Да ли му је Бог одузео разум?

Сви знамо да наш лажни Отац нације већ дуже времена има озбиљних психичких сметњи, које је дијагностификовао љекар и судски вјештак, али судећи према последњим иступима и изјавама стање се очито погоршало, терапија није адекватна и изгледа да је потпуну изгубио разум. Како другачије објаснити неконтролисане иступе у јавности, неуравнотежено понашање и сулуде опасне изјаве које су уплашиле сваког разумног и нормалног.

Република Српска 22.09.2016 | 11:30
Да ли му је Бог одузео разум?
Навикли смо да Додик сам себе демантује, али то до сада није радије у само пар минута и у једном интервјуу.

Како би покушао да се оправда код страних амбасадора и прикрије најновије бескрупулозно гажење и понижење Народне скупштине, која не марећи за став и мишњење грађана Закључком Колегијума тражи од Владе да промијени Закон о празницима и усклади га са Одлуком Уставног суда БиХ а истовремено се на референдуму од грађана тражи мишљење о Дану РС и одлуци Уставног суда БиХ, Додик се за „Спутњик“ правда да референдум није о отцјепљењу Републике Српске и да му то није у плану.

Послије само неколико минута, ничим изазван каже да ће се Република Српска отцијепити ако неко покуша да је нападне!?

На питање новинарке, која је и сама била запрепаштена и изненађена његовим лупетањем, на чију помоћ Република Српска може рачунати ако буде нападнута, да ли Русије, Србије, Додик одговара „Наравно да је Република Српска спремна да се брани од војног напада. Рачунам на свашта, прије свега на наш народ.. Ти муслимани мисле да су нека громада, силетина, али какви, они су фрустрирани.. Они имају намјеру да из Сарајева преко Сокоца избију на Дрину, али лакше се бранити него нападати свакако...“

Маргинални Сефер Халиловић под утицајем лијекова у предизборној кампањи можда и може да млати глупости, јер не говори у име народа и важне националне институције већ у своје и у име неке минорне странке, али то никако није допуштено предсједнику Републике Српске. Додик нажалост представља један народ и Републику Српску, његова ријеч би требала да има одређену тежину, па би због тога морао да се контролише и бира ријечи које ће изговорити у јавном наступу.

Без икаквог повода и разлога плашити грађане новим ратом и страдањем, причати о ратним плановима, давати неодмјерене изјаве и стално дизати тензије и играти се са ватром и судбином једног народа и ентитета је недопустиво. Последња изјава представља само кап која је прелила чашу, и вријеме је да се напокон каже ДОСТА ЈЕ.

Због чега, са ким и у чије име би Додик ратовао, кога би бранио и ко би настрадао... На који „наш народ“ Додик рачуна? Да ли на милион обесправљених, покрадених, понижених, сиромашних и извараних који се у таласима искупљају и смјењују испред његове Палате тражећи милостињу јер су они и њихова дјеца голи, боси и гладни.

Да ли сматра да је неколико стотина лоше опремљених полицајаца са старим пиштољима, под командом ситног шпијуна Предрага Ћеранића и пара-удбаша и косовца Џевада Галијашевића, способно да брани Републику Српску од напада неке војне силе? Зар нам у прошлом вијеку није било довољно жртава и страдања за наредних 300 година, и зар опет треба да младост гине и иде са својих огњишта како би лажни Отац нације себе амнестирао и спасио сакривајући опљачкани новац?

Додик је у тренутку лудила и напада панике без консултација са важним политичким факторима и Србијом расписао референдум не рачунајући на евентуалне последице и не размишљајући о излазној стратегији. Сада кад је стиснут уз зид де факто је одустао од референдума претворивши га у необавезну анкету која може скупо да нас кошта. Како се ствари одвијају, колико је изгубио разум и везу са стварношћу, није искључено да би сутра у некон инциденту запуцао и направио хаос, а накнадно тражио подршку Србије и Русије да га ваде из ватре.

Србија, а да не говоримо о Русији, ни 90-их није била спремна да чува Уставни поредак СФРЈ и ратује преко Дрине, а осим празних великих ријечи сувишно се и питати какву би помоћ могли очекивати од прозападног Вучића, Стефановића и Гашића који су олако одрекли својих држављана на сјеверу Косова.. Нико више није спреман да се жртвује и страда ради неке будале и интереса неколицине моћника.

Очито је да је Додик, а са њим и сви ми и Република Српска у великом проблему. Режим се налази у терминалној фази распадања, и са њима сваки дан је неизвјестан и дуг као година. Сматрам да због најновијих неконтролисаних иступа, гажења Народне скупштине и институција Републике Српске, економског колапса, урушавања система и институција те свеопште катаклизмичне ситуације под хитно треба тражити Додикову оставку и расписивање општих вандредних избора.

Масовним изласком на локалне изборе и кажњавањем бахатих и одметнутих властодржаца, грађани могу прекратити муке и свргавањем ненародног режима спријечити даље неконтролисано понашање и потезе који народу и Републици Српској могли нанијети несагледиву штету и последице.

Ако је вођа изгубио разум, није га изгубио цијели народ. Довољно је само да код већине грађана превлада здрав разум и напокон ћемо се ослободити зла и великог терета које нас притиска и гуши дуго времена, а потом кренути у дуготрајни процес опоравка народа, друштва, институција и државе.

Небојша Вукановић

Коментари / 132

Оставите коментар
Name

Разум

22.09.2016 09:33

па да га је имао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав

22.09.2016 09:36

Ви сте плацене издајице српског рода и порода пљуц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

22.09.2016 09:36

НИСИ У ПРАВУ ВУКАНЕ, ПА ВИДИШ ДА МИЛЕ ОЧИГЛЕДНО ИМА РАТНОГ ИСКУСТВА И РАСПОЛАЖЕ НЕКИМ ТАЈНИМ ОРУЖЈЕМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

За зутог

22.09.2016 10:24

Па он је првоборац. Ста си ти мислио да се могло у рову на линији и у акцији без цигара?? Па тај који их је дотуро је за сваку медаљу. А да не казем да су његове вазда биле јефтиније од конкуренције. Цак је једном у Добоју дао и донацију кад су му заплијенили робу. Прави херој то мозе

Name

ПОСАВАЦ

22.09.2016 11:40

За Зуцу.Користеци председниково ратно искуство ми моземо само ПОПУСИТИ.

Name

Романијац

22.09.2016 09:37

Сви се требамо запитати да ли је ненормалан он или народ који га гласа и гура себе у јаму

ОДГОВОРИТЕ
Name

:-)

22.09.2016 09:40

Ма донијеце н Мицко атомску из Русије.:-).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

22.09.2016 09:40

Браво Вукане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мири

22.09.2016 09:44

Он никад није ни имао разума он је од првог Дана само имао циљ како опустосити овај народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

22.09.2016 09:46

У потпуности се слажем са овим текстом. Заиста би требао да дадне оставку. Крајње је вријеме. Наша дјеца заслужују барем мало достојанства, ако су им одузели права на рад и нормална запошљавања заслужују барем да имају миран сан. Превише је једног човјека који се понаша крајње вулгарно и непристојно. Ми треба да се стидимо ко нас представља и како се понша вулгарно и непристојно! :(

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

22.09.2016 09:48

Добро Вукановићу ја нисам Додиков гласач али само ми објасни да на сред улице дође насилник и почне да те шамара?? Шта ћеш урадити? Хоћеш ли побјећи или се бранити? Бранити дабоме. Ко има имало достојанства. Не разумијем што је проблем рећи да нећемо никог напасти али да нећемо пустити да нас кољу него да ћемо се бранити. То би свако нормалан рекао. "Одбрана је с животом скопчана" то је Његош рекао

ОДГОВОРИТЕ
Name

лакy

22.09.2016 10:15

незна он ста знаци слобода..продао би вјеру за вецеру..

Name

Ре

22.09.2016 10:29

Додик ни у прослом рату није бранио РС. Зар стварно мислис да це он или неко од његове близе фамилије узети пуску, па у прве борбене линије. Лупетас!

Name

свака част Небојша

22.09.2016 11:04

Свака ти част Небојша, а ти Пајо пусти Додика, он је бивши, ако имаш потребу да се неком улизујеш, мијењај страну, вријеме ти је.

Name

Ре Пајо

22.09.2016 11:11

Ок..слазем се.Просли рат сам био нишандзија на Т 84 у 2 ОКБ/надам.се да знас која је то јединица/..четири године сам био у тенку и опет ћу уз један мали услов..Да Игор Додик и син од Николе Шпирића иду иза мога тенка као пјешадија!Лако је тудјим к....м глогиње млатити!!!

Name

Ре сине Пајо

22.09.2016 13:00

Сине Пајо....ти си имао тенка. Ста смо ми имали? Неце те нико нападати али неце се нико ни цијепати. Заједно нам је, у каквој таквој дрзави. Дакле не пријети вам нико али не пријетите ни ви. Ако је могло до сад овако цему онда срање? Ако се удје у ЕУ свакако границе и нису битне.

Name

Одузета памет ал не безобразлук и лоповлук

22.09.2016 09:50

Таби додаце и твојим кримосима је само остао лоповлук и безобразлук. Стидис ли се кума и криминалца милана коваца из Сипова који стопира запосљавање борца електо струке у електродистрибуцију у Сипово а прима странацке фукаре без средње сколе. Није ни цудо сто ти је кум јел је дезертер као и ти,ратни профитер и садасњи лопов и фукара као и ти. Мој лопове додаце за кумове се бирају постени људи а теби су лопови дезертери и профитери кумови као и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

22.09.2016 09:51

Цовјек је болестан и сви цуте цак и његов љекар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синдјелиц

22.09.2016 09:52

Све је тацно и истинито. Лудак нас гура у амбис а ми цутимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спутњик

22.09.2016 10:08

Додо остро напао Анђелину и Пита зато сто су под притиском Бакира објавили да се разводе те тако пажњу свјетских медија са АНКЕТЕ пребацили на безвезни развод

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момир

22.09.2016 10:08

Јест нас ронхил испрепадо хтјели не хтјели гласамо за њега страсно ми смо болесно друство прузимо руку комсиијама и применимо зивот

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.09.2016 12:07

Тацно Момире тек тад има наде за све. И да нормално сви имају за зивот. Изолација не води ницем, а нема висе разлаза. Сто прије схвате сви то боље инаце продје зивот цекајуци неку самосталност и ста вриједи онда зивот и то у биједи. Па ако воле тако нека наставе са блокадама и бусањима о српству.

Name

ДИ

22.09.2016 10:13

Волио бих видјети тај окршај Сефера са пензијом од 2200 КМ и Милорада са платом од 5000 КМ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

логика

22.09.2016 10:14

Па добро човјек има ратно искуство из деведесетих. Ишао ронхил ко луд, нафта 5 пута скупља, па брашно муслиманима и метке итд

ОДГОВОРИТЕ
Name

миро

22.09.2016 10:22

Вама је Бог узео памет кад овако писете

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТЕФАН

22.09.2016 10:23

Додик нема право да се игра са својим животом, јер му га је бог дао, а камо ли животима грађана Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стево

22.09.2016 10:37

Еее морген це преко Сокоца. Има да их они сумари раскомадају горе, свакако су најгори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

22.09.2016 10:38

Ја људи какав коњ драги народе кога бирате вецег вола јос нисам видио. Поред тако паметних срба ви бирате будалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нока

22.09.2016 10:41

Ипак је Додик привремено постигао ста је хтјео. Сад је прица о лоповлуку у другом плану. Успјео је да постанемо угрозени. Једноставно а неподносљиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

22.09.2016 10:42

Како одузети несто сто нема. Коњ да је имао памет не би био коњ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

манијемогуће

22.09.2016 12:54

Ти баш ништа не знаш о коњима,јер да знаш неби га назвао коњем.

Name

ИЛИ

22.09.2016 10:49

"Да ли му је Бог узео разум...", или су му американци уградили ЦИП???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

22.09.2016 10:51

Свака цаст на тексту,..ја у ров ни под разно ,а био сам богами цетири године..добио ниста,..ратујте Срби,Босњаци ,Хрвати ..за њихове лоповско-пљацкаске циљеве,сретно вам било..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

22.09.2016 11:43

И ја цу са тобом

Name

Немања

22.09.2016 10:53

Свака част Вукане, добро си примијетио...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕ ВРИЈЕДИ !!!

22.09.2016 11:06

Бадава је; ДОДИК ЈЕ ОДАВНО ИЗГУБИО ЗДРАВ РАЗУМ, а све од страха ПРОЦЕСУИРАЊА ЊГОВОГ НЕМЈЕРЉИВОГ КРИМИНАЛА!!! Колико је и народ изгубио разум, знаће се на РЕФЕРЕНДУМУ И ИЗБОРИМА!? Иначе, НИ БОГ НАМ НЕЋЕ МОЋИ ПОМОЋИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

индира

22.09.2016 11:13

Сви су они изгубили разум својим изјавама богацењем и понасањем стварају атмосферу страха законе су себи ускладили зетона је превисе поред њих и оних сто пију таблете кад њих боли глава народ им је то дозволио и могу ето они би ратовали највјероватније се у дјетињству нису имали циме играт па сад надокнадјују кретени

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕДНА БУДАЛА НЕ МОЗЕ ВЕЛИКУ СТЕТУ НАПРАВИТИ...........

22.09.2016 11:24

ПРОБЛЕМ ПРЕДСТАВЉА ОВАЈ СЉАМ ОКО ЊЕГА, ОНИ СУ ЈОС ГОРИ ОД ЊЕГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Варте-елиминатор

22.09.2016 11:36

У праву је Вукан нецемо се бранит ако нас нападну.Сулудо је то уопсте и помислити а камо реци јавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сваста

22.09.2016 12:43

Ко це те непаст јадо јефан? Коме је до рата? Уозбиљи се

Name

ре Варте

22.09.2016 12:57

Бас си глупан. Мислис да је Босњацима до нападања? Јест ево једва цекамо да униставамо ста смо градили 20 година и сад цемо се опет зајебават с вама.

Name

Појасњење

22.09.2016 15:05

Док ти слусајуци свог Бају цекас да те неко нападне тај неко цека да ти скапас од глади. То друго це се ако за истог гласо десити пуно прије него ово прво

Name

ДРАГАН

22.09.2016 11:38

АКО ВУЦИЦ КАЗЕ ДА ВЛАДА СРБИЈЕ НЕ ПОДРЗАВА РЕФЕРЕНДУМ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ЗНАЦИ ЛИ ТО ДА СУ ОНДА ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМА.МЕНИ ТО ЗВУЦИ САСВИМ ЛОГИЦНО.НАЈБОЉЕ БИ БИЛО ДА СУ ОСТАЛИ НЕУТРАЛНИ А И ДО САДА СЕ НИСУ БАС НЕСТО ПРЕТРГЛИ ЗА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.РУСИЈА ЈЕДИНИ СПАС ЗА НАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

22.09.2016 11:47

Видјећемо колико његови це изаћи на анкету звану референдум имацемо представу какво нам је стање у друству навеца наса несреца је наса омладина која је погресно одгајана да не говоримо о хускацима као баја и остали , све је то да ти се зивот згади дуго би требало за опоравак отрована је цитава генерација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сувара

22.09.2016 11:54

Поздрав за мога будуцег цимера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

22.09.2016 11:55

Разумијем да Миле мрзи муслимане, али незнам зашто мрзи своје србе. Можели ико то да објасни. Са својом шапом милује србе па им пукне шамар иза ушију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле манипулатор

22.09.2016 13:06

Миле је прагматицар који би сад пристао да се БиХ припоји Хрватској, ако би га амнестирала з пљацку и дала му фотељу. Никог он не мрзи. Он само воли...власт, моц, новац, утицај....

Name

Прле

22.09.2016 12:02

Браво за текст Вукане. Све рецено

ОДГОВОРИТЕ
Name

5x5

22.09.2016 12:08

Знам те додо када си био велики комуниста, на истој слави за столом ниси хтијо сјести гдје је свјећа, а камоли да си зна шта значи прекрстити се. Јадна ли је држава у којој си ти заузео став да си највећи србин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

22.09.2016 12:14

Шта дезертер и ратни профитер може бранити, само шверцом и криминалом стечени капитал. Народе у памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Историчар

22.09.2016 12:15

За цца. 500 година ће се писати "За Милета бана и добрих дана", а Бошњаци ће с поносом изговарати његово име јер је државу Босну оснажио и вратио јој стари сјај! "Хвала ти Миле", "Ми смо Додини, Додо је наш", "Миле краљу и у скоку у даљу" само су неки од бројних записа сачуваних на вјековима старим стећцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

22.09.2016 12:34

Питање је само докле ћемо да трпимо. Све нам је у више наврата јасно речено

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

22.09.2016 12:41

Браво Вукане

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

22.09.2016 12:52

иза свега тога је само цување бајиних милиона и његових сљедбеника, тек цемо се ми згранути, колико је то богатство

ОДГОВОРИТЕ
Name

дд

22.09.2016 12:59

Цуј од војнд силе. Које војнесиле? Прица о одбрани није прица о нападу Теби кликери не раде. Нисам за никакав сукоб и ко хоће нека се боде на ливади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

22.09.2016 13:06

Алал вера за текст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

22.09.2016 13:14

Вукане био си ми јако симпатицан кад си се појавио и гласао сам за тебе а онда си се продао за функцију и показао да си само јос један у мору папака на насој политицкој сцени а могао си много висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мома

23.09.2016 18:59

Браво Драгане. Овде се скупила руља без мозга а када би изгубили РС онда би им опет неко други био крив! Слобода се осваја а не добија на поклон !!!!

Name

ДРАГАН

22.09.2016 13:19

ДРУГИ НАРОДИ СВОЈИМ ВОДЈАМА НЕ ГОВОРЕ ДА СУ ИЗГУБИЛИ РАЗУМ КАДА НАПАДАЈУ СРБЕ И ПРИЈЕТЕ ИМ РАТОМ МИСЛИМ НА ХРВАТЕ И БОСЊАКЕ А ВИ СТО ВРИЈЕДЈАТЕ ПРЕДСЈЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ БИЛО БИ ВАМ БОЉЕ ДА ТО НЕ РАДИТЕ.ЈЕДИНИ ЦОВЈЕК КОЈИ СЕ БОРИ КАО ЛАВ И СТАО ЈЕ У ЗАСТИТУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ АЛИ НЕМА ПОДРСКУ НИ У ВЛАСТИТОМ НАРОДУ.ПОЈЕДИНИ ПОЛИТИЦАРИ ЦАК ПРИЗИВАЈУ СТРАНУ ИНТЕРВЕНЦИЈУ ПОПУТ ЗДРАВКА КРСМАНОВИЦА.ОН СЕ ПИТА СТА АМЕРИКА ЦЕКА ЗАСТО НЕ УВОДЕ САНКЦИЈЕ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И НЕ СМИЈЕНУ ПРЕДСЈЕДНИКА ДОДИКА.НИЈЕ СЕ ЦУДИТИ ОНДА СЕФЕРУ ХАЛИЛОВИЦУ ЗА УПУЦЕНЕ ПРИЈЕТЊЕ РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ КАДА СМО МИ ТАКВИ КАКВИ ЈЕСМО .ПОСТО ЈЕ СРБИЈА СЛАБА И НЕОДЛУЦНА У ПРАВУ ЈЕ ЗОРАН МИЛАНОВИЦ КАД ЈЕ РЕКАО ДА СУ САКА ЈАДА САМО СТО СУ ОНИ ЈОС И ВЕЦИ ЈАД И БИЈЕДА.РУСИЈА ЈЕДИНИ СПАС ЗА НАС.ВОЈНЕ БАЗЕ ПОД ХИТНО У СРБИЈУ И РС НАРАВНО РУСКЕ.ЗИВИО ПУТИН И ДОДИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зр

22.09.2016 13:57

Ти си сигурно неки лезилебовић, послије Милокрада висте на реду

Name

Ре драган

22.09.2016 14:24

Није Додик ни стварао РС па је не може ни бранити паћениче један! Јел ти то не копчаш или се правиш луд??

Name

Кафка

24.09.2016 08:41

Хало, да ли се ико осјећа као грађанин! Ви сте још на нивоу племена....???!!!

Name

Цццц

22.09.2016 13:22

Еј мој Вукане продје ти зивот у будалестини у твојим годинама новинар би требао писат текстове које це цитати милиони људи а не неке глупости које це се свидјати сацици србомрзаца. Вукане ако ништа друго нез нас удружи се са Васковицем и Глигом па оснујте мало јацу партију тој твојој нико ни име не зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тешки

23.09.2016 06:11

барем су ови људи нешто написали, а за тебе је питање да ли знаш и слова.

Name

Кобац

22.09.2016 13:38

Није њему бог узео разум него народу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара

22.09.2016 14:01

Ботови СНСД-а су поново у пуном погону, Вукане не овазири се само настави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо Будванин

22.09.2016 14:05

Баја покушава да још једном преваром и тензијама спаси кожу и превари грађане на локалним изборима, али не би смјели поново да насједнемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романијац

22.09.2016 14:05

Нико неће да ратује за Додикову кожу, народ ће му све рећи 2-ог октобра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сара ТБ

22.09.2016 14:06

Додик је изгубио компас, у пртаву је Небојша, неопходни су нам вандредни предсједнички и парламентарни избори

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мома

23.09.2016 18:57

ЗИВЕО ДОДИК ЈЕДИНИ СРБИН КОЈИ МОЗЕ СПАСИТИ РС ОД НЕСТАЈАЊА !

Name

Анђелка

22.09.2016 14:06

Баја је прешао све границе, морамо га свргнути

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сикима

22.09.2016 14:14

Шта овом народу треба више рећи и написати да би прогледао и казнио режим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Србац

22.09.2016 14:25

Ово је тренутак да га срушимо, наш референдум је 2-ог октобра, сви против црвене секте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еро

22.09.2016 14:26

Народ поново 2-ог октобра има прилику за поправни испит и да сруши багру са власти. Најважније је срушити његову власт након 16 година у Бањалуци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено Црногорац

22.09.2016 14:31

До побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

22.09.2016 15:44

Онога Крсмановића, Босића, (што је упропастио СДС) Шукала и остале казниће бирачи на изборима 2. октобра. Да није било господина Додика никада небиџ имали аутопут од Бања Луке до Добоја, не би имали ТЕ Станари ...!

Name

тешки

23.09.2016 06:08

немате ви појма слијепци једни, само ви осјећате на додир, када Вам неко стви у џеп, али могли би се и Ви брзо изненадити када осјетите тврдо.

Name

Бањалучанин

22.09.2016 15:17

Чим савез за промјене преузме Бањалуку, он у њој неће моћи опстати. Премјестиће канцеларију у Бакинце. Није га никад требало ни пустити у град.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаје

22.09.2016 18:45

А то је никад

Name

Е мој Вукане

22.09.2016 16:25

Мислим да нема љекара који би твоје лудило процијенио. Ти си једноставно опцињен Милом и без њега не мозес. Предолзит цу да те усвоји па да ти буде лаксе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

22.09.2016 17:14

Нека усвоји тебе

Name

Ре Миливој

22.09.2016 17:12

Па није ауто-пут Додик правио од својих пара или од пара свог ћаће Богде..А ТЕ Станари-њен власник је Вук Хамовић из Србије. Зато је Додик дао Вуку концесију за вадјење угља..Јел би ти знао купити Ферарија да ти неко да кредит идиоте један!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје

23.09.2016 21:00

Па мене су скинули јер им се није свидјео мој коментар аоко аутопута Добој - Прњавор. Па знам ја да је господин Вук Хамовић син генерала Раде Хамовића и да је зарадио велике паре тргујући са електричном енергијом. Словенија има четири милијарде ЕУРА дуга за своју мрежу аутопутева. Добри путеви су потребни. Да смо у СФРЈ улагали више у аутопутеве а мање у неспособну ЈНА и разна одмаралишта и заклоништа за "највећег син народа и народности", хедонисту и гузоњу, данас неби били одвисни од ММФ, ЕБзОР и других зеленаша. С поштовањем.

Name

Лане

22.09.2016 17:14

Шта је било у Москви па РТРС се не јавља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

22.09.2016 18:30

Преврћеш лешеве да нађеш рођака * Родитељи гледају брдо с прозора како га разара хиљаде граната, а знају да си ти горе у акцији. Моле Бога да се жив вратиш, па по цену и да останеш инвалид. Само да си жив. * Не мора да те погоди метак или гелер да би те убило у борби. Убија и детонација тако што ти од бласт удара попуцају органи. * Вратиш се из акције с терена, па добијеш дужност да одеш супрузи и мајци твог друга, те његовој двогодишњој ћерки да им кажеш да им је муж, син и отац погинуо. Препоручено је имати таблу седатива са собом да им одмах даш, али оне врисну у плач чим те виде, јер сасвим сигурно немаш осмех на лицу. Онда се обавезно на неколико тренутака замислиш и претпоставиш како би твоји реаговали у тој ситуацији. * Размена мртвих. Е, то је посебна дисциплина психолошког сјебавања. Преврнеш 120 лешева да би нашао тело рођака. * Имаш око 10 секунди да другу зауставиш шиштање из плућа пробушених гелером. Ако немаш прави завој и оне његове гумене овојнице, може и целофан од кутије цигара помоћи. * Непријатељски снајпериста је досаднији од било ког комарца. * Оружје ти увек мора бити суво! Није оно водоотпорно као неки мобилни данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

презивјела

23.09.2016 07:05

Управу си доста је било. У овом рату куца нам је била испод самих линија у Сарајеву и цитајуци твој коментар сва сам се најезила и сјетила свега и страха и бола и изгубљености. Тада ми је дијете било мало и исло је у основну сколу и морали су да претрцавају дио гдје је снајпер пуцао, а сваки пут кад запуца на линији питала сам се са зебњом да ли је неко повриједјен. НЕДАМ САД ДА МОЈЕ ДИЈЕТЕ ТО ПРЕЗИВЉАВА КАО НЕГОВ ОТАЦ. НЕДАМ ДА И ЊЕГОВО ДИЈЕТЕ ДОЗИВИ РАТ . Вама сто нисте осјетили рат ратујте са својом дјецом а ја ако само једна пуска пукне одох са својом породицом даље. Једном смо оставили све, сад ми висе није вазно.

Name

лаки

22.09.2016 18:33

Нисам ни за Додика, ни за Бакира, ни за Босића, у принципу мислим да су они сви иста багра. А што се тиче рата, нека они окупе своју дјецу и најближе па нека се убијају међусобно, ко преживи причаће. Али овдје се не ради о Додику, већ о РС. Сви ви који не видите или не желите да видите, размислите, одузета нам је химна и грб, сад дан Републике, ште је следеће? Ако ово прође Бакиру, идуће године је сигурно апелација за укидање имена РС, гарантовано. И шта нам онда остаје, за шта су људи гинули и шта смо ми то градили протеклих 20 година ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димњачар

22.09.2016 23:55

Химна Србије је враћена у "матицу", ти живиш у Босни и Херцеговини!

Name

М.

23.09.2016 04:52

Хвала на једином разумном коментару!

Name

за лаки

23.09.2016 05:13

ниста није узето/грб имас химну имас о цему прицас

Name

тешки

23.09.2016 06:02

ако су они сви багра, како кажеш онда је немогуће да си ти једино поштен. Има велике разлике. Све се до сада показало, па и твоја наивна и ћорава пристрасност.

Name

М

23.09.2016 06:07

И све то нам је одузето за вријеме власти СНСДа. Размисли мало о томе!

Name

Вук са Вуцјака

22.09.2016 18:44

Треба устати против ове багре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

22.09.2016 18:47

На оваком размишљању и писању позавидили би му и Јован Дивјак и Мирко Пејановић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беба

22.09.2016 18:58

Додик је издао РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мома

23.09.2016 18:54

КУКАВИЦЕ, НИСИ НИ ЗАСЛУЗИО ДА ЗИВИС У РС !

Name

царлито

22.09.2016 19:57

Овај цудак це нас увести у непотребан сукоб са цитавим свијетом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

име

22.09.2016 21:14

који бог, који разум? :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

милос

22.09.2016 21:39

Не лупетај,Вукановцу,постењацино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаки

22.09.2016 22:05

Ој Сефере само реци, летит ћемо као меци. Пета Скандинавска бригада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

22.09.2016 22:12

Како це му одузет кад га није никад ни имао.Њему глава слузи да му киса не пада у стомак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пена

22.09.2016 22:43

У праву је, лудак би заратио са свима и жртвовао народ да спаси себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Благота БД

22.09.2016 22:43

ја аам се баш разочарао у Додика, исти је наш Мило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

22.09.2016 22:45

Имате сада прилику па га казните., Ја нећу изаћи на референдум

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

23.09.2016 06:39

Каже анкета! О чему? Колико волим Републику Српску?! Много је волим, више од Милорада сигурно. Немој Милораде да је браниш оружјем нема потреба и немаш од кога. Заштити је тако што ћете престати да је пљачкате и уништавате. Пусти оне који воле Републику Српску да је уреде и спасе.

Name

Вуле

22.09.2016 22:47

Сбве што Додик ради је велика превара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

22.09.2016 22:55

Он такви Као он И родјену матер би из дао И ископао Јој гроб с ста друго од криминалаца И плацкаса оцекивати ко Ср. Са дјавлом рукује без саке остане пре или остане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пашић

22.09.2016 22:58

Нема нам спаса пропасти нећемо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС у срцу

23.09.2016 00:03

Оптерецен си Додиком друзе! Искулирај попиј неко пиво...изадји у недељу на референдум :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слазем се али...

23.09.2016 15:04

Јесте, у праву си.. Оптерецен је Додиком, али братее.. Па ово сто се сад десава, то није референдум него анкета.. контас? НСРС це ионако спровести одлуку уставног суда а РС це потросити милионе за то.. Не ваља то братац.. Једноставно је тако.

Name

Аферим

23.09.2016 00:39

Додик је на карту звану референдум одиграо све или ништа :) Стећа улог није био велики. 49%

ОДГОВОРИТЕ
Name

коридор

23.09.2016 06:33

Ја не идем на милин референдум нити ми пада на памет да би у слуцају потребе узео пуску у руке нек миле толики патриота да пуску свом сину а не милиоме ја дам са многима створио РС и доста је било и схватите народе да нам је дезертер процердо Републику

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИИ полувријеме

23.09.2016 11:43

Немој ни мислити да цес и овога пута дезертирати,И за твоју информацију вец су одстампани мобилизациони листици.То исто вриједи и за Србе у Србији који су родени у БиХ.За све њих.Нико се неце извуци овај пута.Тамо има 80000 до 100000 обвезника тако да Бакир зна да нису у никаквој предности.И овај пута њих це подрзавати Американци,али це овај пута нас подрзаватин Руси.Орузје вец одавно стизе Иљусинима у Нис.

Name

милион

23.09.2016 15:41

Нек му Игор иде ратовати, има три милиона разлога. А и да се не дрогира- како му то цјацја реце.

Name

Ми гласачи...

23.09.2016 08:43

Има се прилика, референдум и избори, на гласачима је награда или казна.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

23.09.2016 09:02

КОМЕ ТИ, МАЈКЕ ТИ, ВУКАНЕ, ИМАШ ПРАВО И ОБРАЗ ПРИЧАТИ ИШТА НА ОВОМ СВИЈЕТУ БИЈЕЛОМ???!! Покриј се ушима и иди код свог шефа Босића ....... Требињци ће 02.10.рећи шта мисле о теби

ОДГОВОРИТЕ
Name

За лаковјерне

23.09.2016 09:20

(1) Није референдум него је анкета. (2) Резултат анкете има ИНФОРМАТИВАН, дакле необавезујући, карактер. (3) Народна Скупштина Републике Српске ће, без обзира на резултат анкете, 10.10.2016. спровести одлуку Уставног суда БиХ. (4) Све ово су званична комуникација Владе Републике Српске на чије челу је Додикова марионета Жељка Цвијановић. (5) Зар има још лаковјерних који му вјерују?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Престаните

23.09.2016 09:37

Престаните користити здравље људи као политицки аргумент.Језиво.Дајте уљудите се мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брацо

23.09.2016 09:54

ТЕБИ ЈЕ КУКАВЦЕ ДРАЗИ БАКИР НЕГО ДОДИК СТО НЕСТО О БАКИРУ НЕ НАПИСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мома

23.09.2016 18:50

Слазем се !

Name

ЧС БН

23.09.2016 10:58

Господин Милорад Додик је велик и мудар Владар и као такав це уци у историју Српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јест

24.09.2016 16:03

Али као највеци ИЗДАЈНИК српског рода

Name

Алексије

23.09.2016 12:28

Сацувај нас Бозе Додикове мудрости

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мома

23.09.2016 18:50

Ми Срби једино моземо бити сигурни у своју дрзаву ако смо уз Додика ! Ко то не види има проблем са мозгом. Мозе бити да су Американци много добро затровали делове РС па утице на вијуге код оваквих коментатора !

Name

мирко

24.09.2016 05:43

И твоје памети

Name

Србин

23.09.2016 15:22

Ми срби смо себи дозволили да нас води најглупљи цовјек Милорад Додик који хоце да нас унисти са својом глупом политиком он хоце да изгубимо и ово сто смо добили од Америке Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разум

23.09.2016 19:05

Додик нас већ жестоко кошта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љубљана

23.09.2016 19:35

Па људи божии зар није било доста рата и мртвила да штитите ове криминалце и бандите а умирете од глади мени је жао кад ово гледам и ћитам и немогу да вјерујем да људи могу да вјерују 20 година истој лажи и превари

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре љубљана

23.09.2016 21:27

Споштована љубљана. Пред некај дни сем бил в Бања Луки. По прелепем месту се спрехајајо прелепа деклета. Лепо со облечени, енако кот в Љубљани. Прецеј је градбишч - в Љубљани је само ено градбишче в центру места се менда дела хотел за инвеститорја из Београда. В месту је прецеј словенцев, прихајајо в накупе. Коликор вем лачен ни нихче. Рес да је тешко прегнанем србскем народу, ки со јих хрвашки бојовники об помочи НАТО-а прегнали з обмочја Републике Србске Крајине. В Републики Српски се (кот сем оменил) прецеј гради. Пред кратким је одпрта модерна автоцеста Добој - Прњавор (37 км) ин ТЕ Станари мочи 300 мегавата. Интензивна дела со на автоцести Прњавор - Бања Лука (36 км), рок за докончање је децембер 2017. Тешко је живети в љубљани на седмем надстропју з ено плачо од 700 ЕУРА, ки је едини приходек в дружини ин ходити на Вич в накупе по цени змрзнуто месо из Аргентине старо 10 лет. Војно на обмочју СФРЈ је зачел Кацин ин остали јастреби. Придите живет в Бања Луко не босте лачни!

Name

Ухххх

24.09.2016 07:06

Миле би нам командовао из виле са Дедиња.

ОДГОВОРИТЕ
Name

План б

24.09.2016 08:32

Тражили сте ево вам га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

24.09.2016 09:01

Давно је њему бог одузео разум а ђаво му дао похлепу и неморал.

ОДГОВОРИТЕ