Гроф: Па, људи, није Војводина Манчестер или Барса!

Тренер Црвене звезде очекује да се његов тим у недељу врати на прво место Суперлиге.

Фудбал 23.09.2016 | 18:30
Гроф: Па, људи, није Војводина Манчестер или Барса!
Дерби утакмица 10. кола Суперлиге игра се у недељу од 19 часова (ТВ Арена Спорт) на стадиону Рајко Митић. Другопласирана Црвена звезда дочекује водећу Војводину, која има бод предности (23:22).

"Војводина је тренутно лидер, налази се у доброј атмосфери и доброј форми за разлику од нас, где није све баш добро после елиминације из Европе и пораза од Партизана, али играмо на нашем стадиону тако да очекујем победу и повратак на прво место", изјавио је Миодраг Божовић на конференцији за медије посвећеној предстојећој утакмици.

"Војводина је добра екипа, изванредно се бране, а имају брзе играче у нападу, али немојте да правимо од њих Манчестер јунајтед. Играмо против једне нормалне екипе, која има нормалне резултате. Могу и да нас победе, свака им част на резултатима до сада, али немојте да причамо као да играмо против Реала или Барселоне", додао је Звездин тренер, што значи да се не слаже са текстом песме коју последњих дана често певају навијачи Војводине- "Ћирибу, ћириба игра Воша ко Барса":



У последњем дуелу два црвено-бела тима, Новосађани су славили 3:1 у Београду, 7. маја.

"Надам се да ћемо им се реванширати. Постоји такмичарски притисак, али ова утакмица не решава питање шампиона. Било би лепо да победимо, али ништа се не решава ако одиграмо нерешено или изгубимо, има оно дељење бодова", подестио је Божовић на систем такмичења за који је више пута истакао да му се не допада.

Као једног од главних адута гостију, тренер црвено-белих истакао је 21-годишњег капитена Дејана Мелега.

"Мелег је играч који највише обећава, да тако кажем, али има још интересантних играча у Војводини: Трујић, Малбашић, Палочевић...".

Божовић се још једном осврнуо на пораз од Партизана (0:1).

"Били смо лоши у дербију јер нисмо добро стајали на терену и били смо статични, нисмо се убацивали из другог плана, а било је и доста грешака у додавањима. Вијеира се није кретао као што уме... Утакмица је објективно била лоша са обе стране, али има једна ствар: када Звезда одигра лоше, онда је 'пљују', а када неки други одиграју лоше, пише се да је била феноменална игра".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар