Murinjo: Da udarim Vengera?! Ma kakvi...!

Menadžer Mančester junajteda objasnio svoj odnos sa Francuzom, kao i navode iz knjige o sebi. Možda je i kupi jednog dana.

Fudbal 25.09.2016 | 15:30
Murinjo: Da udarim Vengera?! Ma kakvi...!
Da li će jednog dana zaista izbiti najavljena tuča Žoze Murinjo protiv Arsena Vengera? Čini se da ipak neće.

Iako je sportski novinar Rob Bizli najavio taj sukob u svojoj knjizi "Žoze Murinjo - izbliza", Portugalac odmahuje rukom na navode da je u privatnom razgovoru sa autorom najavio da će napasti Francuza.

"Ne, nije tačno da sam to rekao. Sreli smo se pre nekoliko nedelja i rukovali smo se kao civilizovani ljudi. Sedeli smo za istim stolom", izjavio je menadžer Junajteda o tom slučaju.

Iako su kroz istoriju svog komplikovanog odnosa Portugalac i Francuz nekoliko puta imali baš žestoke obračune, tuče (zasad) nije bilo. Jeste guranja, kao i teških reči, ali ne i fizičkog sukoba.

Baveći se tom temom, britanski novinar Bizli objavio je u svojoj knjizi navodne Murinjove reči: "Naći ću ga (Vengera) jednog dana van terena i razbiću mu facu".

Međutim, "Posebni" odbacuje te tvrdnje.

"Ne mislim da će ta knjiga stajati uz Šekspirova dela ili nešto slično, pa radije ne bih da pričam o tome. Ovo je poslednji put da govorim o tome. Razumem, taj čovek ovako zarađuje svoj novac i u redu sam s tim. Oduševljava me to što napisano apsolutno nema veze sa našim poslom. Ja jednostavno razmišljam o poslu i poštujem sve ostale", dodao je Murinjo i podvukao:

"Možda ću jednog dana i kupiti tu knjigu, ali sada još nisam spreman za to". 

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar