Трка за предсједника демократа

Демократска странка данас бира ново руководство.

Србија 24.09.2016 | 09:40
Трка за предсједника демократа
Демократска странка бираће данас ново руководство на првим непосредним страначким изборима, а кандидати за председника су Бојан Пајтић, Драган Шутановац, Србољуб Антић и Зоран Лутовац.

О томе ко ће бити нови лидер ДС одлучиваће око 18.200 гласача на око 130 бирачких места, која се отварају у 10 часова, а затварају у 20 часова.

Незванични резултати требало би да буду познати већ око 22 сата.

У случају да ниједан кандидат не освоји натполовичну већину, двојица најбоље пласираних иду у други круг 8. октобра. За пет потпредседничких места бориће се 12 кандидата - Гордана Чомиц, Наташа Вучковић, Тамара Трипић, Милош Ðајић, Нада Колунџија, Нађа Хигл, Драгослав Шумарац, Игор Салак, Драган Домазет, Богдан Татић, Јован Марковић и Бранислав Лечић.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ко каже да сте ви демократе?

24.09.2016 08:29

Ви сте своју судбину запечатили одавно док сте још владали. Крађа,корупција,непотизам,продаја,издаја били су ваши атрибути владања.Ви сте разорили Српско друштво,уништили војску,покрали народна добра,лично се обогатили,предали Косово и урадили још много тога.Само хапшење председника и испорука ноћу и тајно у Тузлу остаје вам као печат антисрпске коалиције са странцима и најцрње издаје Српског народа.Желите још власти,покушавате се додворити народу,глумите неке европејце и Натовце али ништа од тога нисте.Ви само желите лагодан живот на рачун народа тј. буџета Републике Србије.Срећна је околност за вас да вам није суђено за лоповлуке и отимачину па зато и покушавате поново скочити на државне јасле.

ОДГОВОРИТЕ