Da li mu je Bog oduzeo razum?

Svi znamo da naš lažni Otac nacije već duže vremena ima ozbiljnih psihičkih smetnji, koje je dijagnostifikovao ljekar i sudski vještak, ali sudeći prema poslednjim istupima i izjavama stanje se očito pogoršalo, terapija nije adekvatna i izgleda da je potpunu izgubio razum. Kako drugačije objasniti nekontrolisane istupe u javnosti, neuravnoteženo ponašanje i sulude opasne izjave koje su uplašile svakog razumnog i normalnog.

Republika Srpska 22.09.2016 | 11:30
Da li mu je Bog oduzeo razum?
Navikli smo da Dodik sam sebe demantuje, ali to do sada nije radije u samo par minuta i u jednom intervjuu.

Kako bi pokušao da se opravda kod stranih ambasadora i prikrije najnovije beskrupulozno gaženje i poniženje Narodne skupštine, koja ne mareći za stav i mišnjenje građana Zaključkom Kolegijuma traži od Vlade da promijeni Zakon o praznicima i uskladi ga sa Odlukom Ustavnog suda BiH a istovremeno se na referendumu od građana traži mišljenje o Danu RS i odluci Ustavnog suda BiH, Dodik se za „Sputnjik“ pravda da referendum nije o otcjepljenju Republike Srpske i da mu to nije u planu.

Poslije samo nekoliko minuta, ničim izazvan kaže da će se Republika Srpska otcijepiti ako neko pokuša da je napadne!?

Na pitanje novinarke, koja je i sama bila zaprepaštena i iznenađena njegovim lupetanjem, na čiju pomoć Republika Srpska može računati ako bude napadnuta, da li Rusije, Srbije, Dodik odgovara „Naravno da je Republika Srpska spremna da se brani od vojnog napada. Računam na svašta, prije svega na naš narod.. Ti muslimani misle da su neka gromada, siletina, ali kakvi, oni su frustrirani.. Oni imaju namjeru da iz Sarajeva preko Sokoca izbiju na Drinu, ali lakše se braniti nego napadati svakako...“

Marginalni Sefer Halilović pod uticajem lijekova u predizbornoj kampanji možda i može da mlati gluposti, jer ne govori u ime naroda i važne nacionalne institucije već u svoje i u ime neke minorne stranke, ali to nikako nije dopušteno predsjedniku Republike Srpske. Dodik nažalost predstavlja jedan narod i Republiku Srpsku, njegova riječ bi trebala da ima određenu težinu, pa bi zbog toga morao da se kontroliše i bira riječi koje će izgovoriti u javnom nastupu.

Bez ikakvog povoda i razloga plašiti građane novim ratom i stradanjem, pričati o ratnim planovima, davati neodmjerene izjave i stalno dizati tenzije i igrati se sa vatrom i sudbinom jednog naroda i entiteta je nedopustivo. Poslednja izjava predstavlja samo kap koja je prelila čašu, i vrijeme je da se napokon kaže DOSTA JE.

Zbog čega, sa kim i u čije ime bi Dodik ratovao, koga bi branio i ko bi nastradao... Na koji „naš narod“ Dodik računa? Da li na milion obespravljenih, pokradenih, poniženih, siromašnih i izvaranih koji se u talasima iskupljaju i smjenjuju ispred njegove Palate tražeći milostinju jer su oni i njihova djeca goli, bosi i gladni.

Da li smatra da je nekoliko stotina loše opremljenih policajaca sa starim pištoljima, pod komandom sitnog špijuna Predraga Ćeranića i para-udbaša i kosovca Dževada Galijaševića, sposobno da brani Republiku Srpsku od napada neke vojne sile? Zar nam u prošlom vijeku nije bilo dovoljno žrtava i stradanja za narednih 300 godina, i zar opet treba da mladost gine i ide sa svojih ognjišta kako bi lažni Otac nacije sebe amnestirao i spasio sakrivajući opljačkani novac?

Dodik je u trenutku ludila i napada panike bez konsultacija sa važnim političkim faktorima i Srbijom raspisao referendum ne računajući na eventualne posledice i ne razmišljajući o izlaznoj strategiji. Sada kad je stisnut uz zid de fakto je odustao od referenduma pretvorivši ga u neobaveznu anketu koja može skupo da nas košta. Kako se stvari odvijaju, koliko je izgubio razum i vezu sa stvarnošću, nije isključeno da bi sutra u nekon incidentu zapucao i napravio haos, a naknadno tražio podršku Srbije i Rusije da ga vade iz vatre.

Srbija, a da ne govorimo o Rusiji, ni 90-ih nije bila spremna da čuva Ustavni poredak SFRJ i ratuje preko Drine, a osim praznih velikih riječi suvišno se i pitati kakvu bi pomoć mogli očekivati od prozapadnog Vučića, Stefanovića i Gašića koji su olako odrekli svojih državljana na sjeveru Kosova.. Niko više nije spreman da se žrtvuje i strada radi neke budale i interesa nekolicine moćnika.

Očito je da je Dodik, a sa njim i svi mi i Republika Srpska u velikom problemu. Režim se nalazi u terminalnoj fazi raspadanja, i sa njima svaki dan je neizvjestan i dug kao godina. Smatram da zbog najnovijih nekontrolisanih istupa, gaženja Narodne skupštine i institucija Republike Srpske, ekonomskog kolapsa, urušavanja sistema i institucija te sveopšte kataklizmične situacije pod hitno treba tražiti Dodikovu ostavku i raspisivanje opštih vandrednih izbora.

Masovnim izlaskom na lokalne izbore i kažnjavanjem bahatih i odmetnutih vlastodržaca, građani mogu prekratiti muke i svrgavanjem nenarodnog režima spriječiti dalje nekontrolisano ponašanje i poteze koji narodu i Republici Srpskoj mogli nanijeti nesagledivu štetu i posledice.

Ako je vođa izgubio razum, nije ga izgubio cijeli narod. Dovoljno je samo da kod većine građana prevlada zdrav razum i napokon ćemo se osloboditi zla i velikog tereta koje nas pritiska i guši dugo vremena, a potom krenuti u dugotrajni proces oporavka naroda, društva, institucija i države.

Nebojša Vukanović

Komentari / 132

Ostavite komentar
Name

Razum

22.09.2016 09:33

pa da ga je imao...

ODGOVORITE
Name

Ninoslav

22.09.2016 09:36

Vi ste placene izdajice srpskog roda i poroda pljuc.

ODGOVORITE
Name

ŽUĆO

22.09.2016 09:36

NISI U PRAVU VUKANE, PA VIDIŠ DA MILE OČIGLEDNO IMA RATNOG ISKUSTVA I RASPOLAŽE NEKIM TAJNIM ORUŽJEM

ODGOVORITE
Name

Za zutog

22.09.2016 10:24

Pa on je prvoborac. Sta si ti mislio da se moglo u rovu na liniji i u akciji bez cigara?? Pa taj koji ih je doturo je za svaku medalju. A da ne kazem da su njegove vazda bile jeftinije od konkurencije. Cak je jednom u Doboju dao i donaciju kad su mu zaplijenili robu. Pravi heroj to moze

Name

POSAVAC

22.09.2016 11:40

Za Zucu.Koristeci predsednikovo ratno iskustvo mi mozemo samo POPUSITI.

Name

Romanijac

22.09.2016 09:37

Svi se trebamo zapitati da li je nenormalan on ili narod koji ga glasa i gura sebe u jamu

ODGOVORITE
Name

:-)

22.09.2016 09:40

Ma donijece n Micko atomsku iz Rusije.:-).

ODGOVORITE
Name

Sara

22.09.2016 09:40

Bravo Vukane

ODGOVORITE
Name

Miri

22.09.2016 09:44

On nikad nije ni imao razuma on je od prvog Dana samo imao cilj kako opustositi ovaj narod

ODGOVORITE
Name

mm

22.09.2016 09:46

U potpunosti se slažem sa ovim tekstom. Zaista bi trebao da dadne ostavku. Krajnje je vrijeme. Naša djeca zaslužuju barem malo dostojanstva, ako su im oduzeli prava na rad i normalna zapošljavanja zaslužuju barem da imaju miran san. Previše je jednog čovjeka koji se ponaša krajnje vulgarno i nepristojno. Mi treba da se stidimo ko nas predstavlja i kako se ponša vulgarno i nepristojno! :(

ODGOVORITE
Name

Paja

22.09.2016 09:48

Dobro Vukanoviću ja nisam Dodikov glasač ali samo mi objasni da na sred ulice dođe nasilnik i počne da te šamara?? Šta ćeš uraditi? Hoćeš li pobjeći ili se braniti? Braniti dabome. Ko ima imalo dostojanstva. Ne razumijem što je problem reći da nećemo nikog napasti ali da nećemo pustiti da nas kolju nego da ćemo se braniti. To bi svako normalan rekao. "Odbrana je s životom skopčana" to je Njegoš rekao

ODGOVORITE
Name

laky

22.09.2016 10:15

nezna on sta znaci sloboda..prodao bi vjeru za veceru..

Name

Re

22.09.2016 10:29

Dodik ni u proslom ratu nije branio RS. Zar stvarno mislis da ce on ili neko od njegove blize familije uzeti pusku, pa u prve borbene linije. Lupetas!

Name

svaka čast Nebojša

22.09.2016 11:04

Svaka ti čast Nebojša, a ti Pajo pusti Dodika, on je bivši, ako imaš potrebu da se nekom ulizuješ, mijenjaj stranu, vrijeme ti je.

Name

Re Pajo

22.09.2016 11:11

Ok..slazem se.Prosli rat sam bio nišandzija na T 84 u 2 OKB/nadam.se da znas koja je to jedinica/..četiri godine sam bio u tenku i opet ću uz jedan mali uslov..Da Igor Dodik i sin od Nikole Špirića idu iza moga tenka kao pješadija!Lako je tudjim k....m gloginje mlatiti!!!

Name

Re sine Pajo

22.09.2016 13:00

Sine Pajo....ti si imao tenka. Sta smo mi imali? Nece te niko napadati ali nece se niko ni cijepati. Zajedno nam je, u kakvoj takvoj drzavi. Dakle ne prijeti vam niko ali ne prijetite ni vi. Ako je moglo do sad ovako cemu onda sranje? Ako se udje u EU svakako granice i nisu bitne.

Name

Oduzeta pamet al ne bezobrazluk i lopovluk

22.09.2016 09:50

Tabi dodace i tvojim krimosima je samo ostao lopovluk i bezobrazluk. Stidis li se kuma i kriminalca milana kovaca iz Sipova koji stopira zaposljavanje borca elekto struke u elektrodistribuciju u Sipovo a prima stranacke fukare bez srednje skole. Nije ni cudo sto ti je kum jel je dezerter kao i ti,ratni profiter i sadasnji lopov i fukara kao i ti. Moj lopove dodace za kumove se biraju posteni ljudi a tebi su lopovi dezerteri i profiteri kumovi kao i ti!

ODGOVORITE
Name

mislim

22.09.2016 09:51

Covjek je bolestan i svi cute cak i njegov ljekar.

ODGOVORITE
Name

Sindjelic

22.09.2016 09:52

Sve je tacno i istinito. Ludak nas gura u ambis a mi cutimo.

ODGOVORITE
Name

sputnjik

22.09.2016 10:08

Dodo ostro napao Anđelinu i Pita zato sto su pod pritiskom Bakira objavili da se razvode te tako pažnju svjetskih medija sa ANKETE prebacili na bezvezni razvod

ODGOVORITE
Name

Momir

22.09.2016 10:08

Jest nas ronhil isprepado htjeli ne htjeli glasamo za njega strasno mi smo bolesno drustvo pruzimo ruku komsiijama i primenimo zivot

ODGOVORITE
Name

Re

22.09.2016 12:07

Tacno Momire tek tad ima nade za sve. I da normalno svi imaju za zivot. Izolacija ne vodi nicem, a nema vise razlaza. Sto prije shvate svi to bolje inace prodje zivot cekajuci neku samostalnost i sta vrijedi onda zivot i to u bijedi. Pa ako vole tako neka nastave sa blokadama i busanjima o srpstvu.

Name

DI

22.09.2016 10:13

Volio bih vidjeti taj okršaj Sefera sa penzijom od 2200 KM i Milorada sa platom od 5000 KM!

ODGOVORITE
Name

logika

22.09.2016 10:14

Pa dobro čovjek ima ratno iskustvo iz devedesetih. Išao ronhil ko lud, nafta 5 puta skuplja, pa brašno muslimanima i metke itd

ODGOVORITE
Name

miro

22.09.2016 10:22

Vama je Bog uzeo pamet kad ovako pisete

ODGOVORITE
Name

STEFAN

22.09.2016 10:23

Dodik nema pravo da se igra sa svojim životom, jer mu ga je bog dao, a kamo li životima građana Republike Srpske!

ODGOVORITE
Name

Stevo

22.09.2016 10:37

Eee morgen ce preko Sokoca. Ima da ih oni sumari raskomadaju gore, svakako su najgori.

ODGOVORITE
Name

xy

22.09.2016 10:38

Ja ljudi kakav konj dragi narode koga birate veceg vola jos nisam vidio. Pored tako pametnih srba vi birate budalu.

ODGOVORITE
Name

Noka

22.09.2016 10:41

Ipak je Dodik privremeno postigao sta je htjeo. Sad je prica o lopovluku u drugom planu. Uspjeo je da postanemo ugrozeni. Jednostavno a nepodnosljivo.

ODGOVORITE
Name

xy

22.09.2016 10:42

Kako oduzeti nesto sto nema. Konj da je imao pamet ne bi bio konj.

ODGOVORITE
Name

манијемогуће

22.09.2016 12:54

Ти баш ништа не знаш о коњима,јер да знаш неби га назвао коњем.

Name

ILI

22.09.2016 10:49

"Da li mu je Bog uzeo razum...", ili su mu amerikanci ugradili CIP???

ODGOVORITE
Name

VETERAN

22.09.2016 10:51

Svaka cast na tekstu,..ja u rov ni pod razno ,a bio sam bogami cetiri godine..dobio nista,..ratujte Srbi,Bosnjaci ,Hrvati ..za njihove lopovsko-pljackaske ciljeve,sretno vam bilo..

ODGOVORITE
Name

Karadoz

22.09.2016 11:43

I ja cu sa tobom

Name

Nemanja

22.09.2016 10:53

Svaka čast Vukane, dobro si primijetio...

ODGOVORITE
Name

NE VRIJEDI !!!

22.09.2016 11:06

Badava je; DODIK JE ODAVNO IZGUBIO ZDRAV RAZUM, a sve od straha PROCESUIRANJA NJGOVOG NEMJERLJIVOG KRIMINALA!!! Koliko je i narod izgubio razum, znaće se na REFERENDUMU I IZBORIMA!? Inače, NI BOG NAM NEĆE MOĆI POMOĆI!!!

ODGOVORITE
Name

indira

22.09.2016 11:13

Svi su oni izgubili razum svojim izjavama bogacenjem i ponasanjem stvaraju atmosferu straha zakone su sebi uskladili zetona je previse pored njih i onih sto piju tablete kad njih boli glava narod im je to dozvolio i mogu eto oni bi ratovali najvjerovatnije se u djetinjstvu nisu imali cime igrat pa sad nadoknadjuju kreteni

ODGOVORITE
Name

JEDNA BUDALA NE MOZE VELIKU STETU NAPRAVITI...........

22.09.2016 11:24

PROBLEM PREDSTAVLJA OVAJ SLJAM OKO NJEGA, ONI SU JOS GORI OD NJEGA

ODGOVORITE
Name

Varte-eliminator

22.09.2016 11:36

U pravu je Vukan necemo se branit ako nas napadnu.Suludo je to uopste i pomisliti a kamo reci javno.

ODGOVORITE
Name

svasta

22.09.2016 12:43

Ko ce te nepast jado jefan? Kome je do rata? Uozbilji se

Name

re Varte

22.09.2016 12:57

Bas si glupan. Mislis da je Bosnjacima do napadanja? Jest evo jedva cekamo da unistavamo sta smo gradili 20 godina i sad cemo se opet zajebavat s vama.

Name

Pojasnjenje

22.09.2016 15:05

Dok ti slusajuci svog Baju cekas da te neko napadne taj neko ceka da ti skapas od gladi. To drugo ce se ako za istog glaso desiti puno prije nego ovo prvo

Name

DRAGAN

22.09.2016 11:38

AKO VUCIC KAZE DA VLADA SRBIJE NE PODRZAVA REFERENDUM U REPUBLICI SRPSKOJ ZNACI LI TO DA SU ONDA PROTIV REFERENDUMA.MENI TO ZVUCI SASVIM LOGICNO.NAJBOLJE BI BILO DA SU OSTALI NEUTRALNI A I DO SADA SE NISU BAS NESTO PRETRGLI ZA REPUBLIKU SRPSKU.RUSIJA JEDINI SPAS ZA NAS.

ODGOVORITE
Name

borac

22.09.2016 11:47

Vidjećemo koliko njegovi ce izaći na anketu zvanu referendum imacemo predstavu kakvo nam je stanje u drustvu naveca nasa nesreca je nasa omladina koja je pogresno odgajana da ne govorimo o huskacima kao baja i ostali , sve je to da ti se zivot zgadi dugo bi trebalo za oporavak otrovana je citava generacija.

ODGOVORITE
Name

Suvara

22.09.2016 11:54

Pozdrav za moga buduceg cimera.

ODGOVORITE
Name

xxx

22.09.2016 11:55

Razumijem da Mile mrzi muslimane, ali neznam zašto mrzi svoje srbe. Moželi iko to da objasni. Sa svojom šapom miluje srbe pa im pukne šamar iza ušiju.

ODGOVORITE
Name

Mile manipulator

22.09.2016 13:06

Mile je pragmaticar koji bi sad pristao da se BiH pripoji Hrvatskoj, ako bi ga amnestirala z pljacku i dala mu fotelju. Nikog on ne mrzi. On samo voli...vlast, moc, novac, uticaj....

Name

Prle

22.09.2016 12:02

Bravo za tekst Vukane. Sve receno

ODGOVORITE
Name

5x5

22.09.2016 12:08

Znam te dodo kada si bio veliki komunista, na istoj slavi za stolom nisi htijo sjesti gdje je svjeća, a kamoli da si zna šta znači prekrstiti se. Jadna li je država u kojoj si ti zauzeo stav da si najveći srbin.

ODGOVORITE
Name

Laki

22.09.2016 12:14

Šta dezerter i ratni profiter može braniti, samo švercom i kriminalom stečeni kapital. Narode u pamet.

ODGOVORITE
Name

Istoričar

22.09.2016 12:15

Za cca. 500 godina će se pisati "Za Mileta bana i dobrih dana", a Bošnjaci će s ponosom izgovarati njegovo ime jer je državu Bosnu osnažio i vratio joj stari sjaj! "Hvala ti Mile", "Mi smo Dodini, Dodo je naš", "Mile kralju i u skoku u dalju" samo su neki od brojnih zapisa sačuvanih na vjekovima starim stećcima.

ODGOVORITE
Name

Nemanja

22.09.2016 12:34

Pitanje je samo dokle ćemo da trpimo. Sve nam je u više navrata jasno rečeno

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

22.09.2016 12:41

Bravo Vukane

ODGOVORITE
Name

NN

22.09.2016 12:52

iza svega toga je samo cuvanje bajinih miliona i njegovih sljedbenika, tek cemo se mi zgranuti, koliko je to bogatstvo

ODGOVORITE
Name

dd

22.09.2016 12:59

Cuj od vojnd sile. Koje vojnesile? Prica o odbrani nije prica o napadu Tebi klikeri ne rade. Nisam za nikakav sukob i ko hoće neka se bode na livadi.

ODGOVORITE
Name

Miki

22.09.2016 13:06

Alal vera za tekst

ODGOVORITE
Name

Ja

22.09.2016 13:14

Vukane bio si mi jako simpatican kad si se pojavio i glasao sam za tebe a onda si se prodao za funkciju i pokazao da si samo jos jedan u moru papaka na nasoj politickoj sceni a mogao si mnogo vise.

ODGOVORITE
Name

Moma

23.09.2016 18:59

Bravo Dragane. Ovde se skupila rulja bez mozga a kada bi izgubili RS onda bi im opet neko drugi bio kriv! Sloboda se osvaja a ne dobija na poklon !!!!

Name

DRAGAN

22.09.2016 13:19

DRUGI NARODI SVOJIM VODJAMA NE GOVORE DA SU IZGUBILI RAZUM KADA NAPADAJU SRBE I PRIJETE IM RATOM MISLIM NA HRVATE I BOSNJAKE A VI STO VRIJEDJATE PREDSJEDNIKA REPUBLIKE BILO BI VAM BOLJE DA TO NE RADITE.JEDINI COVJEK KOJI SE BORI KAO LAV I STAO JE U ZASTITU REPUBLIKE SRPSKE ALI NEMA PODRSKU NI U VLASTITOM NARODU.POJEDINI POLITICARI CAK PRIZIVAJU STRANU INTERVENCIJU POPUT ZDRAVKA KRSMANOVICA.ON SE PITA STA AMERIKA CEKA ZASTO NE UVODE SANKCIJE REPUBLICI SRPSKOJ I NE SMIJENU PREDSJEDNIKA DODIKA.NIJE SE CUDITI ONDA SEFERU HALILOVICU ZA UPUCENE PRIJETNJE REPUBLICI SRPSKOJ KADA SMO MI TAKVI KAKVI JESMO .POSTO JE SRBIJA SLABA I NEODLUCNA U PRAVU JE ZORAN MILANOVIC KAD JE REKAO DA SU SAKA JADA SAMO STO SU ONI JOS I VECI JAD I BIJEDA.RUSIJA JEDINI SPAS ZA NAS.VOJNE BAZE POD HITNO U SRBIJU I RS NARAVNO RUSKE.ZIVIO PUTIN I DODIK.

ODGOVORITE
Name

Zr

22.09.2016 13:57

Ti si sigurno neki lezilebović, poslije Milokrada viste na redu

Name

Re dragan

22.09.2016 14:24

Nije Dodik ni stvarao RS pa je ne može ni braniti paćeniče jedan! Jel ti to ne kopčaš ili se praviš lud??

Name

Kafka

24.09.2016 08:41

Halo, da li se iko osjeća kao građanin! Vi ste još na nivou plemena....???!!!

Name

Cccc

22.09.2016 13:22

Ej moj Vukane prodje ti zivot u budalestini u tvojim godinama novinar bi trebao pisat tekstove koje ce citati milioni ljudi a ne neke gluposti koje ce se svidjati sacici srbomrzaca. Vukane ako ništa drugo nez nas udruži se sa Vaskovicem i Gligom pa osnujte malo jacu partiju toj tvojoj niko ni ime ne zna.

ODGOVORITE
Name

teški

23.09.2016 06:11

barem su ovi ljudi nešto napisali, a za tebe je pitanje da li znaš i slova.

Name

Kobac

22.09.2016 13:38

Nije njemu bog uzeo razum nego narodu

ODGOVORITE
Name

Sara

22.09.2016 14:01

Botovi SNSD-a su ponovo u punom pogonu, Vukane ne ovaziri se samo nastavi

ODGOVORITE
Name

Pero Budvanin

22.09.2016 14:05

Baja pokušava da još jednom prevarom i tenzijama spasi kožu i prevari građane na lokalnim izborima, ali ne bi smjeli ponovo da nasjednemo.

ODGOVORITE
Name

Romanijac

22.09.2016 14:05

Niko neće da ratuje za Dodikovu kožu, narod će mu sve reći 2-og oktobra

ODGOVORITE
Name

Sara TB

22.09.2016 14:06

Dodik je izgubio kompas, u prtavu je Nebojša, neophodni su nam vandredni predsjednički i parlamentarni izbori

ODGOVORITE
Name

Moma

23.09.2016 18:57

ZIVEO DODIK JEDINI SRBIN KOJI MOZE SPASITI RS OD NESTAJANJA !

Name

Anđelka

22.09.2016 14:06

Baja je prešao sve granice, moramo ga svrgnuti

ODGOVORITE
Name

Sikima

22.09.2016 14:14

Šta ovom narodu treba više reći i napisati da bi progledao i kaznio režim

ODGOVORITE
Name

Marko Srbac

22.09.2016 14:25

Ovo je trenutak da ga srušimo, naš referendum je 2-og oktobra, svi protiv crvene sekte

ODGOVORITE
Name

Ero

22.09.2016 14:26

Narod ponovo 2-og oktobra ima priliku za popravni ispit i da sruši bagru sa vlasti. Najvažnije je srušiti njegovu vlast nakon 16 godina u Banjaluci

ODGOVORITE
Name

Neno Crnogorac

22.09.2016 14:31

Do pobjede

ODGOVORITE
Name

Миливоје

22.09.2016 15:44

Онога Крсмановића, Босића, (што је упропастио СДС) Шукала и остале казниће бирачи на изборима 2. октобра. Да није било господина Додика никада небиџ имали аутопут од Бања Луке до Добоја, не би имали ТЕ Станари ...!

Name

teški

23.09.2016 06:08

nemate vi pojma slijepci jedni, samo vi osjećate na dodir, kada Vam neko stvi u džep, ali mogli bi se i Vi brzo iznenaditi kada osjetite tvrdo.

Name

Banjalučanin

22.09.2016 15:17

Čim savez za promjene preuzme Banjaluku, on u njoj neće moći opstati. Premjestiće kancelariju u Bakince. Nije ga nikad trebalo ni pustiti u grad.

ODGOVORITE
Name

jaje

22.09.2016 18:45

A to je nikad

Name

E moj Vukane

22.09.2016 16:25

Mislim da nema ljekara koji bi tvoje ludilo procijenio. Ti si jednostavno opcinjen Milom i bez njega ne mozes. Predolzit cu da te usvoji pa da ti bude lakse.

ODGOVORITE
Name

Sasa

22.09.2016 17:14

Neka usvoji tebe

Name

Re Milivoj

22.09.2016 17:12

Pa nije auto-put Dodik pravio od svojih para ili od para svog ćaće Bogde..A TE Stanari-njen vlasnik je Vuk Hamović iz Srbije. Zato je Dodik dao Vuku koncesiju za vadjenje uglja..Jel bi ti znao kupiti Ferarija da ti neko da kredit idiote jedan!!!

ODGOVORITE
Name

Миливоје

23.09.2016 21:00

Па мене су скинули јер им се није свидјео мој коментар аоко аутопута Добој - Прњавор. Па знам ја да је господин Вук Хамовић син генерала Раде Хамовића и да је зарадио велике паре тргујући са електричном енергијом. Словенија има четири милијарде ЕУРА дуга за своју мрежу аутопутева. Добри путеви су потребни. Да смо у СФРЈ улагали више у аутопутеве а мање у неспособну ЈНА и разна одмаралишта и заклоништа за "највећег син народа и народности", хедонисту и гузоњу, данас неби били одвисни од ММФ, ЕБзОР и других зеленаша. С поштовањем.

Name

Lane

22.09.2016 17:14

Šta je bilo u Moskvi pa RTRS se ne javlja

ODGOVORITE
Name

Petar

22.09.2016 18:30

Prevrćeš leševe da nađeš rođaka * Roditelji gledaju brdo s prozora kako ga razara hiljade granata, a znaju da si ti gore u akciji. Mole Boga da se živ vratiš, pa po cenu i da ostaneš invalid. Samo da si živ. * Ne mora da te pogodi metak ili geler da bi te ubilo u borbi. Ubija i detonacija tako što ti od blast udara popucaju organi. * Vratiš se iz akcije s terena, pa dobiješ dužnost da odeš supruzi i majci tvog druga, te njegovoj dvogodišnjoj ćerki da im kažeš da im je muž, sin i otac poginuo. Preporučeno je imati tablu sedativa sa sobom da im odmah daš, ali one vrisnu u plač čim te vide, jer sasvim sigurno nemaš osmeh na licu. Onda se obavezno na nekoliko trenutaka zamisliš i pretpostaviš kako bi tvoji reagovali u toj situaciji. * Razmena mrtvih. E, to je posebna disciplina psihološkog sjebavanja. Prevrneš 120 leševa da bi našao telo rođaka. * Imaš oko 10 sekundi da drugu zaustaviš šištanje iz pluća probušenih gelerom. Ako nemaš pravi zavoj i one njegove gumene ovojnice, može i celofan od kutije cigara pomoći. * Neprijateljski snajperista je dosadniji od bilo kog komarca. * Oružje ti uvek mora biti suvo! Nije ono vodootporno kao neki mobilni danas.

ODGOVORITE
Name

prezivjela

23.09.2016 07:05

Upravu si dosta je bilo. U ovom ratu kuca nam je bila ispod samih linija u Sarajevu i citajuci tvoj komentar sva sam se najezila i sjetila svega i straha i bola i izgubljenosti. Tada mi je dijete bilo malo i islo je u osnovnu skolu i morali su da pretrcavaju dio gdje je snajper pucao, a svaki put kad zapuca na liniji pitala sam se sa zebnjom da li je neko povrijedjen. NEDAM SAD DA MOJE DIJETE TO PREZIVLJAVA KAO NEGOV OTAC. NEDAM DA I NJEGOVO DIJETE DOZIVI RAT . Vama sto niste osjetili rat ratujte sa svojom djecom a ja ako samo jedna puska pukne odoh sa svojom porodicom dalje. Jednom smo ostavili sve, sad mi vise nije vazno.

Name

laki

22.09.2016 18:33

Nisam ni za Dodika, ni za Bakira, ni za Bosića, u principu mislim da su oni svi ista bagra. A što se tiče rata, neka oni okupe svoju djecu i najbliže pa neka se ubijaju međusobno, ko preživi pričaće. Ali ovdje se ne radi o Dodiku, već o RS. Svi vi koji ne vidite ili ne želite da vidite, razmislite, oduzeta nam je himna i grb, sad dan Republike, šte je sledeće? Ako ovo prođe Bakiru, iduće godine je sigurno apelacija za ukidanje imena RS, garantovano. I šta nam onda ostaje, za šta su ljudi ginuli i šta smo mi to gradili proteklih 20 godina ?!

ODGOVORITE
Name

Dimnjačar

22.09.2016 23:55

Himna Srbije je vraćena u "maticu", ti živiš u Bosni i Hercegovini!

Name

M.

23.09.2016 04:52

Hvala na jedinom razumnom komentaru!

Name

za laki

23.09.2016 05:13

nista nije uzeto/grb imas himnu imas o cemu pricas

Name

teški

23.09.2016 06:02

ako su oni svi bagra, kako kažeš onda je nemoguće da si ti jedino pošten. Ima velike razlike. Sve se do sada pokazalo, pa i tvoja naivna i ćorava pristrasnost.

Name

M

23.09.2016 06:07

I sve to nam je oduzeto za vrijeme vlasti SNSDa. Razmisli malo o tome!

Name

Vuk sa Vucjaka

22.09.2016 18:44

Treba ustati protiv ove bagre

ODGOVORITE
Name

Петар

22.09.2016 18:47

На оваком размишљању и писању позавидили би му и Јован Дивјак и Мирко Пејановић.

ODGOVORITE
Name

Beba

22.09.2016 18:58

Dodik je izdao RS

ODGOVORITE
Name

Moma

23.09.2016 18:54

KUKAVICE, NISI NI ZASLUZIO DA ZIVIS U RS !

Name

carlito

22.09.2016 19:57

Ovaj cudak ce nas uvesti u nepotreban sukob sa citavim svijetom.

ODGOVORITE
Name

ime

22.09.2016 21:14

koji bog, koji razum? :D

ODGOVORITE
Name

milos

22.09.2016 21:39

Ne lupetaj,Vukanovcu,postenjacino.

ODGOVORITE
Name

Jaki

22.09.2016 22:05

Oj Sefere samo reci, letit ćemo kao meci. Peta Skandinavska brigada

ODGOVORITE
Name

Abc

22.09.2016 22:12

Kako ce mu oduzet kad ga nije nikad ni imao.Njemu glava sluzi da mu kisa ne pada u stomak.

ODGOVORITE
Name

Pena

22.09.2016 22:43

U pravu je, ludak bi zaratio sa svima i žrtvovao narod da spasi sebe

ODGOVORITE
Name

Blagota BD

22.09.2016 22:43

ja aam se baš razočarao u Dodika, isti je naš Milo

ODGOVORITE
Name

Sasa

22.09.2016 22:45

Imate sada priliku pa ga kaznite., Ja neću izaći na referendum

ODGOVORITE
Name

hercegovac

23.09.2016 06:39

Kaže anketa! O čemu? Koliko volim Republiku Srpsku?! Mnogo je volim, više od Milorada sigurno. Nemoj Milorade da je braniš oružjem nema potreba i nemaš od koga. Zaštiti je tako što ćete prestati da je pljačkate i uništavate. Pusti one koji vole Republiku Srpsku da je urede i spase.

Name

Vule

22.09.2016 22:47

Sbve što Dodik radi je velika prevara

ODGOVORITE
Name

Galeb

22.09.2016 22:55

On takvi Kao on I rodjenu mater bi iz dao I iskopao Joj grob s sta drugo od kriminalaca I plackasa ocekivati ko Sr. Sa djavlom rukuje bez sake ostane pre ili ostane

ODGOVORITE
Name

Pašić

22.09.2016 22:58

Nema nam spasa propasti nećemo...

ODGOVORITE
Name

RS u srcu

23.09.2016 00:03

Opterecen si Dodikom druze! Iskuliraj popij neko pivo...izadji u nedelju na referendum :)

ODGOVORITE
Name

Slazem se ali...

23.09.2016 15:04

Jeste, u pravu si.. Opterecen je Dodikom, ali bratee.. Pa ovo sto se sad desava, to nije referendum nego anketa.. kontas? NSRS ce ionako sprovesti odluku ustavnog suda a RS ce potrositi milione za to.. Ne valja to bratac.. Jednostavno je tako.

Name

Aferim

23.09.2016 00:39

Dodik je na kartu zvanu referendum odigrao sve ili ništa :) Steća ulog nije bio veliki. 49%

ODGOVORITE
Name

koridor

23.09.2016 06:33

Ja ne idem na milin referendum niti mi pada na pamet da bi u slucaju potrebe uzeo pusku u ruke nek mile toliki patriota da pusku svom sinu a ne miliome ja dam sa mnogima stvorio RS i dosta je bilo i shvatite narode da nam je dezerter procerdo Republiku

ODGOVORITE
Name

II poluvrijeme

23.09.2016 11:43

Nemoj ni misliti da ces i ovoga puta dezertirati,I za tvoju informaciju vec su odstampani mobilizacioni listici.To isto vrijedi i za Srbe u Srbiji koji su rodeni u BiH.Za sve njih.Niko se nece izvuci ovaj puta.Tamo ima 80000 do 100000 obveznika tako da Bakir zna da nisu u nikakvoj prednosti.I ovaj puta njih ce podrzavati Amerikanci,ali ce ovaj puta nas podrzavatin Rusi.Oruzje vec odavno stize Iljusinima u Nis.

Name

milion

23.09.2016 15:41

Nek mu Igor ide ratovati, ima tri miliona razloga. A i da se ne drogira- kako mu to cjacja rece.

Name

Mi glasači...

23.09.2016 08:43

Ima se prilika, referendum i izbori, na glasačima je nagrada ili kazna.....

ODGOVORITE
Name

Mirko

23.09.2016 09:02

KOME TI, MAJKE TI, VUKANE, IMAŠ PRAVO I OBRAZ PRIČATI IŠTA NA OVOM SVIJETU BIJELOM???!! Pokrij se ušima i idi kod svog šefa Bosića ....... Trebinjci će 02.10.reći šta misle o tebi

ODGOVORITE
Name

Za lakovjerne

23.09.2016 09:20

(1) Nije referendum nego je anketa. (2) Rezultat ankete ima INFORMATIVAN, dakle neobavezujući, karakter. (3) Narodna Skupština Republike Srpske će, bez obzira na rezultat ankete, 10.10.2016. sprovesti odluku Ustavnog suda BiH. (4) Sve ovo su zvanična komunikacija Vlade Republike Srpske na čije čelu je Dodikova marioneta Željka Cvijanović. (5) Zar ima još lakovjernih koji mu vjeruju?

ODGOVORITE
Name

Prestanite

23.09.2016 09:37

Prestanite koristiti zdravlje ljudi kao politicki argument.Jezivo.Dajte uljudite se malo.

ODGOVORITE
Name

braco

23.09.2016 09:54

TEBI JE KUKAVCE DRAZI BAKIR NEGO DODIK STO NESTO O BAKIRU NE NAPISA.

ODGOVORITE
Name

Moma

23.09.2016 18:50

Slazem se !

Name

ČS BN

23.09.2016 10:58

Gospodin Milorad Dodik je velik i mudar Vladar i kao takav ce uci u istoriju Srpskog naroda!

ODGOVORITE
Name

Jest

24.09.2016 16:03

Ali kao najveci IZDAJNIK srpskog roda

Name

Aleksije

23.09.2016 12:28

Sacuvaj nas Boze Dodikove mudrosti

ODGOVORITE
Name

Moma

23.09.2016 18:50

Mi Srbi jedino mozemo biti sigurni u svoju drzavu ako smo uz Dodika ! Ko to ne vidi ima problem sa mozgom. Moze biti da su Amerikanci mnogo dobro zatrovali delove RS pa utice na vijuge kod ovakvih komentatora !

Name

mirko

24.09.2016 05:43

I tvoje pameti

Name

Srbin

23.09.2016 15:22

Mi srbi smo sebi dozvolili da nas vodi najgluplji covjek Milorad Dodik koji hoce da nas unisti sa svojom glupom politikom on hoce da izgubimo i ovo sto smo dobili od Amerike Republiku Srpsku

ODGOVORITE
Name

Razum

23.09.2016 19:05

Dodik nas već žestoko košta.

ODGOVORITE
Name

ljubljana

23.09.2016 19:35

Pa ljudi božii zar nije bilo dosta rata i mrtvila da štitite ove kriminalce i bandite a umirete od gladi meni je žao kad ovo gledam i ćitam i nemogu da vjerujem da ljudi mogu da vjeruju 20 godina istoj laži i prevari

ODGOVORITE
Name

Re ljubljana

23.09.2016 21:27

Споштована љубљана. Пред некај дни сем бил в Бања Луки. По прелепем месту се спрехајајо прелепа деклета. Лепо со облечени, енако кот в Љубљани. Прецеј је градбишч - в Љубљани је само ено градбишче в центру места се менда дела хотел за инвеститорја из Београда. В месту је прецеј словенцев, прихајајо в накупе. Коликор вем лачен ни нихче. Рес да је тешко прегнанем србскем народу, ки со јих хрвашки бојовники об помочи НАТО-а прегнали з обмочја Републике Србске Крајине. В Републики Српски се (кот сем оменил) прецеј гради. Пред кратким је одпрта модерна автоцеста Добој - Прњавор (37 км) ин ТЕ Станари мочи 300 мегавата. Интензивна дела со на автоцести Прњавор - Бања Лука (36 км), рок за докончање је децембер 2017. Тешко је живети в љубљани на седмем надстропју з ено плачо од 700 ЕУРА, ки је едини приходек в дружини ин ходити на Вич в накупе по цени змрзнуто месо из Аргентине старо 10 лет. Војно на обмочју СФРЈ је зачел Кацин ин остали јастреби. Придите живет в Бања Луко не босте лачни!

Name

Uhhhh

24.09.2016 07:06

Mile bi nam komandovao iz vile sa Dedinja.

ODGOVORITE
Name

Plan b

24.09.2016 08:32

Tražili ste evo vam ga.

ODGOVORITE
Name

Boki

24.09.2016 09:01

Davno je njemu bog oduzeo razum a đavo mu dao pohlepu i nemoral.

ODGOVORITE