Да ли се то и Инијеста наљутио на Барсу?! Вук је у засједи и чека...

Доста чудне изјаве једног од најбољих фудбалера Барселоне после дерби-ремија против Атлетика...

Фудбал 24.09.2016 | 08:00
Да ли се то и Инијеста наљутио на Барсу?! Вук је у засједи и чека...
Недуго пошто су шпански медији објавили да ће Сехио Бускетс добити нови, још богатији уговор, један од најзначајнијих играча Барселоне Андрес Инијеста индиректно је поручио челницима каталонског великана да би требало да мисле и на њега. 

Инијеста је после ремија у дербију против Атлетика (1:1) дао изјаву за познати радио Кадена копе и том приликом, упитан о својој судбини, казао:

"Поновићу још једном да желим да завршим каријеру у Барселону. Тренутно јако уживам",почео је своје излагање 32-годишњи везиста који је у првом тиму Барселоне од 2002. године. Питање новинара природно се надовезало на спекулације појединих медија из Енглеске који већ месецима уназад помињу могућност да се Инијеста придружи Пепу Гвардиоли у Манчестер Ситију. 

Уговор који му истиче 2018. године додатно подгрева приче о одласку за које је чуо и сам фудбалер. Он је индиректно, на доста чудан начин, желео јасно да поручи неке ствари челницима клуба...

"Мораћу да питам људе из Управе да ми обнове уговор. Опет кажем, хоћу да останем". 

По начину на који све то изрекао рекло би се да је Инијеста још раније очекивао нови уговор, али понуда није стигла, што је очигледно повећало шансе Манчестер Ситија у трци за једног од најбољих креативаца на свету.

"Гвардиола зна шта је мислим и шта желим. Довољно ме познаје", закључио је Андрес Инијеста и остао помало загонетан. 

Барселона по свему судећи Барселона не би смела да се игра...

Како вама све ово звучи? 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар