"Нећемо дозволити да нас било ко изненади"

Председник Србије Томислав Николић изјавио је да Србија прати ситуацију у Босни и Херцеговини и да неће дозволити "да је било ко изненади".

Србија 22.09.2016 | 10:50
"Нећемо дозволити да нас било ко изненади"
Он каже да је после ратнохушкачких порука које су стигле из Сарајева прикупио све релевантне безбедносне информације.

Савет за националну безбедност још неће држати седницу поводом политичких тензија у БиХ, али то не значи да не пратимо ситуацију, рекао је Николић у изјави за "Вечерње новости".

"Разговарао сам а председником владе Александром Вучићем, представницима појединих служзби али и начелником Генералштаба Војске Србије коме сам предочио потребу да војска своје редовне активности обавља са много више пазње због околности на које не можемо да утичемо и ситуације која нас свакако дотиче," рекао је Николић.

Николић каже и да је на запаљиве изјаве појединаца из БиХ Србија реаговала више да би се смириле тензије у региону него што им придаје значај.

"О политичким импликацијама би могло да се расправља након било какве реакције Бакира Изетбеговића, коју с правом очекујемо. Халиловић је миноран политичар и с њим би могле да расправљају неке наше ''јуноше'' политичари''", рекао је он.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Драгојло

22.09.2016 10:25

Гледао сам интервју са Халиловицем. И цовек уствари је само поновио оно сто ми њима а и они нама годинама говоре. А свесни смо да су довољне само две будале да изазову поново рат Људи моји нетразите преко хлеба погаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комедија

22.09.2016 11:30

Какав рат,боље ти је да узмес рецепт како се млате сљиве хеликоптером дрзавним парама и бице висе томоваце..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

22.09.2016 11:33

Знаци Србија се припрема због могуце агресије Федерације БиХ ... па сад сам сконтао због цега све ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абц

22.09.2016 22:08

Де ти Тома диплома реци јел сљива и код тебе родила.Јел тресо додик хеликоптером и хоцел бит ракије да те слуцајно нестасица не изненади.То се ти брини пусти ти Босну и Херцеговину нек се гуси у својим говнима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран стари

23.09.2016 10:41

Чим нас неко други брани обрали смо бостан! Тако током прошлог рата, видим непознато лице у мом граду са пушком, питам га шта ти тражиш овдје, а он каже да је дошао да ме брани. Видим другог са пушком те и њега истпитам, а он казе да је досао да ме ослободи. И прошли смо како смо прошли, нити ме је онај ослободио, а нити онај други одбранио..

ОДГОВОРИТЕ