Аплауз на "Маракани", зашто да не?

Актуелни тренер Војводине шести пут ће водити неки други клуб против Црвене звезде, на чијој је клупи и сам седео, а оставио је траг и у играчким данима.

Фудбал 24.09.2016 | 14:00
Аплауз на "Маракани", зашто да не?
Ненад Лалатовић се враћа на "Рајко Митић", или на популарну "Маракану", на којој је провео добар део играчке каријере, и оставио дубок траг, али је седео и на клупи уз терен резервисаној за домаћи састав.

Међутим, сада са Војводином на овај стадион стиже да "одбрани" лидерску позицију на табели, пошто његов тим игра феноменално од почетка сезоне и за сада у Суперлиги не зна за пораз.

Иза њега је бурних десет дана, када је било питање и да ли ће наставити са "лалама", али се све срећно завршило по њега, навијаче и Управу и спреман је да настави оно што је започео.

Као тренер, против Звезде је водио Борац, Вождовац и Војводину, а ово ће му бити шести дуел са некадашњим клубом.

За сада има добар скор, од две победе и два пораза, уз један реми, а у шали каже да би био задовољан и са "2-2-2".

"Да не будем нескроман".

У Новом Пазару је добио аплаузе гостујуће публике, па потом његове домаће, у Новом Саду против Борца, када је тим "повео" на прво место.

На питање да ли би га изненадио аплауз на "Маракани", каже следеће...

"Не бих се изненадио аплаузом. Ја сам поникао у Црвеној звезди и био капитен. Освојио четири трофеја и много тога лепог ми се тамо десило. Али, не бих да размишљам о томе, размишљам само о утакмици и само да моја Војводина одигра што боље", поручио је Лалатовић.

СВИ РЕЗУЛТАТИ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ

Црвена звезда - Војводина 1:3
Војводина - Црвена звезда 0:0
Црвена звезда - Борац 4:2
Црвена звезда - Напредак 4:1
Вождовац - Црвена звезда 1:0

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар