Pol Pogba se široke ruke pozdravio sa Torinom - roleks za sve!

Šmekerski potez najskupljeg fudbalera sveta...

Fudbal 26.09.2016 | 08:30
Pol Pogba se široke ruke pozdravio sa Torinom - roleks za sve!
Pol Pogba ponovo u Torinu. Vezista Mančester junajteda na kratko se vratio u klub koji ga je lansirao u fudbalsku orbitu, ali ne da bi rešio probleme - doduše male - u igri Juventusa. Već samo da bi se i zvanično razdužio i očistio ormarić u svlačionici. Nije imao vremena letos, jer je pravo sa odmora u SAD otputovao na potpisivanje ugovora sa Junajtedom. Nije imao ni vremena da se pozdravi se sa doskorašnjim saigračima. Sad se iskupio.

Učinio je to na način kakav dolikuje najskupljem u istoriji fudbala. Francuski reprezentativac je kratak boravak u Torinu u petak iskoristio da ljudima sa kojima je do ovog leta delio svlačionicu uruči prigodne poklone. Prigodne ako uzmemo u obzir da zarađuje koliko i neke manje karipske države.

Pogba je, naime, svakom od igrača kupio skupoceni sat. Torinski Tutosport, poslovično naklonjen Juventusu, nezvanično saznaje da su u pitanju roleks satovi mada ne može da tvrdi, jer modeli koje je Pogba delio nemaju logo. Bilo kako, pored cele ekipe obradovani su i članovi stručnog štaba, lekarskog tima, ekonom, pa i zaposledni u sportskom centru Vinovo.

Žoze Murinjo je dan pre utakmice sa Lesterom igračima dao slobodan dan. Ko bi rekao da će Pogba ovako da ga provede?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar