званично раздужио и очистио ормарић у свлачионици. Није имао времена летос, јер је право са одмора у САД отпутовао на потписивање уговора са Јунајтедом. Није имао ни времена да се поздрави се са доскорашњим саиграчима. Сад се искупио.

Учинио је то на начин какав доликује најскупљем у историји фудбала. Француски репрезентативац је кратак боравак у Торину у петак искористио да људима са којима је до овог лета делио свлачионицу уручи пригодне поклоне. Пригодне ако узмемо у обзир да зарађује колико и неке мање карипске државе.

Погба је, наиме, сваком од играча купио скупоцени сат. Торински Тутоспорт, пословично наклоњен Јувентусу, незванично сазнаје да су у питању ролекс сатови мада не може да тврди, јер модели које је Погба делио немају лого. Било како, поред целе екипе обрадовани су и чланови стручног штаба, лекарског тима, економ, па и запоследни у спортском центру Виново.

Жозе Мурињо је дан пре утакмице са Лестером играчима дао слободан дан. Ко би рекао да ће Погба овако да га проведе?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар