Љубиша Ћосић доводи Арапе у И.Сарајево

СНСД арапизује Републику Српску: Љубиша Ћосић насељава Арапима Источно Ново Сарајево и омогућава им куповину земљишта и некретнина.

Република Српска 22.09.2016 | 15:44
Љубиша Ћосић доводи Арапе у И.Сарајево
Режимски медији, по налогу СНСД-а, већ мјесецима врло драматично извјештавају о насељавању Сарајева и Федерације БиХ Арапима из земаља Блиског истока.

СНСД и режим наглашавају да је више од 80.000 Арапа уселило у БиХ и да они представљају велику опасност по земљу, посебно по Републику Српску.

Режимски аналитичари, малтене, свакодневно, указују на опасности од “исламизације, радикализације и увоза тероризма”, који, како тврде, Арапи доносе са собом у БиХ.

Истовремено, управо СНСД и њихови високи функционери омогућавају насељавање Арапа на територији Републике Српске и омогућавају им лако отварање фирми (врло сумњивих) у општинама у којима владају.

Једна од тих општина је Источно Ново Сарајево, чији је начелник Љубиша Ћосић, функционер СНСД-а.

Ћосић је омогућио насељавање арапских држављана у овој општини, као и отварање њихових фирми, све радећи у потаји и чинећи све да те поступке сакрије од јавности.

Фирме које су Арапи отворили у Источном Новом Сарајеву регистроване су за куповину и продају некретнина, што имплицира да им је циљ куповина имања и стамбених објеката на територији општине Источно Ново Сарајево.

Табле тих фирми уопште нису јавно извјешене на адресама у Источном Новом Сарајеву на којима су регистроване, како би се од јавности прикрило да оне езгистирају у тој општини, као и њихови пословни и политички циљеви.

Једна од тих фирми је и “Зафаран”, чији је оснивач Бин Хамад Алфаласи Хассан Мохаммад Хассан.

Као директор “Зафарана” је писан Хассан Мохаммад Хассан Бин Хамад Алфаласи.

“Зафаран” је регистрован у Вогошћи, Сарајево, у улици Кремеш бб, 23.10.2015.

Као претежна дјелатност фирме наведени су фитнес центри.

Одмах након тога, Хассан Мохаммад Хассан Бин Хамад Алфаласи региструје и фирму у Источном Новом Сарајеву, наравно уз знање општинског челника Ћосића.

Да се Власи не досјете, фирма у Источном Новом Сарајеву има друго име - “Бања Гроуп Еxлине” д.о.о. и смјештена је у улици Јована Дучића 49.

Оснивач фирме је сарајевски “Зафаран”, чији је директор Хассан Мохаммад Хассан Бин Хамад Алфаласи, који је директор и новоосноване фирме у Источном Новом Сарајеву.

Фирма у Источном Новом Сарајеву не бави се фитнес центрима, већ се бави “куповином и продајом некретнина”.

Нема дилема да су СНСД и Ћосић кренули у распродају РС Арапима, и то од Источног Новог Сарајева.

Потврђују то и информације о осталим фирмама које су основали Арапи у Источном Новом Сарајеву.

Ријеч је о фирми “Суннyланд”, регострованој на адреси Миљевићи бб, Источно Ново Сарајево. Основана је 22.04.2015., у вријеме мандата Љубише Ћосића и СНСД-а.

Оснивачи те фирме су фирме из Сарајева “Топ Оне” д.о.о. и “Емиратес” д.о.о..

Директор “Емиратеса” је Схеикх Мохаммад Саqер Морд Алqасеми, а њена претежна дјелатност је “купња и продаја некретнина”.

“Топ Оне”, другог оснивача фирме “Суннyланд”, заступа Бадар Расхид Мурад Абалоосхи.

Шеик Мохамед и Бадар Рашид су стварни власници фирме “Суннyланд”, која послује у Источном Новом Сарајеву.

Љубиша Ћосић демантовао је ове информације, али документи који су у мом посједу (објавио сам само дио) ноторно потврђују да он не говори истину и да је омогућио Арапима насељавање, оснивање фирми и куповину некретнина на територији Републике Српске.

Интересантно је још неколико ствари: Милорад Додик већ годинама критикује Алију Изетбеговића због његове политичке платформе “Исламска декларација”, као и његовог сина Бакира као насљедника политике представљене у том дјелу.

Додик стално указује да Републици Српској највећа опасност пријети од Изетбеговића и свих оних који су са Алијом изетбеговићем били заједно у рату у врху тадашње бошњачке власти.

Један од тих је свакако био и Јусо Шкријељ, који је све вријеме рата и након њега био пратилац Алије Изетбеговића.

И Јусо Шкријељ нашао је заједнички угао за СНСД-ом, прецизније Љубишом Ћосићем и отворио у Источном Новом Сарајеву фирму “Флорида Цонсултинг”, која се, такође, бави куповином и продајом некретнина.

Јусина фирма регистравана је у улици Спасовданска 11б, истој оној у којој се налази и Општина и у којој живи Љубиша Ћосић.

На адреси Спасовданска 11б, на којој је Јусина фирма, нема никакве ознаке да је ту смјештене.


Мало је Јуси била једна фирма, па је на у Источном Новом Сарајевуотворио још једну - “Еx -Лине гроуп”, која се бави трговином текстилом. Сама та чињеница говори све о Јуси и његовим пословима-шифра “Пандора”!

Ова фирма је регистрована на адреси гдје и “Бања Гроуп Еxлине” д.о.о., чији је оснивач сарајевски “Зафаран”, а директор Хассан Мохаммад Хассан Бин Хамад Алфаласи Јована Дучића 49.

Сада је већ јасно да је све урађено плански и да су партнери Изетбеговићев пратилац, Мохаммад Хассан и Љубиша Ћосић.

Пореска управа Републике Српске не врши било какву контролу ни арапских ни Јусиних фирми, али зато затварају радње власника који нису под окриљем актуелне власти и СНСД-а.

Лицемјерство СНСД-а, али и самог Ћосића је безгранично - док грађане препадају исламистима, Арапима, тереористима, истовремено послују са њима, омогућују им куповину српских имања и кућа, а све то раде у договору са најближим људима Алије и Бакира Изетбеговића, попут Јусе Шкријеља. (наставиће се)

Извор: слободанвасковиц.блогспот.ба

Коментари / 99

Оставите коментар
Name

Марко

22.09.2016 14:01

Љубиша Ћосић је начелник којег само интересују новац сигурно су му Арапи добро платили за ово сто им је учинио. Али све ће се ово промјенити доласком Славка Тошовића на власт 02.10.2016.године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Y3Д

22.09.2016 16:43

Е мој Марко ,иди лијеци реуму мани се политике .

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

22.09.2016 14:04

Може бити Слободане, али ти нама ни ријечи не написа о продаји земље Арапу на општини Источни Стари Град... Не вјерујем да ниси чуо за то... Допуни овај текст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недипломата

22.09.2016 14:53

Управо тако. Васковићу, тај који ти је дао податке о Источном Новом Сарајеву, има још поузданије податке о продаји земље Арапима у Источном Старом Граду. Па додај и то, кад 'оћеш бит' фаца.

Name

Чича

22.09.2016 15:37

У праву си, ово је лоповска издајничка школа са Хреше!!! Ћосића вратити на Хрешу и са Бојом затворити у азил да науче шта значи издаја!!!

Name

Пилот

22.09.2016 14:08

Па онда гледај лафчино, гледај документа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арап

22.09.2016 14:09

Цосовиц нам је продао у својим зградама 3 стана није цовјек против нас ста је вама стално нападате цовјека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

22.09.2016 14:13

Да ли је истина не знам, ал знам да их редовно срецем ујутро у продавници Аризона у Хилендарској улици и то висе разлицитих лица арапа. Ово је озбиљна ствар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

22.09.2016 14:26

Па, цим их сусрецес, онда је истина. Да их не сусрецес, не би била истина.

Name

Истина

22.09.2016 14:20

Јест ти тема у пм, па арапи су купили и Аир Сербиу и сви се тиме поносе, Вуциц те исте арапе вода за собом и продаје им све по Србији и ником ниста, али када овдје арапи несто купују онда је то проблем... Ко год досао на власт, они це куповати, јер пара врти гдје бургија неце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина, али..

22.09.2016 14:43

Објасни то СНСДу, не Васковицу.

Name

Истинито

22.09.2016 14:52

Ре Истина, За многе у Србији то није проблем, али за мене лично јесте поготово кад ме Додик пође плашити с Арапима и просипати српство и православље! Који су лицемјери ови Додикови клонови!

Name

Шојић

22.09.2016 14:26

Ђоле,Ђоле! Не радимо с папирићи,менице,чекови.... него?? само звечећа монета,зелембаћи и сл.

ОДГОВОРИТЕ
Name

араб&цо

22.09.2016 14:27

Једини гори од Цосица је Тосовиц. Теско граду који бира измедју ове двојице. Мозда це бити боље кад за 20 година Арапи буду вецина у Лукавици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича

22.09.2016 15:31

Срамота је болан послије овога бранити Ћосића!!! Срамота!!!

Name

Сињи кукавче

22.09.2016 17:55

Док је Ћосић направио игралиште- Тошовић је направио стадион ; док је Ћосић направио обданиште са 50-так мјеста- Тошовић је направио школу са око 1000 ђака; док је Ћосић асфалтирао улицу од 70 метара иза факултета- Тошовић је асфалтирао од Куле до Враца! Шути сињи кукавче, немој се офирати због пропале пјандуре! Видиш да је зацрнио да горе не може бити! Него пробајте на Илиџи побиједити да Видаковића не смјене послије избора!

Name

паре

22.09.2016 14:28

Арапи остављају паре, Руси их односе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

22.09.2016 15:47

Видис коњу непотковани како ти је памет кратка.Ради својих НЕУТЕМЕЉЕНИХ принципа би радије био гладан него од арапа прихватио посао.Ах,и јос несто,имена народа се пису малим словом. ЛП

Name

Несврстани

22.09.2016 14:37

1.5 миллиона сиријаца усло у Њемацку-никакав проблем(а јос су и "без пара"). У БиХ удје 80 000(не знам одакле те бројке извлаце)-проблем радикалног ислама,а људи су улозили висе него иједна земља у протеклих 20 година. Е мој народе јадан ли си.Нисмо ниста боље ни заслузили када гриземо руку која нас храни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

22.09.2016 14:49

Ако тебе хране изволи, мене Арапи не хране.

Name

ре сарајевски

22.09.2016 14:56

А хране ти Мајку Србију... То је ок..

Name

Чича

22.09.2016 15:29

Удај сестру и кћер за њих!

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

22.09.2016 15:36

Моја мајка је Република Српска. Да , хране их, направили су пар џамија, ако су оне профитабилне, онда је Вучић радикал... Видим како их хране, када одем обићи фамилију...

Name

ре цица

22.09.2016 16:04

Сто се не обратис оцу нације Вуцицу и Николицу. Њима не смета да се возе авионом по свету. А ти Цица лети из Требиња... Знас вец где...

Name

Ре Цица

22.09.2016 16:38

Ајд сто си ти болестан и отрован мрзњом и биједом него је залосно ако тако одгојис и дјецу ако их имас.

Name

Чича

22.09.2016 16:58

Лети Чича са свог аеродрома ;)не бој се ти ! Навикао сам ја на арапе по Сарајеву и прије рата али нажалост довести их на Златиште гдје падоше толике главе из Миљевића и са Враца - то је неопростиво! Тачно је да он није продао већ муслиман земљу али је он дао дозволу за градњу!!! Све грађевинске дозволе је дала општина! И он каже нема ништа с тим!!! Ма води их тати на Булоге, пјандуро једна!

Name

Супер

22.09.2016 14:38

Економија цвата нејма везе како битно је да зивимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

22.09.2016 14:43

Излази на видјело Ћосићево лицемјерство, то је тај лажни патриотизам који он пласира постављањем тробојки по Топлику и Тилави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немогу да вјерујем

22.09.2016 14:43

Не могу да вјерујем,па какве везе има јесули арапи или руси или марсовци битно је да се отварају фирме и да се народ запосљава.Па јесули ти исти арапи купили Аир Србију и дигли је наноге,јели ти исти арапи праве фамозни Београд на води ста је проблем.Па људи моји пратите ли ви имало ситуацију или вам је само битно да несто писете.Па јели ви видите колико арапи улазу у Сарајевски кантон,па јаци је економски Сарајевски кантон него комплет Р.Српска.П а људи су неки дан поцели градит близу Трнова туристицко мјесто вриједно цетири ипо милијарде марака а ви несто прицате.Ко год хоце да улазе паре нека улазе а није битно које је нације...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чича

22.09.2016 15:28

Нека теби и Ћосићу они буду комшије !!! И вашим женама!!!

Name

ре не могу да вјерујем

22.09.2016 16:15

То нису арапи који оснивају фирме ради запосљавања, већ ради стицања власништва над некретнинама јер је то тренутно једини начин да дођу до некретнина у Босни. Под хитно власт у РС се мора почети бавити овим питањем. Ионако смо отишли дођавола.

Name

ре.

22.09.2016 16:29

Ти цица мрс у шуму,пеxине,нормални људи су у граду.Погледај Арапи купили сву пољоземљу у Београду и праве Дубаи на Дунаву и ти нести ту серендас.

Name

Вања

22.09.2016 14:44

Па овај Љубиша Ћосић није нормалан човјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

22.09.2016 14:45

Срби су напустили Сарајево после Дејтона, а данас треба да напусте и Истоцно Сарајево са владавином Љубисе Цосица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

22.09.2016 15:53

Зар се читаво вријеме не прича да их је Алија истјерао? А извините господо,кад се најављују арапске инвестиције у "Београд на води" онда је све ок? Шта је то Вучић бољи? Само да знате,арапи су уложили 15 милиона марака на Требевићу у забавни парк.На територији Источног сарајева,таман гдје је био онај фамозни крст.Правиле су га фирме и из Источног сарајева,куповао се материјал у Источном сарајеву а запослено је преко 50 људи.Већином Срба из Источног сарајева.Ако ћете причати о страним инвестицијама,зар заиста мислите да ће доћи Абрамовић и уложити 100 милијарди у Лукавици.

Name

Ре

22.09.2016 16:33

Ма јаране дзаба ти њима објасњавас.. неце то из опанака и мрзње.

Name

Ана

22.09.2016 14:48

Ово ако је истина Љубиша Ћосић и не треба да се кандидује...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.09.2016 16:32

Јаоооо која катастрофа!?? Па види у Бг како се привлаце странци без обзира одакле су..

Name

ре

22.09.2016 16:42

Све је добро док их(арапе)Додик не нафата.Продат це им ентитет до краја мандата.

Name

Ведран

22.09.2016 14:49

Љубиша издајниче...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

22.09.2016 14:50

Фуј...ако после овог народ гласа за Љубису онда сви моземо паковати кофере

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

22.09.2016 14:52

Љубиса је упропастио све сто се 20 година стварало. Браво нацелнице, боље поднеси оставку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

22.09.2016 15:06

Ста ту има Љубиса, цовјека не познам. Додје посреедник понуди цифру коју не мозес одбити, лик прода купи стан у Београду и имање у Војводини а онда се огласи у новинама како су Арапи поцели куповати Српску земљу. Вец видјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако је

23.09.2016 19:27

Ма и високи функционери сзп продали арапима своју земљу, и лијепо покуповали имања по Србији. Ми у И. Сарајеву добро знамо ко је, али то је приватна ствар и људи раде сто им је најбоље.

Name

име

22.09.2016 15:17

Ајмо полицијо ланце на ноге и руке.Закон,национални интерес ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

22.09.2016 15:19

Цосицу јели те срамота и сам знас да је ово истина. Немој да негирас да ти их неби довео у опстину па да сви виде ста си нам довео у опстину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наравно да је истина

22.09.2016 15:34

За то вријеме људи одлазе из опстине И. Н. Сарајево, јер им Цосиц ствара немогуц опстанак.

Name

Бг

22.09.2016 15:35

Имају право да продају имовину и.Ви босански срби веци срби од србијанаца.

Name

Ре Бг

22.09.2016 16:29

Они су увијек тезили да буду веци Срби и од самих Србијанаца. Ви сте свакако нормални из Бг али ови... уххх боље и теби сто си сто даље..

Name

ре Наравно да је истина

24.09.2016 07:06

Тацно и после це бити да су их Муслимани истјерали исто као сто их је Крајисник истјерао из Сарајева и сад криве Изетбеговице и остале.

Name

Марас

22.09.2016 15:21

Ако си вец Хтио Цосицу да се обогатис сто изабра овај нацин сто нам село запогани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.09.2016 16:26

Било ти је бас цисто..

Name

Радивоје

22.09.2016 15:24

Није ти ово требало мој Цосина. Дјеца це те се сутра стидити ниси ово требо ради њих радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капа

22.09.2016 15:25

Ово не би ни Вук Бранковиц урадио ста си ти Цоса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

22.09.2016 15:27

Ста це ти на ово реци велики срби из Уздојница мој Цосицу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бајке

22.09.2016 15:28

А сто да не питамо Бабаља и сдс, ција је вила "Андреа" на Требевицу у коју су улозени милиони КМ и цијих пара?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

22.09.2016 15:47

Ако има несто спорно нек се испита али ово сто је Љубиса навукао оволики број фирми иза којих стоје арапи је катастрофа.

Name

Андреј

23.09.2016 08:15

Ај постави то питање наглас у И.Сарајеву

Name

ре: Андреј

23.09.2016 19:20

Питање се не поставља, одговор је одавно дат. Само ста це сад Сипа ,Перица и Марица одговорити народу.

Name

ре: Дејан

23.09.2016 19:22

Знаци признајес и да ови други раде са арапима. Ајмо и о томе цланак

Name

сингер

22.09.2016 15:39

За паре све радим , јер паре немају боју и нацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абу Хамид ел Хазари

22.09.2016 15:47

Мој брат Љубиша обећао мене да ће у Тилаву да ми прода извор воде!!! Инсхаллах!!! Ја њега и хануму водим код мене у Либан да хин угостим, свога брата! Свим каурима из Тилаву ћу дозволим да продају своје куће за моју браћу коју ћу да доведем у Тилаву! Инсхаллах! Само је брат Љубиша пргав у виски!!! Направићемо извор за виски !! Инсхаллах!!! Ћувајте ми мој брат Љубиша!!! Бисмилах

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

22.09.2016 18:03

Нећеш је ти у Тилави никад направити !!! Нећемо дозволити ни једном арапу да ступи ногом у Тилаву таман га Додик довео а не Ћосић!!! Нек те води ћаћи на Булоге и тамо правите куле и виле! Код нас у Тилаву нећеш! И њему ћемо забранити да долази! Срам га било арапе још у Тилаву довест! Срамота

Name

ре.

22.09.2016 22:00

Мирјана маце,...смири се, просетај до Сани Ленда, провозај се

Name

Абу Хамид

23.09.2016 15:40

Ханума Мирјана не се шокирати, ја довести ханума од ре за себе и брат Љубиша

Name

Крсоје

22.09.2016 15:49

Постоји озбиљан план прављења дзамија у И.Сарајеву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

22.09.2016 16:24

Па шта идиоте

Name

ре

22.09.2016 16:36

Па нек праве ако има ко да се моли

Name

сарајлија

22.09.2016 17:26

Имају двије џамије у Источном сарајеву.И ту нема ништа спорно.Ето колико знаш географију и колико ти је опште знање.

Name

Игор

22.09.2016 15:51

Љубиса сто ти је све требало да се продас за шаку долара...огорцен сам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

22.09.2016 15:55

Чисти примјер лицемјерства је Љубиша Ћосић! Мажу се народу очи са православним обдаништем и заставама по селима, а у центру града 20 арапских фирми.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадо

22.09.2016 16:12

Јадна коме се ти правдас. Наравно да цес придати ономе ко боље плати. Наси би срби само на кварњака и да сто мање плате, ако мозе јос попријеко јос боље. Опали те арапе по усима и одлицно. А ви дусебризници сјетите се слепера од Којица, Цицка и осталих СДС оваца који су се обогатили за вријеме рата а сад тису мису. Е па не мозе тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронхил

22.09.2016 17:08

Сјетим се ја и мојих шлепера ронхила! Миле ронхил

Name

истине ради

22.09.2016 16:19

Требамо имати на уму једно ЗАКОН О ИНВЕСТИЦИЈАМА ЈЕ ИСТИ У ЦЈЕЛОЈ БХ Знаци, исто вази и за Арапе и за Русе, а кретање по цјелој БХ је слободно јер измедју ентитата нема граница

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ковац

22.09.2016 16:19

Продали су се и српски радикали из сесељове странке, и они подрзавају ЋосиЋа, зато је Ћосић запослио неколико њих

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

22.09.2016 17:15

Па Љубиса ста уради од нас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавро

22.09.2016 19:18

Гледам спомен плоцу на Врацама, спомен костурницу у Миљевицима. Гледам бијеле крстове испод. Гледам насе оцеве осиједили, ал се сјецају и данас ратних дана на златисту, спомен парку, Озренској, Милинклатској, Сопингу, Јеврејском, итд.итд. Гледају они који су дијелове тијела оставили и дјеца оних који су зивоте дали за Српско Сарајево. Гледају и цуте. Гледају некакве Косарце, Цосице,Несице и цуте. Цутимо зато сто смо тако васпитани. Багро малоградјанска, најбоље вам је да сами одете и пустите нас на миру. За цама це отици и ови умотани. Ми,изворни сарајлије-пољаци, знамо како цемо са њима, а бога ми и са вама. Доста је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

$

22.09.2016 21:56

Умотани долазе. Немоцан си. Запослит це те да им хизметис, ипак си потомак кметова

Name

СРК ВРС

23.09.2016 06:13

Што Гавро Бабаља заборави са Кошарцем... И он има провенат од свске започете зграде у СС?

Name

Пасха

22.09.2016 19:45

Куповали би и руси ал сиротиња нема пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

сбм

22.09.2016 20:15

Како доћи до Ћосића?Имам некретнина у Бањалуци,а одлазим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андреа

22.09.2016 20:18

Љубиса се прави луд да нема арапа а два хаустора од њега двије породице станују а 50 метара од њега преко 10 арапских фирми регистровано на истој адреси. Позивам нацелника да сједне у Луxор сластицарну и да броји колико арапских дрзављана продје Хиландарском улицом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре:Андреа

23.09.2016 19:15

Мора да си вила "Андреа" Бабаљ са Требевица док остављас такав коментар. Има ли ту арапа?!

Name

Жељко

22.09.2016 20:20

Долазак Арапа је дио ширег процеса и ви што блебећете да их доводи Чосић је предизборна кампања. Нисам симпатизер ни једне странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освајаци

22.09.2016 21:46

Освајаци са истока долазе,...ово је тек поцетак,..

ОДГОВОРИТЕ
Name

893

22.09.2016 21:49

Све сто треба урадити то је да се постигне добра цијена, све остало је супљак. Ко хоце да прода, он це продати. Крај прице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

продавац

24.09.2016 01:28

Родјак ми прода 100 дулума земље пре два месеца оде у БЕОГРАД купи стан себи и сину а овде је био у рату од првог дана.Бивси борци ГЛАДНИ а дезертери и ратни профитери на телевизији глуме ПАТРИОТЕ Према томе ако продам ово сто намеравам јер цене падају због велике понуде а вила на ДЕДИЊУ је знак [ ко ста и где планира ] Патриотски нема ста ????Ко невиди пропаст тај је луд ил теско болестан,

Name

За Романијца питање

22.09.2016 22:19

Корпусару ко је нови власник фирме ФАМОС КОРАН, на Палама? Прица се неки Идрис Фатих, инаце Турцин, ти би требао то знати,..

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРК ВРС

23.09.2016 11:27

Немам приступ обавјештајним податцима АИДА , тако да не баратам податцима, ко је шта залапио у сумњивим приватизацијама. Оно што знам да фабрика не ради

Name

Чича

23.09.2016 15:37

Подацима, позадинац, подацима а не кроатизмима!

Name

@

23.09.2016 20:03

Романијац, ма није толико повјерљиво, нема потребе. А сутити треба, није то било какав нови власник. Боље би било да је Рус, али ето, ста се мозе,...

Name

Српска

24.09.2016 09:21

Не треба ти аид довољно да платис ЛРЦ или бонитет.ба, све је транспарентно за све, једни сто треба је дабудес писмен.

Name

Деwац

23.09.2016 19:42

Тренутно вас дрмају фрустрације поноса.сацекајте да лова од Умотаних поцне да вам пуни конто у банци итекако цете их завољети и неце вам сметати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

23.09.2016 23:15

Предсједник је обецао довест стране инвеститоре и одрзао је обецање. А посто је И. Сарајево Блиско Сарајеву, предлог је да се мијења име у Блискоистоцно Сарајево. Тамам би пасало а и да се ивеститори осецају као код куце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало објективности

24.09.2016 08:42

Колико земље је фирма д.о.о. Емиратес купила у на територији опстине Истоцни Стари Град?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х.Арап

24.09.2016 11:29

Арапи су у Србији купили ЈАТ дигли га на ноге и запослили раднике. Кад Арапи купују у Србији то је ОК, а кад купују у БиХ и још ако купују код Срба то је онда проблем. Ко то шиша. Арапи су будућност у БиХ и почнимо се навикњавати на то. Код Сарајева граде град Бурој Озоне вриједности око 9 милијарди Еура. Купују напуштена Српска имања по ФБиХ и насељавају их. Срби узимају добру лову и бјеже за Србију. Кад среде стање у ФБиХ пошто РС додатно осиромаши са оваквом накарадном власти кренуће Арапи да купују и по РС. Све ћемо им продати и отићи да живимо у Србију или негдје диљем свијета гдје влада закон и правда. У РС правде нема за поштене све је подређено лоповима. Оставићемо РС Арапима па нек онда они изаберу Додика да их води.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре.

24.09.2016 13:01

Онда це их водити Емир, а не Хаџи Додик.

Name

УБЕ

24.09.2016 13:00

Прица се да хоце да купе РС а највјероватније да це купити цијелу БиХ,која це бити састављена од Емирата а не висе као до сад ентитета.Уједињени Босански Емирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

24.09.2016 13:44

Прљавије предизборне кампање нисам запамтио. Само се питам, како ће неки моћи грађанима Источног Сарајева, послије избора гледати у очи. На оваквим безпочним лажима да се добику избори, фуј.....

ОДГОВОРИТЕ