Ljubiša Ćosić dovodi Arape u I.Sarajevo

SNSD arapizuje Republiku Srpsku: Ljubiša Ćosić naseljava Arapima Istočno Novo Sarajevo i omogućava im kupovinu zemljišta i nekretnina.

Republika Srpska 22.09.2016 | 15:44
Ljubiša Ćosić dovodi Arape u I.Sarajevo
Režimski mediji, po nalogu SNSD-a, već mjesecima vrlo dramatično izvještavaju o naseljavanju Sarajeva i Federacije BiH Arapima iz zemalja Bliskog istoka.

SNSD i režim naglašavaju da je više od 80.000 Arapa uselilo u BiH i da oni predstavljaju veliku opasnost po zemlju, posebno po Republiku Srpsku.

Režimski analitičari, maltene, svakodnevno, ukazuju na opasnosti od “islamizacije, radikalizacije i uvoza terorizma”, koji, kako tvrde, Arapi donose sa sobom u BiH.

Istovremeno, upravo SNSD i njihovi visoki funkcioneri omogućavaju naseljavanje Arapa na teritoriji Republike Srpske i omogućavaju im lako otvaranje firmi (vrlo sumnjivih) u opštinama u kojima vladaju.

Jedna od tih opština je Istočno Novo Sarajevo, čiji je načelnik Ljubiša Ćosić, funkcioner SNSD-a.

Ćosić je omogućio naseljavanje arapskih državljana u ovoj opštini, kao i otvaranje njihovih firmi, sve radeći u potaji i čineći sve da te postupke sakrije od javnosti.

Firme koje su Arapi otvorili u Istočnom Novom Sarajevu registrovane su za kupovinu i prodaju nekretnina, što implicira da im je cilj kupovina imanja i stambenih objekata na teritoriji opštine Istočno Novo Sarajevo.

Table tih firmi uopšte nisu javno izvješene na adresama u Istočnom Novom Sarajevu na kojima su registrovane, kako bi se od javnosti prikrilo da one ezgistiraju u toj opštini, kao i njihovi poslovni i politički ciljevi.

Jedna od tih firmi je i “Zafaran”, čiji je osnivač Bin Hamad Alfalasi Hassan Mohammad Hassan.

Kao direktor “Zafarana” je pisan Hassan Mohammad Hassan Bin Hamad Alfalasi.

“Zafaran” je registrovan u Vogošći, Sarajevo, u ulici Kremeš bb, 23.10.2015.

Kao pretežna djelatnost firme navedeni su fitnes centri.

Odmah nakon toga, Hassan Mohammad Hassan Bin Hamad Alfalasi registruje i firmu u Istočnom Novom Sarajevu, naravno uz znanje opštinskog čelnika Ćosića.

Da se Vlasi ne dosjete, firma u Istočnom Novom Sarajevu ima drugo ime - “Banja Group Exline” d.o.o. i smještena je u ulici Jovana Dučića 49.

Osnivač firme je sarajevski “Zafaran”, čiji je direktor Hassan Mohammad Hassan Bin Hamad Alfalasi, koji je direktor i novoosnovane firme u Istočnom Novom Sarajevu.

Firma u Istočnom Novom Sarajevu ne bavi se fitnes centrima, već se bavi “kupovinom i prodajom nekretnina”.

Nema dilema da su SNSD i Ćosić krenuli u rasprodaju RS Arapima, i to od Istočnog Novog Sarajeva.

Potvrđuju to i informacije o ostalim firmama koje su osnovali Arapi u Istočnom Novom Sarajevu.

Riječ je o firmi “Sunnyland”, regostrovanoj na adresi Miljevići bb, Istočno Novo Sarajevo. Osnovana je 22.04.2015., u vrijeme mandata Ljubiše Ćosića i SNSD-a.

Osnivači te firme su firme iz Sarajeva “Top One” d.o.o. i “Emirates” d.o.o..

Direktor “Emiratesa” je Sheikh Mohammad Saqer Mord Alqasemi, a njena pretežna djelatnost je “kupnja i prodaja nekretnina”.

“Top One”, drugog osnivača firme “Sunnyland”, zastupa Badar Rashid Murad Abalooshi.

Šeik Mohamed i Badar Rašid su stvarni vlasnici firme “Sunnyland”, koja posluje u Istočnom Novom Sarajevu.

Ljubiša Ćosić demantovao je ove informacije, ali dokumenti koji su u mom posjedu (objavio sam samo dio) notorno potvrđuju da on ne govori istinu i da je omogućio Arapima naseljavanje, osnivanje firmi i kupovinu nekretnina na teritoriji Republike Srpske.

Interesantno je još nekoliko stvari: Milorad Dodik već godinama kritikuje Aliju Izetbegovića zbog njegove političke platforme “Islamska deklaracija”, kao i njegovog sina Bakira kao nasljednika politike predstavljene u tom djelu.

Dodik stalno ukazuje da Republici Srpskoj najveća opasnost prijeti od Izetbegovića i svih onih koji su sa Alijom izetbegovićem bili zajedno u ratu u vrhu tadašnje bošnjačke vlasti.

Jedan od tih je svakako bio i Juso Škrijelj, koji je sve vrijeme rata i nakon njega bio pratilac Alije Izetbegovića.

I Juso Škrijelj našao je zajednički ugao za SNSD-om, preciznije Ljubišom Ćosićem i otvorio u Istočnom Novom Sarajevu firmu “Florida Consulting”, koja se, takođe, bavi kupovinom i prodajom nekretnina.

Jusina firma registravana je u ulici Spasovdanska 11b, istoj onoj u kojoj se nalazi i Opština i u kojoj živi Ljubiša Ćosić.

Na adresi Spasovdanska 11b, na kojoj je Jusina firma, nema nikakve oznake da je tu smještene.


Malo je Jusi bila jedna firma, pa je na u Istočnom Novom Sarajevuotvorio još jednu - “Ex -Line group”, koja se bavi trgovinom tekstilom. Sama ta činjenica govori sve o Jusi i njegovim poslovima-šifra “Pandora”!

Ova firma je registrovana na adresi gdje i “Banja Group Exline” d.o.o., čiji je osnivač sarajevski “Zafaran”, a direktor Hassan Mohammad Hassan Bin Hamad Alfalasi Jovana Dučića 49.

Sada je već jasno da je sve urađeno planski i da su partneri Izetbegovićev pratilac, Mohammad Hassan i Ljubiša Ćosić.

Poreska uprava Republike Srpske ne vrši bilo kakvu kontrolu ni arapskih ni Jusinih firmi, ali zato zatvaraju radnje vlasnika koji nisu pod okriljem aktuelne vlasti i SNSD-a.

Licemjerstvo SNSD-a, ali i samog Ćosića je bezgranično - dok građane prepadaju islamistima, Arapima, tereoristima, istovremeno posluju sa njima, omogućuju im kupovinu srpskih imanja i kuća, a sve to rade u dogovoru sa najbližim ljudima Alije i Bakira Izetbegovića, poput Juse Škrijelja. (nastaviće se)

Izvor: slobodanvaskovic.blogspot.ba

Komentari / 99

Ostavite komentar
Name

Marko

22.09.2016 14:01

Ljubiša Ćosić je načelnik kojeg samo interesuju novac sigurno su mu Arapi dobro platili za ovo sto im je učinio. Ali sve će se ovo promjeniti dolaskom Slavka Tošovića na vlast 02.10.2016.godine.

ODGOVORITE
Name

Y3D

22.09.2016 16:43

E moj Marko ,idi lijeci reumu mani se politike .

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

22.09.2016 14:04

Може бити Слободане, али ти нама ни ријечи не написа о продаји земље Арапу на општини Источни Стари Град... Не вјерујем да ниси чуо за то... Допуни овај текст.

ODGOVORITE
Name

Недипломата

22.09.2016 14:53

Управо тако. Васковићу, тај који ти је дао податке о Источном Новом Сарајеву, има још поузданије податке о продаји земље Арапима у Источном Старом Граду. Па додај и то, кад 'оћеш бит' фаца.

Name

Čiča

22.09.2016 15:37

U pravu si, ovo je lopovska izdajnička škola sa Hreše!!! Ćosića vratiti na Hrešu i sa Bojom zatvoriti u azil da nauče šta znači izdaja!!!

Name

Pilot

22.09.2016 14:08

Pa onda gledaj lafčino, gledaj dokumenta.

ODGOVORITE
Name

Arap

22.09.2016 14:09

Cosovic nam je prodao u svojim zgradama 3 stana nije covjek protiv nas sta je vama stalno napadate covjeka

ODGOVORITE
Name

Jana

22.09.2016 14:13

Da li je istina ne znam, al znam da ih redovno srecem ujutro u prodavnici Arizona u Hilendarskoj ulici i to vise razlicitih lica arapa. Ovo je ozbiljna stvar

ODGOVORITE
Name

Logika

22.09.2016 14:26

Pa, cim ih susreces, onda je istina. Da ih ne susreces, ne bi bila istina.

Name

Istina

22.09.2016 14:20

Jest ti tema u pm, pa arapi su kupili i Air Serbiu i svi se time ponose, Vucic te iste arape voda za sobom i prodaje im sve po Srbiji i nikom nista, ali kada ovdje arapi nesto kupuju onda je to problem... Ko god dosao na vlast, oni ce kupovati, jer para vrti gdje burgija nece...

ODGOVORITE
Name

Istina, ali..

22.09.2016 14:43

Objasni to SNSDu, ne Vaskovicu.

Name

Istinito

22.09.2016 14:52

Re Istina, Za mnoge u Srbiji to nije problem, ali za mene lično jeste pogotovo kad me Dodik pođe plašiti s Arapima i prosipati srpstvo i pravoslavlje! Koji su licemjeri ovi Dodikovi klonovi!

Name

Šojić

22.09.2016 14:26

Đole,Đole! Ne radimo s papirići,menice,čekovi.... nego?? samo zvečeća moneta,zelembaći i sl.

ODGOVORITE
Name

arab&co

22.09.2016 14:27

Jedini gori od Cosica je Tosovic. Tesko gradu koji bira izmedju ove dvojice. Mozda ce biti bolje kad za 20 godina Arapi budu vecina u Lukavici.

ODGOVORITE
Name

Čiča

22.09.2016 15:31

Sramota je bolan poslije ovoga braniti Ćosića!!! Sramota!!!

Name

Sinji kukavče

22.09.2016 17:55

Dok je Ćosić napravio igralište- Tošović je napravio stadion ; dok je Ćosić napravio obdanište sa 50-tak mjesta- Tošović je napravio školu sa oko 1000 đaka; dok je Ćosić asfaltirao ulicu od 70 metara iza fakulteta- Tošović je asfaltirao od Kule do Vraca! Šuti sinji kukavče, nemoj se ofirati zbog propale pjandure! Vidiš da je zacrnio da gore ne može biti! Nego probajte na Ilidži pobijediti da Vidakovića ne smjene poslije izbora!

Name

pare

22.09.2016 14:28

Arapi ostavljaju pare, Rusi ih odnose.

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

22.09.2016 15:47

Vidis konju nepotkovani kako ti je pamet kratka.Radi svojih NEUTEMELJENIH principa bi radije bio gladan nego od arapa prihvatio posao.Ah,i jos nesto,imena naroda se pisu malim slovom. LP

Name

Nesvrstani

22.09.2016 14:37

1.5 milliona sirijaca uslo u Njemacku-nikakav problem(a jos su i "bez para"). U BiH udje 80 000(ne znam odakle te brojke izvlace)-problem radikalnog islama,a ljudi su ulozili vise nego ijedna zemlja u proteklih 20 godina. E moj narode jadan li si.Nismo nista bolje ni zasluzili kada grizemo ruku koja nas hrani.

ODGOVORITE
Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

22.09.2016 14:49

Ако тебе хране изволи, мене Арапи не хране.

Name

re sarajevski

22.09.2016 14:56

A hrane ti Majku Srbiju... To je ok..

Name

Čiča

22.09.2016 15:29

Udaj sestru i kćer za njih!

Name

Сарајевско-Романијски Корпус ВРС

22.09.2016 15:36

Моја мајка је Република Српска. Да , хране их, направили су пар џамија, ако су оне профитабилне, онда је Вучић радикал... Видим како их хране, када одем обићи фамилију...

Name

re cica

22.09.2016 16:04

Sto se ne obratis ocu nacije Vucicu i Nikolicu. Njima ne smeta da se voze avionom po svetu. A ti Cica leti iz Trebinja... Znas vec gde...

Name

Re Cica

22.09.2016 16:38

Ajd sto si ti bolestan i otrovan mrznjom i bijedom nego je zalosno ako tako odgojis i djecu ako ih imas.

Name

Čiča

22.09.2016 16:58

Leti Čiča sa svog aerodroma ;)ne boj se ti ! Navikao sam ja na arape po Sarajevu i prije rata ali nažalost dovesti ih na Zlatište gdje padoše tolike glave iz Miljevića i sa Vraca - to je neoprostivo! Tačno je da on nije prodao već musliman zemlju ali je on dao dozvolu za gradnju!!! Sve građevinske dozvole je dala opština! I on kaže nema ništa s tim!!! Ma vodi ih tati na Buloge, pjanduro jedna!

Name

Super

22.09.2016 14:38

Ekonomija cvata nejma veze kako bitno je da zivimo.

ODGOVORITE
Name

Nenad

22.09.2016 14:43

Izlazi na vidjelo Ćosićevo licemjerstvo, to je taj lažni patriotizam koji on plasira postavljanjem trobojki po Topliku i Tilavi.

ODGOVORITE
Name

Nemogu da vjerujem

22.09.2016 14:43

Ne mogu da vjerujem,pa kakve veze ima jesuli arapi ili rusi ili marsovci bitno je da se otvaraju firme i da se narod zaposljava.Pa jesuli ti isti arapi kupili Air Srbiju i digli je nanoge,jeli ti isti arapi prave famozni Beograd na vodi sta je problem.Pa ljudi moji pratite li vi imalo situaciju ili vam je samo bitno da nesto pisete.Pa jeli vi vidite koliko arapi ulazu u Sarajevski kanton,pa jaci je ekonomski Sarajevski kanton nego komplet R.Srpska.P a ljudi su neki dan poceli gradit blizu Trnova turisticko mjesto vrijedno cetiri ipo milijarde maraka a vi nesto pricate.Ko god hoce da ulaze pare neka ulaze a nije bitno koje je nacije...

ODGOVORITE
Name

Čiča

22.09.2016 15:28

Neka tebi i Ćosiću oni budu komšije !!! I vašim ženama!!!

Name

re ne mogu da vjerujem

22.09.2016 16:15

To nisu arapi koji osnivaju firme radi zaposljavanja, već radi sticanja vlasništva nad nekretninama jer je to trenutno jedini način da dođu do nekretnina u Bosni. Pod hitno vlast u RS se mora početi baviti ovim pitanjem. Ionako smo otišli dođavola.

Name

re.

22.09.2016 16:29

Ti cica mrs u šumu,pexine,normalni ljudi su u gradu.Pogledaj Arapi kupili svu poljozemlju u Beogradu i prave Dubai na Dunavu i ti nesti tu serendas.

Name

Vanja

22.09.2016 14:44

Pa ovaj Ljubiša Ćosić nije normalan čovjek!

ODGOVORITE
Name

Simo

22.09.2016 14:45

Srbi su napustili Sarajevo posle Dejtona, a danas treba da napuste i Istocno Sarajevo sa vladavinom Ljubise Cosica!

ODGOVORITE
Name

sarajlija

22.09.2016 15:53

Zar se čitavo vrijeme ne priča da ih je Alija istjerao? A izvinite gospodo,kad se najavljuju arapske investicije u "Beograd na vodi" onda je sve ok? Šta je to Vučić bolji? Samo da znate,arapi su uložili 15 miliona maraka na Trebeviću u zabavni park.Na teritoriji Istočnog sarajeva,taman gdje je bio onaj famozni krst.Pravile su ga firme i iz Istočnog sarajeva,kupovao se materijal u Istočnom sarajevu a zaposleno je preko 50 ljudi.Većinom Srba iz Istočnog sarajeva.Ako ćete pričati o stranim investicijama,zar zaista mislite da će doći Abramović i uložiti 100 milijardi u Lukavici.

Name

Re

22.09.2016 16:33

Ma jarane dzaba ti njima objasnjavas.. nece to iz opanaka i mrznje.

Name

Ana

22.09.2016 14:48

Ovo ako je istina Ljubiša Ćosić i ne treba da se kandiduje...

ODGOVORITE
Name

Re

22.09.2016 16:32

Jaoooo koja katastrofa!?? Pa vidi u Bg kako se privlace stranci bez obzira odakle su..

Name

re

22.09.2016 16:42

Sve je dobro dok ih(arape)Dodik ne nafata.Prodat ce im entitet do kraja mandata.

Name

Vedran

22.09.2016 14:49

Ljubiša izdajniče...

ODGOVORITE
Name

Sandra

22.09.2016 14:50

Fuj...ako posle ovog narod glasa za Ljubisu onda svi mozemo pakovati kofere

ODGOVORITE
Name

Milenko

22.09.2016 14:52

Ljubisa je upropastio sve sto se 20 godina stvaralo. Bravo nacelnice, bolje podnesi ostavku

ODGOVORITE
Name

Karadoz

22.09.2016 15:06

Sta tu ima Ljubisa, covjeka ne poznam. Dodje posreednik ponudi cifru koju ne mozes odbiti, lik proda kupi stan u Beogradu i imanje u Vojvodini a onda se oglasi u novinama kako su Arapi poceli kupovati Srpsku zemlju. Vec vidjeno.

ODGOVORITE
Name

tako je

23.09.2016 19:27

Ma i visoki funkcioneri szp prodali arapima svoju zemlju, i lijepo pokupovali imanja po Srbiji. Mi u I. Sarajevu dobro znamo ko je, ali to je privatna stvar i ljudi rade sto im je najbolje.

Name

ime

22.09.2016 15:17

Ajmo policijo lance na noge i ruke.Zakon,nacionalni interes ?

ODGOVORITE
Name

Mare

22.09.2016 15:19

Cosicu jeli te sramota i sam znas da je ovo istina. Nemoj da negiras da ti ih nebi doveo u opstinu pa da svi vide sta si nam doveo u opstinu.

ODGOVORITE
Name

Naravno da je istina

22.09.2016 15:34

Za to vrijeme ljudi odlaze iz opstine I. N. Sarajevo, jer im Cosic stvara nemoguc opstanak.

Name

Bg

22.09.2016 15:35

Imaju pravo da prodaju imovinu i.Vi bosanski srbi veci srbi od srbijanaca.

Name

Re Bg

22.09.2016 16:29

Oni su uvijek tezili da budu veci Srbi i od samih Srbijanaca. Vi ste svakako normalni iz Bg ali ovi... uhhh bolje i tebi sto si sto dalje..

Name

re Naravno da je istina

24.09.2016 07:06

Tacno i posle ce biti da su ih Muslimani istjerali isto kao sto ih je Krajisnik istjerao iz Sarajeva i sad krive Izetbegovice i ostale.

Name

Maras

22.09.2016 15:21

Ako si vec Htio Cosicu da se obogatis sto izabra ovaj nacin sto nam selo zapogani.

ODGOVORITE
Name

Re

22.09.2016 16:26

Bilo ti je bas cisto..

Name

Radivoje

22.09.2016 15:24

Nije ti ovo trebalo moj Cosina. Djeca ce te se sutra stiditi nisi ovo trebo radi njih raditi.

ODGOVORITE
Name

Kapa

22.09.2016 15:25

Ovo ne bi ni Vuk Brankovic uradio sta si ti Cosa.

ODGOVORITE
Name

Mile

22.09.2016 15:27

Sta ce ti na ovo reci veliki srbi iz Uzdojnica moj Cosicu !

ODGOVORITE
Name

bajke

22.09.2016 15:28

A sto da ne pitamo Babalja i sds, cija je vila "Andrea" na Trebevicu u koju su ulozeni milioni KM i cijih para?!

ODGOVORITE
Name

Dejan

22.09.2016 15:47

Ako ima nesto sporno nek se ispita ali ovo sto je Ljubisa navukao ovoliki broj firmi iza kojih stoje arapi je katastrofa.

Name

Andrej

23.09.2016 08:15

Aj postavi to pitanje naglas u I.Sarajevu

Name

re: Andrej

23.09.2016 19:20

Pitanje se ne postavlja, odgovor je odavno dat. Samo sta ce sad Sipa ,Perica i Marica odgovoriti narodu.

Name

re: Dejan

23.09.2016 19:22

Znaci priznajes i da ovi drugi rade sa arapima. Ajmo i o tome clanak

Name

singer

22.09.2016 15:39

Za pare sve radim , jer pare nemaju boju i naciju.

ODGOVORITE
Name

Abu Hamid el Hazari

22.09.2016 15:47

Moj brat Ljubiša obećao mene da će u Tilavu da mi proda izvor vode!!! Inshallah!!! Ja njega i hanumu vodim kod mene u Liban da hin ugostim, svoga brata! Svim kaurima iz Tilavu ću dozvolim da prodaju svoje kuće za moju braću koju ću da dovedem u Tilavu! Inshallah! Samo je brat Ljubiša prgav u viski!!! Napravićemo izvor za viski !! Inshallah!!! Ćuvajte mi moj brat Ljubiša!!! Bismilah

ODGOVORITE
Name

Mirjana

22.09.2016 18:03

Nećeš je ti u Tilavi nikad napraviti !!! Nećemo dozvoliti ni jednom arapu da stupi nogom u Tilavu taman ga Dodik doveo a ne Ćosić!!! Nek te vodi ćaći na Buloge i tamo pravite kule i vile! Kod nas u Tilavu nećeš! I njemu ćemo zabraniti da dolazi! Sram ga bilo arape još u Tilavu dovest! Sramota

Name

re.

22.09.2016 22:00

Mirjana mace,...smiri se, prosetaj do Sani Lenda, provozaj se

Name

Abu Hamid

23.09.2016 15:40

Hanuma Mirjana ne se šokirati, ja dovesti hanuma od re za sebe i brat Ljubiša

Name

Krsoje

22.09.2016 15:49

Postoji ozbiljan plan pravljenja dzamija u I.Sarajevu.

ODGOVORITE
Name

re.

22.09.2016 16:24

Pa šta idiote

Name

re

22.09.2016 16:36

Pa nek prave ako ima ko da se moli

Name

sarajlija

22.09.2016 17:26

Imaju dvije džamije u Istočnom sarajevu.I tu nema ništa sporno.Eto koliko znaš geografiju i koliko ti je opšte znanje.

Name

Igor

22.09.2016 15:51

Ljubisa sto ti je sve trebalo da se prodas za šaku dolara...ogorcen sam

ODGOVORITE
Name

Pop

22.09.2016 15:55

Čisti primjer licemjerstva je Ljubiša Ćosić! Mažu se narodu oči sa pravoslavnim obdaništem i zastavama po selima, a u centru grada 20 arapskih firmi.

ODGOVORITE
Name

Jado

22.09.2016 16:12

Jadna kome se ti pravdas. Naravno da ces pridati onome ko bolje plati. Nasi bi srbi samo na kvarnjaka i da sto manje plate, ako moze jos poprijeko jos bolje. Opali te arape po usima i odlicno. A vi dusebriznici sjetite se slepera od Kojica, Cicka i ostalih SDS ovaca koji su se obogatili za vrijeme rata a sad tisu misu. E pa ne moze tako.

ODGOVORITE
Name

Ronhil

22.09.2016 17:08

Sjetim se ja i mojih šlepera ronhila! Mile ronhil

Name

istine radi

22.09.2016 16:19

Trebamo imati na umu jedno ZAKON O INVESTICIJAMA JE ISTI U CJELOJ BH Znaci, isto vazi i za Arape i za Ruse, a kretanje po cjeloj BH je slobodno jer izmedju entitata nema granica

ODGOVORITE
Name

Kovac

22.09.2016 16:19

Prodali su se i srpski radikali iz seseljove stranke, i oni podrzavaju ĆosiĆa, zato je Ćosić zaposlio nekoliko njih

ODGOVORITE
Name

Vesna

22.09.2016 17:15

Pa Ljubisa sta uradi od nas

ODGOVORITE
Name

Gavro

22.09.2016 19:18

Gledam spomen plocu na Vracama, spomen kosturnicu u Miljevicima. Gledam bijele krstove ispod. Gledam nase oceve osijedili, al se sjecaju i danas ratnih dana na zlatistu, spomen parku, Ozrenskoj, Milinklatskoj, Sopingu, Jevrejskom, itd.itd. Gledaju oni koji su dijelove tijela ostavili i djeca onih koji su zivote dali za Srpsko Sarajevo. Gledaju i cute. Gledaju nekakve Kosarce, Cosice,Nesice i cute. Cutimo zato sto smo tako vaspitani. Bagro malogradjanska, najbolje vam je da sami odete i pustite nas na miru. Za cama ce otici i ovi umotani. Mi,izvorni sarajlije-poljaci, znamo kako cemo sa njima, a boga mi i sa vama. Dosta je!

ODGOVORITE
Name

$

22.09.2016 21:56

Umotani dolaze. Nemocan si. Zaposlit ce te da im hizmetis, ipak si potomak kmetova

Name

СРК ВРС

23.09.2016 06:13

Што Гавро Бабаља заборави са Кошарцем... И он има провенат од свске започете зграде у СС?

Name

Pasha

22.09.2016 19:45

Kupovali bi i rusi al sirotinja nema para

ODGOVORITE
Name

sbm

22.09.2016 20:15

Kako doći do Ćosića?Imam nekretnina u Banjaluci,a odlazim.

ODGOVORITE
Name

Andrea

22.09.2016 20:18

Ljubisa se pravi lud da nema arapa a dva haustora od njega dvije porodice stanuju a 50 metara od njega preko 10 arapskih firmi registrovano na istoj adresi. Pozivam nacelnika da sjedne u Luxor slasticarnu i da broji koliko arapskih drzavljana prodje Hilandarskom ulicom.

ODGOVORITE
Name

re:Andrea

23.09.2016 19:15

Mora da si vila "Andrea" Babalj sa Trebevica dok ostavljas takav komentar. Ima li tu arapa?!

Name

Željko

22.09.2016 20:20

Dolazak Arapa je dio šireg procesa i vi što blebećete da ih dovodi Čosić je predizborna kampanja. Nisam simpatizer ni jedne stranke.

ODGOVORITE
Name

Osvajaci

22.09.2016 21:46

Osvajaci sa istoka dolaze,...ovo je tek pocetak,..

ODGOVORITE
Name

893

22.09.2016 21:49

Sve sto treba uraditi to je da se postigne dobra cijena, sve ostalo je supljak. Ko hoce da proda, on ce prodati. Kraj price.

ODGOVORITE
Name

prodavac

24.09.2016 01:28

Rodjak mi proda 100 duluma zemlje pre dva meseca ode u BEOGRAD kupi stan sebi i sinu a ovde je bio u ratu od prvog dana.Bivsi borci GLADNI a dezerteri i ratni profiteri na televiziji glume PATRIOTE Prema tome ako prodam ovo sto nameravam jer cene padaju zbog velike ponude a vila na DEDINJU je znak [ ko sta i gde planira ] Patriotski nema sta ????Ko nevidi propast taj je lud il tesko bolestan,

Name

Za Romanijca pitanje

22.09.2016 22:19

Korpusaru ko je novi vlasnik firme FAMOS KORAN, na Palama? Prica se neki Idris Fatih, inace Turcin, ti bi trebao to znati,..

ODGOVORITE
Name

СРК ВРС

23.09.2016 11:27

Немам приступ обавјештајним податцима АИДА , тако да не баратам податцима, ко је шта залапио у сумњивим приватизацијама. Оно што знам да фабрика не ради

Name

Čiča

23.09.2016 15:37

Podacima, pozadinac, podacima a ne kroatizmima!

Name

@

23.09.2016 20:03

Romanijac, ma nije toliko povjerljivo, nema potrebe. A sutiti treba, nije to bilo kakav novi vlasnik. Bolje bi bilo da je Rus, ali eto, sta se moze,...

Name

Srpska

24.09.2016 09:21

Ne treba ti aid dovoljno da platis LRC ili bonitet.ba, sve je transparentno za sve, jedni sto treba je dabudes pismen.

Name

Dewac

23.09.2016 19:42

Trenutno vas drmaju frustracije ponosa.sacekajte da lova od Umotanih pocne da vam puni konto u banci itekako cete ih zavoljeti i nece vam smetati.

ODGOVORITE
Name

Komentar

23.09.2016 23:15

Predsjednik je obecao dovest strane investitore i odrzao je obecanje. A posto je I. Sarajevo Blisko Sarajevu, predlog je da se mijenja ime u Bliskoistocno Sarajevo. Tamam bi pasalo a i da se ivestitori osecaju kao kod kuce.

ODGOVORITE
Name

Malo objektivnosti

24.09.2016 08:42

Koliko zemlje je firma d.o.o. Emirates kupila u na teritoriji opstine Istocni Stari Grad?

ODGOVORITE
Name

H.Arap

24.09.2016 11:29

Arapi su u Srbiji kupili JAT digli ga na noge i zaposlili radnike. Kad Arapi kupuju u Srbiji to je OK, a kad kupuju u BiH i još ako kupuju kod Srba to je onda problem. Ko to šiša. Arapi su budućnost u BiH i počnimo se naviknjavati na to. Kod Sarajeva grade grad Buroj Ozone vrijednosti oko 9 milijardi Eura. Kupuju napuštena Srpska imanja po FBiH i naseljavaju ih. Srbi uzimaju dobru lovu i bježe za Srbiju. Kad srede stanje u FBiH pošto RS dodatno osiromaši sa ovakvom nakaradnom vlasti krenuće Arapi da kupuju i po RS. Sve ćemo im prodati i otići da živimo u Srbiju ili negdje diljem svijeta gdje vlada zakon i pravda. U RS pravde nema za poštene sve je podređeno lopovima. Ostavićemo RS Arapima pa nek onda oni izaberu Dodika da ih vodi.

ODGOVORITE
Name

re.

24.09.2016 13:01

Onda ce ih voditi Emir, a ne Hadži Dodik.

Name

UBE

24.09.2016 13:00

Prica se da hoce da kupe RS a najvjerovatnije da ce kupiti cijelu BiH,koja ce biti sastavljena od Emirata a ne vise kao do sad entiteta.Ujedinjeni Bosanski Emirati.

ODGOVORITE
Name

Лија

24.09.2016 13:44

Прљавије предизборне кампање нисам запамтио. Само се питам, како ће неки моћи грађанима Источног Сарајева, послије избора гледати у очи. На оваквим безпочним лажима да се добику избори, фуј.....

ODGOVORITE