Мурињо: Да ударим Венгера?! Ма какви...!

Менаџер Манчестер јунајтеда објаснио свој однос са Французом, као и наводе из књиге о себи. Можда је и купи једног дана.

Фудбал 25.09.2016 | 15:30
Мурињо: Да ударим Венгера?! Ма какви...!
Да ли ће једног дана заиста избити најављена туча Жозе Мурињо против Арсена Венгера? Чини се да ипак неће.

Иако је спортски новинар Роб Бизли најавио тај сукоб у својој књизи "Жозе Мурињо - изблиза", Португалац одмахује руком на наводе да је у приватном разговору са аутором најавио да ће напасти Француза.

"Не, није тачно да сам то рекао. Срели смо се пре неколико недеља и руковали смо се као цивилизовани људи. Седели смо за истим столом", изјавио је менаџер Јунајтеда о том случају.

Иако су кроз историју свог компликованог односа Португалац и Француз неколико пута имали баш жестоке обрачуне, туче (засад) није било. Јесте гурања, као и тешких речи, али не и физичког сукоба.

Бавећи се том темом, британски новинар Бизли објавио је у својој књизи наводне Мурињове речи: "Наћи ћу га (Венгера) једног дана ван терена и разбићу му фацу".

Међутим, "Посебни" одбацује те тврдње.

"Не мислим да ће та књига стајати уз Шекспирова дела или нешто слично, па радије не бих да причам о томе. Ово је последњи пут да говорим о томе. Разумем, тај човек овако зарађује свој новац и у реду сам с тим. Одушевљава ме то што написано апсолутно нема везе са нашим послом. Ја једноставно размишљам о послу и поштујем све остале", додао је Мурињо и подвукао:

"Можда ћу једног дана и купити ту књигу, али сада још нисам спреман за то". 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар