Kari o porazu od Kavsa: Ne želim ponovo taj osjećaj!

Najbolji igrač Golden Steja Stef Kari kaže da još nije preboleo poraz u sedmoj utakmici finalne serije NBA lige sa Klivlend Kavalirskima.

Košarka 25.09.2016 | 14:45
Kari o porazu od Kavsa: Ne želim ponovo taj osjećaj!
Voriorsi su vodili sa 3-1, ali su Kavsi predvođeni Džejmsom i Irvingom napravili neverovatan preokret.

“Još nisam preboleo tu sedmu utakmicu, to je nešto što će sa mnom ostati manje-više zauvek, iz dobrih i iz loših razloga. Mrzeo sam taj osećaj, ali on je istovremeno i motivacija da se vratiš još jači kako ne bi ponovo to osetio“, kaže Kari, koji je u toj sedmoj utakmici pogodio samo šest od 19 šuteva iz igre, uz dve asistencije i četiri izgubljene lopte.

“Sada sam upravo u toj fazi kada mogu te užasne noćne more ili misli iz sedme utakmice da pretvorim u motivaciju i da se spremim za novu sezonu“.

Ipak, Kari priznaje da je bilo izuzetno teško neposredno po završetku serije.

“Bilo je nekako nadrealno biti kod kuće posle toga, u stilu: ’Šta se upravo desilo?’ Svi smo bili uvereni da možemo da završimo posao. Malo sam pao psihički, što je i prirodno, ali onda sam otišao na odmor s porodicom, bio u nekim košarkašim kampovima, što mi je pomoglo da budem oko košarke, a da ne budem depresivan. Shvatio sam da smo igrali u finalu i nadam se da ćemo dobiti novu šansu u sezoni koja dolazi“.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar