Da li se to i Inijesta naljutio na Barsu?! Vuk je u zasjedi i čeka...

Dosta čudne izjave jednog od najboljih fudbalera Barselone posle derbi-remija protiv Atletika...

Fudbal 24.09.2016 | 08:00
Da li se to i Inijesta naljutio na Barsu?! Vuk je u zasjedi i čeka...
Nedugo pošto su španski mediji objavili da će Sehio Buskets dobiti novi, još bogatiji ugovor, jedan od najznačajnijih igrača Barselone Andres Inijesta indirektno je poručio čelnicima katalonskog velikana da bi trebalo da misle i na njega. 

Inijesta je posle remija u derbiju protiv Atletika (1:1) dao izjavu za poznati radio Kadena kope i tom prilikom, upitan o svojoj sudbini, kazao:

"Ponoviću još jednom da želim da završim karijeru u Barselonu. Trenutno jako uživam",počeo je svoje izlaganje 32-godišnji vezista koji je u prvom timu Barselone od 2002. godine. Pitanje novinara prirodno se nadovezalo na spekulacije pojedinih medija iz Engleske koji već mesecima unazad pominju mogućnost da se Inijesta pridruži Pepu Gvardioli u Mančester Sitiju. 

Ugovor koji mu ističe 2018. godine dodatno podgreva priče o odlasku za koje je čuo i sam fudbaler. On je indirektno, na dosta čudan način, želeo jasno da poruči neke stvari čelnicima kluba...

"Moraću da pitam ljude iz Uprave da mi obnove ugovor. Opet kažem, hoću da ostanem". 

Po načinu na koji sve to izrekao reklo bi se da je Inijesta još ranije očekivao novi ugovor, ali ponuda nije stigla, što je očigledno povećalo šanse Mančester Sitija u trci za jednog od najboljih kreativaca na svetu.

"Gvardiola zna šta je mislim i šta želim. Dovoljno me poznaje", zaključio je Andres Inijesta i ostao pomalo zagonetan. 

Barselona po svemu sudeći Barselona ne bi smela da se igra...

Kako vama sve ovo zvuči? 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar