Trka za predsjednika demokrata

Demokratska stranka danas bira novo rukovodstvo.

Srbija 24.09.2016 | 09:40
Trka za predsjednika demokrata
Demokratska stranka biraće danas novo rukovodstvo na prvim neposrednim stranačkim izborima, a kandidati za predsednika su Bojan Pajtić, Dragan Šutanovac, Srboljub Antić i Zoran Lutovac.

O tome ko će biti novi lider DS odlučivaće oko 18.200 glasača na oko 130 biračkih mesta, koja se otvaraju u 10 časova, a zatvaraju u 20 časova.

Nezvanični rezultati trebalo bi da budu poznati već oko 22 sata.

U slučaju da nijedan kandidat ne osvoji natpolovičnu većinu, dvojica najbolje plasiranih idu u drugi krug 8. oktobra. Za pet potpredsedničkih mesta boriće se 12 kandidata - Gordana Čomic, Nataša Vučković, Tamara Tripić, Miloš Ðajić, Nada Kolundžija, Nađa Higl, Dragoslav Šumarac, Igor Salak, Dragan Domazet, Bogdan Tatić, Jovan Marković i Branislav Lečić.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ко каже да сте ви демократе?

24.09.2016 08:29

Ви сте своју судбину запечатили одавно док сте још владали. Крађа,корупција,непотизам,продаја,издаја били су ваши атрибути владања.Ви сте разорили Српско друштво,уништили војску,покрали народна добра,лично се обогатили,предали Косово и урадили још много тога.Само хапшење председника и испорука ноћу и тајно у Тузлу остаје вам као печат антисрпске коалиције са странцима и најцрње издаје Српског народа.Желите још власти,покушавате се додворити народу,глумите неке европејце и Натовце али ништа од тога нисте.Ви само желите лагодан живот на рачун народа тј. буџета Републике Србије.Срећна је околност за вас да вам није суђено за лоповлуке и отимачину па зато и покушавате поново скочити на државне јасле.

ODGOVORITE