Кари о поразу од Кавса: Не желим поново тај осјећај!

Најбољи играч Голден Стеја Стеф Кари каже да још није преболео пораз у седмој утакмици финалне серије НБА лиге са Кливленд Кавалирскима.

Кошарка 25.09.2016 | 14:45
Кари о поразу од Кавса: Не желим поново тај осјећај!
Вориорси су водили са 3-1, али су Кавси предвођени Џејмсом и Ирвингом направили невероватан преокрет.

“Још нисам преболео ту седму утакмицу, то је нешто што ће са мном остати мање-више заувек, из добрих и из лоших разлога. Мрзео сам тај осећај, али он је истовремено и мотивација да се вратиш још јачи како не би поново то осетио“, каже Кари, који је у тој седмој утакмици погодио само шест од 19 шутева из игре, уз две асистенције и четири изгубљене лопте.

“Сада сам управо у тој фази када могу те ужасне ноћне море или мисли из седме утакмице да претворим у мотивацију и да се спремим за нову сезону“.

Ипак, Кари признаје да је било изузетно тешко непосредно по завршетку серије.

“Било је некако надреално бити код куће после тога, у стилу: ’Шта се управо десило?’ Сви смо били уверени да можемо да завршимо посао. Мало сам пао психички, што је и природно, али онда сам отишао на одмор с породицом, био у неким кошаркашим камповима, што ми је помогло да будем око кошарке, а да не будем депресиван. Схватио сам да смо играли у финалу и надам се да ћемо добити нову шансу у сезони која долази“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар