Лобисткиња Сребренице кривац за развод

Тема број један је развод холивуског пара, Бреда Пита и Анђелине Џоли, а по свему судећи, кривац за распад славног брака имала је Арминка Хелић, лобисткиња за Сребреницу и некадашња политичка саветница бившег британског шефа дипломатије Вилијама Хејга.

Свијет 22.09.2016 | 16:43
Лобисткиња Сребренице кривац за развод
Пит је желео да Џолијевој пружи још једну шансу, али да су га у томе спречиле Анђелинине пријатељице, или како их је глумац назвао, "круг вештица које су јој испрале мозак".Глумац је побеснео када је његова супруга унајмила Арминку Хелић (48), лобисткињу за Сребреницу и Клои Далтон (37), не би ли јој помогла у политичкој каријери, што је био један од главних разлога свађе, пишу британски медији.

Нова Анђина пријатељица је разбеснела глумца када је захтевала да Бред отпусти половину особља које их је до тада служило. Бред није желео и тешко му је падало што се његова жена виђала са Арминком.



"Бред види ту жену и њене пријатељице као вештице. Био је бесан због Арминкиних одлука које су умногоме креирале Анђелинин политички имиџ, као и њене замерке на њихово особље. Сматрао је да Арминка и Клои, које су се просто залепиле за њихову породицу и свуда путовале са њима, од почетка испирају мозак Анђелини. Свађе које је славни пар имао због Анђиних нових пријатељица су ужасне, и умало се нису претвориле у покољ" , каже добро обавештен извор и додаје да су Бреду посебно тешко падале Анђелинине промене у расположењу.

"До тада су увек заједно доносили одлуке. Одједном, Анђелина је почела да о њиховом браку одлучује усвајајући мишљење своје две саветнице. Бред се осетио као у коалицији са политичарком, а не у браку са женом", прича исти извор.



Хелићева се наводи као кључна фигура у "Тиму Анђа" након што се славна глумица одлучила за развод. Хелићева је била Анђелинин "помоћник, саветник и најбољи пријатељ". Анђелина је била сведок њеног избора у Дом лордова 2014. године, а често су путовале заједно. Прошле године су посетиле Међународни кривични суд у Холаднији и Бурму у време избора.

Да је веза међу њима јака потврђује и податак да је Хелићева била са глумицом у тренутку када је откривено да је поднела папире за развод. Медији наводе да Хелићева представља централну фигуру у унутрашњем кругу најближих пријатеља Анђелине Џоли. За своју "лојалност", Хелићева од Џолијеве добија 350.000 евра годишње.

Арминка Хелић је британска политичарка рођена у Босни и Херцеговини, радила је као саветница бившег британског шефа дипломатије Вилијема Хејга. Дејвид Камерон именовао је 2014. за Дом лордова.

Извор: Курир
Фото: Бета

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Асад

22.09.2016 15:04

Мислим да је сада много Тога јасно'Којекакве игре око БиХ су добиле заврсницу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

22.09.2016 16:25

Многе жене су уништене од стране "пријатељица" "колегица" и сличних кучки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даидза

22.09.2016 16:32

Који глуп наслов цланка а јос глупљи садрзај,рекла казала,махалска прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

немас појма

23.09.2016 11:09

Немас појма ста махалуса мозе да уради из цисте злобе, а камоли кад има финансиски интерес.

Name

СССС

22.09.2016 16:33

Тако је то када се сељанцица Арминка, доцепа свјетског "дзет сета".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

22.09.2016 17:24

Стављам се на услугу Анђи и висе од савјетника. Слободан, ситуиран, заинтересован, само нека додје водицу је и до Сребренице и до Казана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како пису медији

22.09.2016 17:42

Пит је оптузен за туцу дјеце. Ту није могла прсте да ставља странкиња. Андја је преплацена од Катара за своју 'љубав' према Муслиманима. Има ту највисе позирања и глуме, а мало људскости. Ја не бих доносила судове о зени која има 48 година и Муслиманка је. Ситна је она риба за светске але.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро се накупила пара.

22.09.2016 20:06

Тацно да је ситна риба али она је протурила много пара градјана БиХ за којекакве пропаганде.Док неки људи преврце по контенерима

Name

Пит

22.09.2016 18:05

Ко кога је.е ту ?

ОДГОВОРИТЕ