Aplauz na "Marakani", zašto da ne?

Aktuelni trener Vojvodine šesti put će voditi neki drugi klub protiv Crvene zvezde, na čijoj je klupi i sam sedeo, a ostavio je trag i u igračkim danima.

Fudbal 24.09.2016 | 14:00
Aplauz na "Marakani", zašto da ne?
Nenad Lalatović se vraća na "Rajko Mitić", ili na popularnu "Marakanu", na kojoj je proveo dobar deo igračke karijere, i ostavio dubok trag, ali je sedeo i na klupi uz teren rezervisanoj za domaći sastav.

Međutim, sada sa Vojvodinom na ovaj stadion stiže da "odbrani" lidersku poziciju na tabeli, pošto njegov tim igra fenomenalno od početka sezone i za sada u Superligi ne zna za poraz.

Iza njega je burnih deset dana, kada je bilo pitanje i da li će nastaviti sa "lalama", ali se sve srećno završilo po njega, navijače i Upravu i spreman je da nastavi ono što je započeo.

Kao trener, protiv Zvezde je vodio Borac, Voždovac i Vojvodinu, a ovo će mu biti šesti duel sa nekadašnjim klubom.

Za sada ima dobar skor, od dve pobede i dva poraza, uz jedan remi, a u šali kaže da bi bio zadovoljan i sa "2-2-2".

"Da ne budem neskroman".

U Novom Pazaru je dobio aplauze gostujuće publike, pa potom njegove domaće, u Novom Sadu protiv Borca, kada je tim "poveo" na prvo mesto.

Na pitanje da li bi ga iznenadio aplauz na "Marakani", kaže sledeće...

"Ne bih se iznenadio aplauzom. Ja sam ponikao u Crvenoj zvezdi i bio kapiten. Osvojio četiri trofeja i mnogo toga lepog mi se tamo desilo. Ali, ne bih da razmišljam o tome, razmišljam samo o utakmici i samo da moja Vojvodina odigra što bolje", poručio je Lalatović.

SVI REZULTATI PROTIV ZVEZDE

Crvena zvezda - Vojvodina 1:3
Vojvodina - Crvena zvezda 0:0
Crvena zvezda - Borac 4:2
Crvena zvezda - Napredak 4:1
Voždovac - Crvena zvezda 1:0

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar