Grof: Pa, ljudi, nije Vojvodina Mančester ili Barsa!

Trener Crvene zvezde očekuje da se njegov tim u nedelju vrati na prvo mesto Superlige.

Fudbal 23.09.2016 | 18:30
Grof: Pa, ljudi, nije Vojvodina Mančester ili Barsa!
Derbi utakmica 10. kola Superlige igra se u nedelju od 19 časova (TV Arena Sport) na stadionu Rajko Mitić. Drugoplasirana Crvena zvezda dočekuje vodeću Vojvodinu, koja ima bod prednosti (23:22).

"Vojvodina je trenutno lider, nalazi se u dobroj atmosferi i dobroj formi za razliku od nas, gde nije sve baš dobro posle eliminacije iz Evrope i poraza od Partizana, ali igramo na našem stadionu tako da očekujem pobedu i povratak na prvo mesto", izjavio je Miodrag Božović na konferenciji za medije posvećenoj predstojećoj utakmici.

"Vojvodina je dobra ekipa, izvanredno se brane, a imaju brze igrače u napadu, ali nemojte da pravimo od njih Mančester junajted. Igramo protiv jedne normalne ekipe, koja ima normalne rezultate. Mogu i da nas pobede, svaka im čast na rezultatima do sada, ali nemojte da pričamo kao da igramo protiv Reala ili Barselone", dodao je Zvezdin trener, što znači da se ne slaže sa tekstom pesme koju poslednjih dana često pevaju navijači Vojvodine- "Ćiribu, ćiriba igra Voša ko Barsa":



U poslednjem duelu dva crveno-bela tima, Novosađani su slavili 3:1 u Beogradu, 7. maja.

"Nadam se da ćemo im se revanširati. Postoji takmičarski pritisak, ali ova utakmica ne rešava pitanje šampiona. Bilo bi lepo da pobedimo, ali ništa se ne rešava ako odigramo nerešeno ili izgubimo, ima ono deljenje bodova", podestio je Božović na sistem takmičenja za koji je više puta istakao da mu se ne dopada.

Kao jednog od glavnih aduta gostiju, trener crveno-belih istakao je 21-godišnjeg kapitena Dejana Melega.

"Meleg je igrač koji najviše obećava, da tako kažem, ali ima još interesantnih igrača u Vojvodini: Trujić, Malbašić, Paločević...".

Božović se još jednom osvrnuo na poraz od Partizana (0:1).

"Bili smo loši u derbiju jer nismo dobro stajali na terenu i bili smo statični, nismo se ubacivali iz drugog plana, a bilo je i dosta grešaka u dodavanjima. Vijeira se nije kretao kao što ume... Utakmica je objektivno bila loša sa obe strane, ali ima jedna stvar: kada Zvezda odigra loše, onda je 'pljuju', a kada neki drugi odigraju loše, piše se da je bila fenomenalna igra".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar